Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Netsi vracaju Shengeliju i Taylora iz D-league

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Molim te,nemoj da se smijes,ako ne znas kakva je praksa kad su u pitanju NBA igraci koji se salju u razvojnu ligu,jer mozes ispasti glup!mrjasmin je napisao/la:Netsi vracaju Shengeliju i Taylora iz D-league![]()
![]()
- TheVerminator
- Kontakt:
Pa onda ne bi bilo loše i da sa Mirzom urade isto što i sa ovom dvojicom, da i on malo zaigra. Valjda su ista pravila u ligama? 
Mislim, ode, odigra jednu tekmu i vrati se.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ista pravila su za sve timove(kad se govori o dodijeljivanju igraca tamo) i ista su pravila u toj ligi...Ne bi bilo lose,ali mnogi bi to pogresno protumacili ovdje.Usput,jedan Stoudemire je trenutno u razvojnoj ligi i trenira sa tamosnjim timom kako bi se vratio u formu.Jednostavno,zbog brojnih putovanja i cestih utakmica,rijetko se kad stize trenirati,zato se i koristi D liga!TheVerminator je napisao/la:Pa onda ne bi bilo loše i da sa Mirzom urade isto što i sa ovom dvojicom, da i on malo zaigra. Valjda su ista pravila u ligama?
- TheVerminator
- Kontakt:
Večeras k'o ne bude gled'o - pi.cka.
Imal' kakve šanse da večeras odigra, kakvi su sa povredama? Ne pratim često, al' eto večeras je u finom vaktu tako da ću gledat.
Imal' kakve šanse da večeras odigra, kakvi su sa povredama? Ne pratim često, al' eto večeras je u finom vaktu tako da ću gledat.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
TheVerminator je napisao/la:Večeras k'o ne bude gled'o - pi.cka.![]()
Tesko da cemo veceras gledati tekmu kasno pocinje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je li u 21h po nasemYucca je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Večeras k'o ne bude gled'o - pi.cka.![]()
Tesko da cemo veceras gledati tekmu kasno pocinje![]()
![]()
Al kakvi smo mi baksuzi,bas ga veceras nece biti,nama je sudjeno da budemo budni i 2-3 ujutro,i umivamo se svakih 10-15 minuta,da nebi zaspali
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
zasto ga nema 
dajte mirzu da se igramo
lumani je napisao/la:zasto ga nema
Ja ne nađem roster za danas? Kako ga nema?
Bez Mirze veceras:
Coach Avery says @jerrystackhouse (sure right knee) will be available tonight vs @sixers. Mirza & @JChillin are inactive.
Coach Avery says @jerrystackhouse (sure right knee) will be available tonight vs @sixers. Mirza & @JChillin are inactive.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Rekoh li ja da smo baksuziemir79 je napisao/la:Je li u 21h po nasemYucca je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Večeras k'o ne bude gled'o - pi.cka.![]()
Tesko da cemo veceras gledati tekmu kasno pocinje![]()
![]()
Al kakvi smo mi baksuzi,bas ga veceras nece biti,nama je sudjeno da budemo budni i 2-3 ujutro,i umivamo se svakih 10-15 minuta,da nebi zaspali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego vi rekoste da je Shengelia u D-league vracen,a evo ga u rosteru
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
bogans u startnoj petorci,bez evansa i humphriesa
Nisi dobro shvatio, Shengelia je iz D-league vraćen u NBAemir79 je napisao/la:
Nego vi rekoste da je Shengelia u D-league vracen,a evo ga u rosteru
A po meni potpuno zasluženo što su umjesto Mirze na klupi Shengelia i Taylor, pokazali su se onoj utakmici.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- EdenHazard
- Kontakt:
Za koje igra ovaj nas, za bijele il plave 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Koja degradacija Teletovica...ne znam sta ovaj radi, ali ovo je vec ponizavajuce da jedan igrac koji je carovao u spanskoj ligi, koji je vodio glavnu rijec u timu koji je odlicno igrala na 3 fronta bude inactive, a jedan shengelija vec je u igri...tuzno...ne sjecam se da je sengelija uzeo stvari u svoje ruke i pobjedio bih, za razliku od teletovica koji je demolirao gruziju i sengeliju zajedno u gostima...
teletovic je za sengeliju 3 klase iznad...al eto...ocito do u ejverijevim ocima nije! sta mi znamo!
teletovic je za sengeliju 3 klase iznad...al eto...ocito do u ejverijevim ocima nije! sta mi znamo!
Shengelia ulazi pri kraju 1. četvrtine, na osnovu bljeska u toj utakmici, a Mirza ni u rosteru nije. 
- Blek_Stena
- Kontakt:
Ma ovo je smijesno
Mirza care sjedi mlati pare, boli te ... Ne nerviraj se, doci ce i tvojih 5 minuta
Mi znamo koliko vrijedis i koliko mozes 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
shengelia iz neke "razvojne" lige ulazi vec u 1 cetvrtini, kao da se RAZVIO u JORDANA!!! - ti srp i čekić !
jos u 21:00 svi aktivni, a on neaktivan ,hahahah, kakav crnjak
Kindže, kindže...
Adibhf88 je napisao/la:shengelia iz neke "razvojne" lige ulazi vec u 1 cetvrtini, kao da se RAZVIO u JORDANA!!! - ti srp i čekić !
Dobro neka dobije sansu,ipak je imao triple double u d Ligi.Nema Humpha jos na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.