ojacana vanjska linija kao nikada do sada i odronAdmir_Sa je napisao/la:Odron

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
ojacana vanjska linija kao nikada do sada i odronAdmir_Sa je napisao/la:Odron
Samo cu reci na ovo konflikt interesa.Sve dok bude tako nece nikad biti napredka iako imamo najveci budzet.Nama je u interesu da promjenimo sto vise igraca.Admir_Sa je napisao/la:Bosna postaje sve smjeshnija i smjeshnija. Kolektiv koji ima najvisše love od svih u bilo kojem sportu u Drzavi, a odron samo takav. Mjenjaju igrace ko carape, dovode neke anonimuse, shiroki im nabija komplexe svake godine..... Zato, zasto, zasto....
Ti si jedan od "onih znalaca".nerminh74 je napisao/la:ars de nam molim te objasni ono zans modernu kosarku 2 niska 3 visoka, mislim da dosta nas nije to shvatilo, .ebiga nemamo si 40/16 godina![]()
![]()
![]()
i javi nam se opet na forumu bosne![]()
ljudima nedostajes![]()
joj nemoj vise zaboli me stomak od smjeha :ugeek:
Debilno je igrača koji ima negativni value u svakoj utakmici proglasiti korisnim i važnim igračem, a to je upravo Tomović, vjerojatno si i ti jedan od onih sa istog foruma koji se DOBRO razumiju u košarku.fiftisent je napisao/la:ko i poslije ove utakmice ne vidi koliko je Tomović koristan u Bosni on je pravi debil i sa njime ne treba ni pokušavati voditi rasprave o košarci.
Kad govoriš Rahimiću, koji je ako se gledaju dvije zadnje sezone najkorisniji pojedinac KK Bosne, prvo ustani.
vodis brobu protiv vjetrenjaca jer zapamti gluposti nikad krajafiftisent je napisao/la:ko i poslije ove utakmice ne vidi koliko je Tomović koristan u Bosni on je pravi debil i sa njime ne treba ni pokušavati voditi rasprave o košarci.
Kad govoriš Rahimiću, koji je ako se gledaju dvije zadnje sezone najkorisniji pojedinac KK Bosne, prvo ustani.
fiftisent je napisao/la:MVP, vidim da nisi u toku.
Vogošća nije drugi tim Bosne.
U prošloj sezoni su bili, ali su naši dječaci bili previše dobri za drugu ligu i uveli su Vogošću u prvu ligu. Na žalost, naš savez ne dopušta da se posuđuju igrači unutar prve lige, tako da ove sezone Bosna i Vogošća nemaju nikave veze.
E sad, što je tuga da ih gledamo, jer su preloši, to je najviše prblem saveza koji ne vidi da ligu treba skratiti na ovih 8 koji sad igraju, jer je tek sad stvarno zanimljivo. Kad bi se to uradilo, ovi jači klubovi bi mogli posuđšivati igrače u "solidno" B takmičenje (ovo što je sada liga za opstanak), a bila bi vrlo zanimljiva brorba i za Play Off i za ostanak u toj Ligi 8 (sad Zrinjski, Slavija, Borac i nemaju neku stvarnu ulogu u ligi, teško da će u Play Off, a ne mogu ispasti)
pa znam da prave dvoranu od 5-6 000 mjesta, znam da je mittal podrzao FK Celik, ali za kosarku jos nista neznam, sto vise znam da jos kubure sa parama, a definitivno bi volio da se celik opet digneMVP je napisao/la:prvo da odgovorim na tu Vogoscu..
Nebi ona nikog samljela da nema ili nije imala podrusku Bosne..
Odigrao sam protiv njih milion utakmica i mogu ti reci da oni toliko i nisu za prve lige..mogu se ravnati sa ostalim u B ligi..
Novi grad, znam 50% momaka, finu ekipu sastavili..samo ko ce finansirati ? jos pored Bosne i ostalih Sa klubova..fino momci igraju, nema dalje izasluzeno ulazea mi moramo u playoff za razigravanje..jer kao sto vec znas druga mjesta u b ligi igraju playoff za ulazak..
Ja bih volio da se pojaca kvalitet nase kosarke.cak mislim da ce celik za par godina mozda i prije jedna od jacih ekipa... strasno se pocelo ulagat u Zenici u sport opcenito...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.