Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ubiše Wilshera. Čvrsta igra bez puno prilika, ali mislim da će jedan pogotak Arsenala ovo odlučiti. Cazorla vrlo loš kako sam ja upratio.
Igra u prvom poluvremenu jako losa.Vezni red ne postoji,CAzorla en moze loptu da ustopa.
Jedino se trudi Jack sto pokazuje njegovdres na kojem nema bijele boje,ulijece,bori se.Bas junacki.
Arteta igra losu utakmicu i svojim igrama par puta ukop'o je zadnju liniju,pogotovo sporog Mertesackera koji nema sansi u sprintu sa Koneom koji je mogao dati 2 gola da ima imalo mozga u glavi.
Jedino se trudi Jack sto pokazuje njegovdres na kojem nema bijele boje,ulijece,bori se.Bas junacki.
Arteta igra losu utakmicu i svojim igrama par puta ukop'o je zadnju liniju,pogotovo sporog Mertesackera koji nema sansi u sprintu sa Koneom koji je mogao dati 2 gola da ima imalo mozga u glavi.
1946
Pa ljudi moji šta rade Jacku, a za čist start na loptu mali dobi žuti karton. 
- TheVerminator
- Kontakt:
Čitajući vaše komentare, zahvaljujem Bogu što nisam gled'o prvo poluvrijeme. Znači vraćaju se starim navikama.
Mada, ova šanse Oxa nije bila tako loša..
Odbrana isto kriminalna kod one šanse Konea, da im je napad malo bolji, iskoristili bi bar jednu šansu.
Mada, ova šanse Oxa nije bila tako loša..
Odbrana isto kriminalna kod one šanse Konea, da im je napad malo bolji, iskoristili bi bar jednu šansu.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Arshavin na klupi.Hmmm.
Like
Mogao bi mali Rus ovo zaciniti svojim lucidnim potezima
Mogao bi mali Rus ovo zaciniti svojim lucidnim potezima

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
LAni su Mančo i Arsenal pustili vigan da ih pobjede, valjda ce im se oduziti u ovoj sezoni
Puno vise sam ocekivao od Topnika u prvom dijelu.
Walcott neprimjetan,Giroud mora uci odma na pocetku jer je Theo izgubio svaki duel sa stoperima Wigana.
I da,Wilshere trci za 3 igraca.Bori se,baca na svaku loptu.Onaj start nije bio za kartona.
Ako ne uvalite odma na pocetku gol tesko cete u nastavku jer su ovi vec promasili nekoliko dobrih prilika.Siguran sam da ce jednu iskoristiti.
Walcott neprimjetan,Giroud mora uci odma na pocetku jer je Theo izgubio svaki duel sa stoperima Wigana.
I da,Wilshere trci za 3 igraca.Bori se,baca na svaku loptu.Onaj start nije bio za kartona.
Ako ne uvalite odma na pocetku gol tesko cete u nastavku jer su ovi vec promasili nekoliko dobrih prilika.Siguran sam da ce jednu iskoristiti.
Keep the Blue Flag Flying High !
Girouda paša moj nema ni na klupi,ima neku gripu...VahaCFC je napisao/la:Puno vise sam ocekivao od Topnika u prvom dijelu.
I da,Wilshere trci za 3 igraca.Bori se,baca na svaku loptu.Onaj start nije bio za kartona.![]()
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nazalost, nema Girouda na klupi, kao ni Rosickog.
Gripa ih safatala. Jbg
Ocekujem Arshavina i Gervinha da ovo rijese

Gripa ih safatala. Jbg
Ocekujem Arshavina i Gervinha da ovo rijese

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AaronRamsey
- Kontakt:
Ulazi Ramsey u 60. da unese živost i bit će asistent za 0-1 
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Lolcott duh, covjek hoce igrat spica a covjeka ne zna prec 1 na 1. Slabo igramo, nadam se da ce se popravit u 2. poluvrjemenu.
COYG!
COYG!
Ej jbg,nisam to upratio.Siguran sam da bi digao Arsenalovu igru bar za 30%.Orion87 je napisao/la:Girouda paša moj nema ni na klupi,ima neku gripu...VahaCFC je napisao/la:Puno vise sam ocekivao od Topnika u prvom dijelu.
I da,Wilshere trci za 3 igraca.Bori se,baca na svaku loptu.Onaj start nije bio za kartona.![]()
Keep the Blue Flag Flying High !
jarane de imaj milosti prema nama ostalima i molim te ne trolaj više i ne piši gluposti. et kad te molim u ime svih nas. ok simpatisat ga, i nadat se da će se nekad popravit, al ti pišeš gluposti i ne radi to više. inače ti ban ne gineAaronRamsey je napisao/la:Ulazi Ramsey u 60. da unese živost i bit će asistent za 0-1
Vođa zna.
Prvo smo im pustili da malo zavole igru.
Cazorla mora izaci. Koci cijelu ekipu danas, da covjek ne povjeruje kako je to isti igrac koji je skoro jucer dobio Readinga. Podolski isto los. Moze ovo Arsenal dobiti siguran sam, Wigan ima pristojne kontre ali nista vise od toga. Di Santo je najsmotaniji igrac u EPL-u!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Di Santo smrdo !
Jao Walcott
Chamberlain i Jack danas najbolji !
Jao Walcott
Chamberlain i Jack danas najbolji !
Arsene Wenger
Arsene Wenger
E Walcote kokoško, to se sprema pod prečku da je Al Habsi ne vidi.
- Marsal
- Kontakt:
Onaj taliban uvijek brani utakmicu karijere kad Arsenal igra protiv njegove ekipe.
Dosad je imao nekih 5-6 utakmica gdje je branio ko Lav Yashin i svih 5-6 je bilo protiv Arsenala mamu mu pustinjsku.
Dosad je imao nekih 5-6 utakmica gdje je branio ko Lav Yashin i svih 5-6 je bilo protiv Arsenala mamu mu pustinjsku.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam za vas, ali meni Oxlade-Chamberlain nije ni pola igrača od onog prošle sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nego krenuh napisati kako je Arteta kritičan, sad je još lošiji nego prije
Vasiriki vrati se
Chamberlain igra odlicno danas, a jeste bio bolji prosle godine, sto jest jest, al evo polako ulazi u formu pravu.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.