kultura buraz - ja nisam nikada nikoga licno uvrijedio - nek mi navedu post ako ga ima. Mogu tek misliti kako vrijedzaju oni koji su mi zbog toga na ignore. To je do njih. Bolje da ne obracaju paznju na mene vec na ono sta im se desava sa klubom. Svrgno ???ripper je napisao/la:Krenuli vrijeđati Arenu po godinama (mada je to seljacka spika) dosad im nisu smetale arenine godine, ali kako zaredaše porazi , poce i ta prica, pa sad svi isto mantraju![]()
![]()
Na šta porazi španskih timova tjeraju ljude![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- legenda reala
- Kontakt:
Haj budi realan Izoo, možeš ti povjerovati da je on blizu 40-teripper je napisao/la:Krenuli vrijeđati Arenu po godinama (mada je to seljacka spika) dosad im nisu smetale arenine godine, ali kako zaredaše porazi , poce i ta prica, pa sad svi isto mantraju![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bparena je napisao/la:kultura buraz - ja nisam nikada nikoga licno uvrijedio - nek mi navedu post ako ga ima. Mogu tek misliti kako vrijedzaju oni koji su mi zbog toga na ignore. To je do njih. Bolje da ne obracaju paznju na mene vec na ono sta im se desava sa klubom. Svrgno ???ripper je napisao/la:Krenuli vrijeđati Arenu po godinama (mada je to seljacka spika) dosad im nisu smetale arenine godine, ali kako zaredaše porazi , poce i ta prica, pa sad svi isto mantraju![]()
![]()
u samom potpisu vrijedjas najveci klub na svijetu !!!
ko?legenda reala je napisao/la:Haj budi realan Izoo, možeš ti povjerovati da je on blizu 40-teripper je napisao/la:Krenuli vrijeđati Arenu po godinama (mada je to seljacka spika) dosad im nisu smetale arenine godine, ali kako zaredaše porazi , poce i ta prica, pa sad svi isto mantraju![]()
![]()
![]()
- Cautinho
- Kontakt:
Nikakva je ona ekipa koja se nakon uspjesne sezone stavi u situaciju da je nezanima to isto takmicenje i da je ona to prekucala.Nisu se Realovci najeli uspjeha,već im je dodijalo nešto drugo.Dali je Mourinho izgubio kontrolu ili nešto drugo,to neznamo.Vrijeme će pokazati.
Keep walking.
stavljaš li kačket na glavu da prekriješ ćelu i sijede sa strane?
naprijed rejal
@geoxx
ti si napisao korektno i jest uvreda i odoh skloniti ovo. Ali ne zbog "najboljeg" tima. Zna se ko je najbolji.
Odoh skloniti...
ti si napisao korektno i jest uvreda i odoh skloniti ovo. Ali ne zbog "najboljeg" tima. Zna se ko je najbolji.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ofirna vam je ta pljuvaža na licnoj bazi, bez obzira o kome se radilolegenda reala je napisao/la:Haj budi realan Izoo, možeš ti povjerovati da je on blizu 40-teripper je napisao/la:Krenuli vrijeđati Arenu po godinama (mada je to seljacka spika) dosad im nisu smetale arenine godine, ali kako zaredaše porazi , poce i ta prica, pa sad svi isto mantraju![]()
![]()
![]()
A kad smo kod brojki, 16 je divan broj

Mourinho je ovako i raula otjerao iz kluba,bolje je da sto prije ode ako real hoce medju top 4 da zavrsi...
- legenda reala
- Kontakt:
Niti mu odgovaram niti ga pljujem, ali pratim ga po ovom PDF-u i po PDF PLBIH iripper je napisao/la: Ofirna vam je ta pljuvaža na licnoj bazi, bez obzira o kome se radiloispadate neodgojeni pastiri jer to nije prava forumska prica.
]
I nemoj u množini ispadate(navedi primjere)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Raus Žoze , nekom si šeiku zanimljiv vjerujem.."I do not plan to resign and not fear for my job." Mourinho's words left to clear is calm about his future. On the substitution of Iker: "It is a technical decision. I think Adam is better than Iker".
So the bet by Adam said: "I analyze the situation, players and choose your team to play. You can invent the stories you want, but is purely technical. I think Adam is better than Iker. Goalie work today has not affected the result. "
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
bparena je napisao/la:@geoxx
ti si napisao korektno i jest uvreda i odoh skloniti ovo. Ali ne zbog "najboljeg" tima. Zna se ko je najbolji.Odoh skloniti...
haha ok je
Mourinho: "Mislim da je Adan bolji od Casillasa".
Smrtna kazna je malo.
Smrtna kazna je malo.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Nešto mi čudno i glupo da je to izjavio.iDon je napisao/la:Mourinho: "Mislim da je Adan bolji od Casillasa".
Smrtna kazna je malo.
Vjerovatno još jedna klasična provala sa fejsbuka.
Može li izvor toga?
http://www.marca.com/2012/12/22/futbol/ ... 10386.htmlNarin je napisao/la: Nešto mi čudno i glupo da je to izjavio.
Vjerovatno još jedna klasična provala sa fejsbuka.
Može li izvor toga?
"En mi opinión Adán está mejor que Iker."
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Aha,hvala.
Mada i dalje mi je to jako glupo.
Baš me interesuje šta je Mou pio prije te izjave.
Mada i dalje mi je to jako glupo.
Baš me interesuje šta je Mou pio prije te izjave.
pa stvarno veceras je syebo stvar totalno , ne kazem da bi s Ikerom ovo dobili , al' ostavljanje ikone , legende kluba na klupu je veliki minus + izjavi da je ovaj balvan Adan bolji od Ikera .iDon je napisao/la:Mourinho: "Mislim da je Adan bolji od Casillasa".
Smrtna kazna je malo.
Njih dvojcu ne treba stavljati u istu recenicu a kamoli reci da je ovaj bolji .
Ma mozda je klasino podjebavanje novinara da imaju sta da pisu
Thomas Müller - Fußballgott
I u zajebanciji ruzno zvuci..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.