Moguće, itekako moguće.Zodiac je napisao/la:Sad pročitah podatak da Fulhamu nismo na Anfieldu dali gola 5g,nije moguće.
Ne računajući autogol izgleda.
Zadnji put su zabili gol Fulhamu 10.11.2007. (Gerrard - Torres ; 2:0).
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Moguće, itekako moguće.Zodiac je napisao/la:Sad pročitah podatak da Fulhamu nismo na Anfieldu dali gola 5g,nije moguće.
Ne računajući autogol izgleda.
Jamie Carragher admitted he may retire at the end of the season when his contract expires
Najvjerovatnije će biti ovako,možda još samo Sahin bude ubačen u kombinacijeHenderson je napisao/la:Suarez, Allen, Borini, Assaidi, Yessil, Charlie Adam također nisu, što nije bio razlog da ih menadžeri Liverpoola ne dovedu.Zodiac je napisao/la:Ima jedan problem,nije Englez.
Vjerovatni sastav za sutra:
Kažu Villa dostupan za 15 miliona eura. Villa i Isco i ne treba nam treći igrač u januaru.
Tako je, ja sam davno rekao da je to najveci hendikep Liverpoola ove sezone.. Odlazak ClarkaZodiac je napisao/la:Tek se sad vidi kakav je posao obavljao Clark (posebno) u odbrani isti igrači kao i za vrijeme Kennya i već pomenutog a puše na sve strane,ja ne sumnjam toliko u BR,više sumnjam u one njegove pomoćnike i ostale trenere koji su došli s njim.
Jedan od lošijih golmana lige.Opta Anfield @OptaAnfield
59.6% - Pepe Reina has the lowest saves to shots ratio in the Premier League this season. Leaky.
"Postoji šansa da ću se penzionisati na kraju sezone. Imam otvorene opcije, ali ne želim da igram ukoliko moja igra ne doprinosi timu“, rekao je Karager.Kolika je velicina karager,ne zeli igrati ako ce stetiti liverpoolu.nije ko neki hoce da igraju a nemaju pojma.Zodiac je napisao/la:Danas aBd Sule prekida tu negativnu seriju.
Jamie Carragher admitted he may retire at the end of the season when his contract expires
Godine čine svoje,umjesto njega vjerovatno uskače Kelly koji može odigrati na poziciji štopera ili BR misli dovesti još jednog braniča mada je tu i Coates,vidjet ćemo.
Jesam vam rekao da ne igraju Sterling i Allenanfield je napisao/la:LFC team v Fulham: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Gerrard, Shelvey, Suso, Downing and Suarez
Subs: Jones, Carragher, Wisdom, Henderson, Sahin, Sterling and Allen
ne svidja mi se to sto Downing igra ali sta je tu je
Osim ako opet agent nešto ne zajebehanniz je napisao/la:Priča se da će sutra Sturridge imati medicinski pregled u Liverpoolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.