Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la zizu1991 » 22 dec 2012, 18:05

Svaka čast Begoviću na još jednom cleen sheetu, volio bih, ukoliko bi neko bio u mogućnosti da do kraja dana izbaci video sa highlightsima meča da vidim obrane, jer meč nisam pratio.
Hvala
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amna
Kontakt:

Post Postao/la Amna » 22 dec 2012, 18:45

Nadam se da ce ovo pomoci

http://footyroom.com/tottenham-hotspur- ... y-2012-12/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2012, 18:51

Al haj sto sve bolje i bolje brani, ali svaki mec je sve ljepsi i ljepsi :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 dec 2012, 18:52

Amna je napisao/la:Nadam se da ce ovo pomoci

http://footyroom.com/tottenham-hotspur- ... y-2012-12/" onclick="window.open(this.href);return false;
dobra odbrana u 91 minuti. spasio rezultat :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 dec 2012, 18:59

Nadjoh u međuvremenu ovaj malo bolji, @amna hvala u svakom slučaju

http://www.fasthighlights.com/video/tot ... -25237.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT : @Sarajlijice, dobro je bola više :x
:lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 22 dec 2012, 19:12

Svaka čas Begoviću. On će garant u Januaru napustiti Stoke garant ja mislim da je UTD najviše zagrizao za našeg ministra odbrane :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 dec 2012, 20:43

Jel nas Ministar Odbrane samo primio 12 golova do sada :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 dec 2012, 20:46

Pogba je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Otkad on igra za nas nisam nista progovorio protiv njega. Jedino kad je pricao po kanadskom radiu da ce igrat za njih. Uvijek sam Bega podrzavao u onom konfliktu sa Susicem. Zato nemoj se provaljivat pametnjakovicu.

PS: 30-2=28
Norveška hladnoća te učinila senilnim.
Zaboravio sam i vašeg druga po inteligenciji, @baboitata bijaše?!
Još malo pa 31.
E taj je bas znao mjeru, sreca pa ga vise nema na ovoj temi.
Bega iz kola u kolo odusevljava i rekao sam davno i opet cu ponoviti sada moze birati klub u engleskoj gdje ce braniti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 dec 2012, 21:39

Adinjo je napisao/la:Jel nas Ministar Odbrane samo primio 12 golova do sada :?
Da, i to su 4 primili od Uniteda, to im je malo pokvarilo statistiku. Na svom samo 3 gola primili. Treba priznat i da ima odlicnu odbranu ispred sebe, ali da je slabiji golman (kao Sorensen), sigurno da bi dosta vise primili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2012, 22:39

Vala lijep je :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 22 dec 2012, 23:23

Svaka čast za 8. (čini mi se) clean sheet, ali činjenica je i da bunker Stoka doprinosi tome. Zanimljivo bi bilo vidjeti uporednu statistiku odbranjenih udaraca njega i drugih golmana lige.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 22 dec 2012, 23:30

http://www.thescore.com/epl/goalie_splits/clean_sheets" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo , da dzaba ne raspravljate ko je koliko cega imao. Begovic vec uveliko najbolji, a kome se ne svidja stats, neka gleda statistiku od prosle godine, mozda nadje utjehu.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 dec 2012, 23:32

teferič je napisao/la:Svaka čast za 8. (čini mi se) clean sheet, ali činjenica je i da bunker Stoka doprinosi tome. Zanimljivo bi bilo vidjeti uporednu statistiku odbranjenih udaraca njega i drugih golmana lige.
Pa ne cini obrana kvalitetu jednog golmana.Jedino mu u odredenom trenutku olaksava stvari.
Keep walking.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 22 dec 2012, 23:34

Ma ne kažem da ne valja, nego samo da bi bilo zanimljivo vidjeti ko je koliko odbrana imao. Mislim da ovo "Shots faced" u ovoj tabeli nisu udarci u okvir gola.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 dec 2012, 01:25

Novi CS za Bega, ali mora se priznati i da Stoke ove sezone igra sjajno u odbrani. Nezz koliko ce dugo jos moci da zadrze Begovica, jer sigurno da postoje mnogo veci klubovi koji su zainteresovani za njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 dec 2012, 01:39

Statistika je neumoljiva , Beg odradjuje posao fantasticno.

Svaka teska odbrana Bega ima svoje reprekusije za buduce tekme. Napadaci ga polako pocinju upoznavati , postaju svjesni da neki udarci koji pale kod drugih golmana ne prolaze kraj Begovica. Znaci zahtjev za napadaca je pucati preciznije , jace , brze prema dobrim golmanima. Automatski jedan dio udaraca odnosno i pokusaja na udarac odpada.

SLag na tortu dolazi i odbrana koja je veoma dimanicna , spremna na Begoviceve odbitke , spremna da zatvara uglove i sprecava mat situacije. Trenere zna sta radi definitivno !!!

A nama preostaje samo da uzivamo dok gledamo i da lagano spremamo kapitensku traku za krsnog Hercegovca. BH sportistu sa daleko najacim pondusom od rodjena ove nam male domovine.

Kompletna licnost i sportista koji me i po kvaliteti i po mentalnom registru neodoljivo podsjeca na Ivicu Osima !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 dec 2012, 17:13

Ima tacno 13 odbrana tu spadaju one kojima je on reakcijom spasio gol ja mislim ... Hart ima 15 Cech 16 ugl mislim da je tu medju prvih 5 a skoro je bila statistika da je pokupio dvostruko vise loptu sa ubacaja od harta koji je drugi ... Zanimljiv podatak svakako ali stoke je uvijek igrao dobru odbranu ove sezone bolju nego do sad sto se odrazilo i na plasman u EPL al i bega je dosta doprinjeo tome jucerasnja dobra igra odbrane bi bila nevazna da beg nije odbranio onaj sut . Napredovao je dosta u segmentu istrcavanja jer mu je to bila velika mana i bio je tzv linijski golam kvalitete na liniji je posjedovao uvijek ali nije imao kontinuitet prosle sezone negdje pred protugal bio je katastrofa u klubu 5 golova kad ih sprasi Villa ili Fulham gdje je bio krivac za 2 gola. Ma mi ne trebamo brinut imamo odlicnog golama za narednih 10 godina ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 dec 2012, 17:16

Pogba i Harishp će pauzirati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 dec 2012, 17:45

Super! 9 puta ove sezone je zadrzao mrezu netaknutom i nadam se da ce i u novoj nastaviti istim tempom! Lično bi bio sretan kada bi on pojačao neki malo jači klub od Stokea, ali mi ne bi bilo drago da ode npr. u Manchester Utd i da dodje do eksplozije De Gee i da ce onda Asmir biti osudjen na sjedenje na klupi.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 dec 2012, 20:05

Njemu je bitno da igra tj. da brani,Stoke je trenutno najbolji klub za njega i ima granitnu odbranu i to je doprinijelo malom broju primljenih golova ali to ne umanjuje fantastičnu Asmirovu formu i doprinos,ako ovako nastavi zlatna rukavica je njegova.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], IgmanskiVukovi, invincible1921, RacioEmocionalan, s4mke i 37 gostiju.