Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ova zaliha zlata vrijedi, pa kad bude potrebno, Konte, ce kombinirati ekipu i tako odmoriti vazne igrace. Jos jednom se pokazalo da porazi/pobjede u derbiju ne znace mnogo, samo pobjede u malim utakmicama. 9 bodova nakon 18 kola,sve me podsjecana skotsku premijer ligu
.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
- Prescritto
- Kontakt:
na ljeto se rjesiti matrija il qvaljarele i vratiti ovog imobilea, bentner ionako nece biti otkupljen i umjesto njega ce doci jos jedan napadac
pametno su uradili conte i marotta sto su poslali imobilea da se kali negdje, isto je radio kapelo sa marchisiom i giovincom pa su sad medju najboljim u juventusu, bice tako i sa imobileom
pametno su uradili conte i marotta sto su poslali imobilea da se kali negdje, isto je radio kapelo sa marchisiom i giovincom pa su sad medju najboljim u juventusu, bice tako i sa imobileom
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- Burberry46
- Kontakt:
Ludilo sinoc
, lijepa sinoc pobjeda, u inat dusmanima!
Cagliari da im nije bilo poklonjenog penala ne bi dali gol nikad! Pobjeda za onog suca sto je Damatu javio da svira penal za Cagliari!
Svaka cast igracima. Ne mogu da shvatim zasto onako penale izvode, prvo Pirlo nesto gadjaju pod precku, pa i Vidal sinoc, najbolje po zemlji u cosak i lagano! Ja bi Giovinco dao da suta penale!
Drago mi je zbog Matrija, svaka cast, meni je nekako bas gotivan, ne bi ga ja prodavao!
Kakvo slavlje Conte kod drugog gola, pravi Juventino, Jedan je Antonio Conte!
Juve gazi sve pred sobom! Lagano Juve bjezi konkurentima na tabeli
Cagliari da im nije bilo poklonjenog penala ne bi dali gol nikad! Pobjeda za onog suca sto je Damatu javio da svira penal za Cagliari!
Svaka cast igracima. Ne mogu da shvatim zasto onako penale izvode, prvo Pirlo nesto gadjaju pod precku, pa i Vidal sinoc, najbolje po zemlji u cosak i lagano! Ja bi Giovinco dao da suta penale!
Drago mi je zbog Matrija, svaka cast, meni je nekako bas gotivan, ne bi ga ja prodavao!
Kakvo slavlje Conte kod drugog gola, pravi Juventino, Jedan je Antonio Conte!
Juve gazi sve pred sobom! Lagano Juve bjezi konkurentima na tabeli
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Atalanta trazi za Pelusa 7 miliona
maksimalno 4 miliona dati ako ga budemo dovodili mada ja molim boga da nedode

Ma sada treba iskoristiti šansu i dovesti mladog Doriu, u sistemu kojeg imamo je najlakše ukomponovati igrača, pogotovo mladog, on ima 18g i imali bi stopera za dugi niz godina.
Kakva je svrha dovođenja igrača od 28g za kojeg do prošle godine niko nije čuo?
Da ne govorim da je on lijevi bek i nije stoper po vokaciji.
Mrtvi prosjek i molim Boga da ne dođe, ne sumnjam da će Conte iskoristiti njega kao i Padoina, ali je zato mnogostruko bolje stvarati novu zvijezdu.
Kakva je svrha dovođenja igrača od 28g za kojeg do prošle godine niko nije čuo?
Da ne govorim da je on lijevi bek i nije stoper po vokaciji.
Mrtvi prosjek i molim Boga da ne dođe, ne sumnjam da će Conte iskoristiti njega kao i Padoina, ali je zato mnogostruko bolje stvarati novu zvijezdu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mene Peluso posjeca na cuvenog Juventusovog beka F. Grossa. Onako visok, mrsav...isti on 
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
Paulo Montero
- Burberry46
- Kontakt:
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Lichsteiner izgleda kao da govori "run for your lives, Conte got mad aaaaaaaa"
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Immobile fenomenalno odigrao danas s obzirom da je skoro pa 70 % utakmice sam igrao u spicu. Par puta sjajno driblao i onda na kraju krunisao partiju golom. Mislim da bi bilo sjajno dovesti ga sad u Januaru i imati ga kao jako dobrog back-up igraca.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0827_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Neki mediji čak tvrde da je Doria naš, cijena između 6-8M.
Drugi opet tvrde da želimo Dossenu
, najgori igrač kojeg sam gledao, flop Secco ga je skoro doveo prije par godina, flopina nevjerovatna, nadam se da je ovo bomba novinara jer Marotta više nije u Sampi i ne bori se za opstanak.
[youtube]http://www.youtube.c...h?v=6mK9mrHuBCY[/youtube]
Drugi opet tvrde da želimo Dossenu
[youtube]http://www.youtube.c...h?v=6mK9mrHuBCY[/youtube]
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Lijepo je biti Juventino , danas nisam ocekivo kiks intera al eto nemogu ni oni sve na srecu.. Da hocemo imati jos vise prednost bodova nad drugim plasiranim prije Cl bilo bi super..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Imaš pravo,nemožemo sve na sreću,ko zna di bi bili ove sezone da nismo imali sreće...

Ovako Marotta i sudije obilazi
Đeste momkovi
Sinoć se opteretih maksimalno, dobro je ispalo, tri bobe su u pađe.
Velika je prednost ali ima još 20 teških utakmica i još 60 bodova je u igri.
Lichta neće biti protiv Dorie mada mislim da ih bez problema možemo mlatnuti kući.
Juve izgleda odlično i da nije ovih povreda gdje bi nam bio kraj, drago mi je zbog Matrija i dva gola te da je pročešilo Vučka.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE
Sinoć se opteretih maksimalno, dobro je ispalo, tri bobe su u pađe.
Velika je prednost ali ima još 20 teških utakmica i još 60 bodova je u igri.
Lichta neće biti protiv Dorie mada mislim da ih bez problema možemo mlatnuti kući.
Juve izgleda odlično i da nije ovih povreda gdje bi nam bio kraj, drago mi je zbog Matrija i dva gola te da je pročešilo Vučka.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Seba na FB:
Izborio je 2-3 penala i bar 3-4 crvena kartona.
Ali ima tu prostora za napredak, veliki, pogotovo za igrača koji ima takvu genijalost, treba mu još mirnoće u igri, manje grešaka u nekim situacijama, lucidnost ponekad.
Bit će on samo bolji, nadam se da će u Seriji A dati bar 13-14 golova, mislim da bi to bilo dobro obzirom da igra sve i svašta u timu.
Dosta se on podredio kolektivu u zadnjim godinama, ako pogledate neke klipove, a ima ih dosta, kada je imao 21 godinu, za repku U-21 i Juve, tada je to bio nevjerovatni fantazista, činio je smiješnim protivnike, to i danas radi, ali u manjoj mjeri, stasao je.

Odličan je, 8 golova i 5 asistencija u svim takmičenjima, da ne govorim koliko je nesreće imao sa par stativa i čuda golmana koji su mu sve skidali.Vittoria sofferta..... adesso c'è un nuovo record da battere !!! È se ne va la capolista se ne va.....
Izborio je 2-3 penala i bar 3-4 crvena kartona.
Ali ima tu prostora za napredak, veliki, pogotovo za igrača koji ima takvu genijalost, treba mu još mirnoće u igri, manje grešaka u nekim situacijama, lucidnost ponekad.
Bit će on samo bolji, nadam se da će u Seriji A dati bar 13-14 golova, mislim da bi to bilo dobro obzirom da igra sve i svašta u timu.
Dosta se on podredio kolektivu u zadnjim godinama, ako pogledate neke klipove, a ima ih dosta, kada je imao 21 godinu, za repku U-21 i Juve, tada je to bio nevjerovatni fantazista, činio je smiješnim protivnike, to i danas radi, ali u manjoj mjeri, stasao je.

#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja sam i vise nego zadovoljan njegovim igrama. Prihvatio sam cinjenicu da je slab fizicki i da prelako odgurnu u duelima, ali ruku na srce ubise ga ljudi. Svaku utakmicu na njemu najvise prekrsaja bude.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ja sam uvijek bio na distanci što se njega tiče (kad su ga mnogi kritikovali), jeste da mi je bio malo omrzao, nakon prošlosezonske utakmice sa Parmom, ali momak igra dobro, ulazi u šanse, znao se i ispromašivati, pogotovo protiv Danaca, ali sve je to sastavni dio ove igre. Bio je i pod velikim pritiskom, jer je bio na udaru novinara (kritičara) , ali ja mislim da će on biti sve bolji.
I kad bolje razmislim kad ne možemo dovesti nekog ekstra napadača, više bi volio da dodje neki mladi napadač, nego da sad dovodimo nekog ala Borriello, rađe sačuvati pare za ljeto i dovesti nekog od Cavani/Jovetic/Aguero/Suarez/Dzeko mislim da bi na ljeto Marotta trebao imati uslove i za ove igrače
.
I kad bolje razmislim kad ne možemo dovesti nekog ekstra napadača, više bi volio da dodje neki mladi napadač, nego da sad dovodimo nekog ala Borriello, rađe sačuvati pare za ljeto i dovesti nekog od Cavani/Jovetic/Aguero/Suarez/Dzeko mislim da bi na ljeto Marotta trebao imati uslove i za ove igrače
- Prescritto
- Kontakt:
mene nervira ista stvar kod svakog naseg napadaca, svi do jednog su ponekad sebicni i ciste situacije upropastaju i ponasaju se ko da su na treningu bas zbog tog sebicluka
zalaganja, borbenosti ne nedostaje, svi odlicno shvataju conteovu igru, al u vecini situacija reaguju ko da su na terminu
zalaganja, borbenosti ne nedostaje, svi odlicno shvataju conteovu igru, al u vecini situacija reaguju ko da su na terminu
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.