Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 dec 2012, 15:53

Pa dobro, mora jednom sreca i na stranu Arsenala jel tako :?: Penal bar po mom misljenju nije postojao, ali eto, na kraju krajeva sada nije ni vazno. Treca pobjeda za redom za trecu poziciju :!: To je ono sto je najvaznije u ovom trenutku. 8-)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 dec 2012, 15:55

3 boda su 3 boda ako na kraju završite u top 3 ili 4,niko se neće ni sjećati ove utakmice.

Da je Bogdom i Liverpool prošlu utakmicu ovako dobio Villu ali nije :roll: .

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2012, 15:55

Ne smijemo dozvoliti da ovi ubaceni elementi poricu postojanje cistog penala, cuj udaris kramponima u onaj dio odma iznad ahilove tetive igrac padne i to nije penal. Ovo je skolski penal cist ko suza.

A glupi Cazorla kad pocne da pelja loptu a kontra treba da se napravi dodje mi da razbijem i tv i sve, kako je samo glup.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 dec 2012, 15:56

Durden je napisao/la:
TheVerminator je napisao/la:Možemo se Švabi zahvalit' što smo danas odnijeli 3 boda. U zadnjih 10 minuta, dvije intervencije imao, spasio čiste golove.

Bitno je da smo treći. ;) 8-)
Najbolji danas sigurno, spasio je Arsenal i mene na kladionici
švabo je čitave sezone takav. al igra u sjeni WC playera Vermelena pa je totalno podcijenjen i zaboravljen. Al onakvog trenutno štopera u EPL nema
slika
zadnja rečenica je objasnila mnogo toga. mnogo toga
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 dec 2012, 15:57

Pa samo me zanima zasto su Skilavi, Djourou, Šamak pa i Arshavin tu ako im frajer ne da da igraju.
Eto zasto, hajde nek mi neko to objasni ako moze molim vas :?
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 22 dec 2012, 15:59

Sviđa mi se kako je Veliki vođa pristupio odbrambenom dijelu igre zadnjih 15 minuta ipak ne treba rizikovati da se gube bodovi u bitnim utakmicama naravno uvođenje Zoroaa da malo smiri igru umjesto ofanzivnog Chamberlainea je dobar potez kao i vađenje izgubljenog Cazorle i ubacivanje naše velike nade Fransisa Kokleana idemo lagano na prvo mjesto do kraja godine come on you gooners i Koscielny se dobreo pokazao imao je dobar klizeci start krajem utakmice kao i nas veliki njemac odlican igrac
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 dec 2012, 15:59

I Jackie je zayebo jednu priliku kad je kontru trčao, sam Poldi na lijevom krilu on u dribling ide, šteta što nije pass dao na stranu.

Sve u svemu, zadovoljan sam. Tipična unitedovska pobjeda ali i na ovaj način se mora pobjeđivati, kako ono kažu "The stuff of Champions, brilliant."

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 22 dec 2012, 16:00

Mert može Vermaelena naučit kako se igra. Švabo ove sezone nije ni jednu kardinalnu grešku napravio, a Vermalen, evo na prvu, ona protiv Uniteda. Kud ćeš dalje.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 dec 2012, 16:01

AaronRamsey je napisao/la:Sviđa mi se kako je Veliki vođa pristupio odbrambenom dijelu igre zadnjih 15 minuta ipak ne treba rizikovati da se gube bodovi u bitnim utakmicama naravno uvođenje Zoroaa da malo smiri igru umjesto ofanzivnog Chamberlainea je dobar potez kao i vađenje izgubljenog Cazorle i ubacivanje naše velike nade Fransisa Kokleana idemo lagano na prvo mjesto do kraja godine come on you gooners i Koscielny se dobreo pokazao imao je dobar klizeci start krajem utakmice kao i nas veliki njemac odlican igrac
pajo pa 2 profila. nije to to
Vođa zna.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 22 dec 2012, 16:02

Dobro je pa ste 3 ipak ce bit borba za LP.
Zalosno je sto se jedan Wigan na guranje dobije 0:1 ocekivao sam vise al o tom po tom.

Treba jedan golgeter, ne mogu da vjerujem da su ovoliko losi napadaci ako ih uopste i ima!? Kakve su statisike ima li i jedan napadac 5 golova u ligi?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2012, 16:03

vedofeelgood je napisao/la:Pa samo me zanima zasto su Skilavi, Djourou, Šamak pa i Arshavin tu ako im frajer ne da da igraju.
Zato sto ih niko od klubova koji ih mogu placati nece. A ovi sto su zainteresovani za njih nisu u stanju da pokriju njihova sedmicna primanja stoga im nude manja primanja nasta naravno oni ne prihvataju, jer im je draze sjediti u Arsenalu i uzimati kes sa klupe nego igrati u rusiji, francuskoj za manje para.

Squilaci ima 50k funti, a npr. neki klub koji bi ga htio sada ne bi ga placao vise od 20k sedmicno.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 dec 2012, 16:06

BigBigBang je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:Pa samo me zanima zasto su Skilavi, Djourou, Šamak pa i Arshavin tu ako im frajer ne da da igraju.
Zato sto ih niko od klubova koji ih mogu placati nece. A ovi sto su zainteresovani za njih nisu u stanju da pokriju njihova sedmicna primanja stoga im nude manja primanja nasta naravno oni ne prihvataju, jer im je draze sjediti u Arsenalu i uzimati kes sa klupe nego igrati u rusiji, francuskoj za manje para.

Squilaci ima 50k funti, a npr. neki klub koji bi ga htio sada ne bi ga placao vise od 20k sedmicno.
Wengerova greska sto im je dao toliko. Sad valja gamad trpit slika
Arsene Wenger

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 22 dec 2012, 16:11

vedofeelgood je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:

Wengerova greska sto im je dao toliko. Sad valja gamad trpit slika
Nije wengerova greška nikako molim te ne piši gluposti a uz to možda i nije greška jer svakog trenutka se može povrijediti koscyelni ili vermaelen pa ko ce onda igrati štopera a Squilacci može tu poziciju pokriti dobro jer je iskusan fudbaler ništa mu ne fali da odigra deset ili manje utakmica u sezoni uz to neće se buniti što sjedi na klupi
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 dec 2012, 16:11

Ma @neutralni, volis ti Arsenal jel' tak? :P

Bitna su tri boda, sljedece dvije tekme kuci, vs West Ham i Njukasl, tu uzmemo 6. bodova, uz nadu da ce konkurenti za trecu poziciju kiksati. ;)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2012, 16:13

Arshavin je bio veliko pojacanje kad je dosao, njega smo i jeftino dobili, Squilaic bio standardan u Sevilli osvajao neke trofeje nije mogao ispod 50 ici. Chamakha smo djabe doveli a bio je glavni igrac prvaka Francuske i u LP trpao. Djorou i nema neku veliku platu.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 dec 2012, 16:14

Treba Artetu vratiti na AMF, Koklena na DMF i Cazorlu na krilo

Po meni smo bolje poceli igrati cim je Ox poceo dijeliti pasove i ubacaje, a dok je sebican bio slabo smo igrali, momak ima talenat, al danas sam mu zamjerio pogotovo u prvom poluvremenu sto je bio ala Wallcot, dribla a ne moze proci, al je zato u drugom pokazao svoj raskosni talenat, jbt kako je momak u par navrata probio, i poceo igrati timski :D
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 22 dec 2012, 16:23

Sheyi je napisao/la:Ma @neutralni, volis ti Arsenal jel' tak? :P

Bitna su tri boda, sljedece dvije tekme kuci, vs West Ham i Njukasl, tu uzmemo 6. bodova, uz nadu da ce konkurenti za trecu poziciju kiksati. ;)
Pa iskreno ne volim a i ne mrzim :D
Mada rado sam pratio tekme Arsenala u doba Henry i drustvo finala LP sa Barsom itd :)
Dok sad mi malo se ohladili jer ne kupuju a zele neke trofeje ne ide to tako ;)

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 dec 2012, 16:24

Pa kako onda ostvariti neke vece transfere kad sad svi ovi jaci igraci vide od ovih sto su presli u timove tipa : PSG,Chelsea,City, da primaju tamo igraci velike svote novca sedmicno ? I kako sad, vece su sanse da ce tamo smanjiti plate, nego da ce Wenger dozvoliti vece plate u Arsenalu :roll:
Arsene Wenger

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2012, 16:32

Wenger ce uvijek dati 80-90 hiljada funti sedmicno za dobrog igraca, fazon je sto ciganija trazi odma po 150k ne mozemo tako jer ako jednom damo 150 onda standardni prvotimci moraju dobiti slicne plate i onda tones u dugove. Ali kad se otplati jos ovo malo duga i mi cemo biti u stanju davati velike plate jer sjecam se Henry je imao 150k sedmicno i ostale zvijezde su imale oko 100 i vise

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 dec 2012, 16:38

Pa upravo to. Aha, nisam znao da je Titi imao 150k 8-)
Naziru se onda bolji dani u Arsenalu.
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.