astra je li u potpisu M.S. ispod tog članka?emir_dj je napisao/la:vidiš astra onda se mene napada na fb a što njihov velik prijatelj iz sporta sinanović dozvoljava takava limitiranja to ih nije briga... i sto takave novinare ne napadnu...astra1922 je napisao/la:danas se u sportu spominju capljic glavas,curguz,nestorovic gavran i jusufbegovic kao moguci kunticevi nasljednici.a taj clanak u sportu nema potpisnika.mozete vjerovati onda koliko ima istine u ovome![]()
pazi ovo danas sa ss.ba
Mnogi, mnogi igrači su zanimljivi, ali daleko od toga da se već sada zna koga ćemo dovesti." Još treba da se kompletira stručni štab, "koji će donijeti odluku o pojačanjima....
Trener Zoran Kuntić otišao je u Mađarsku...
"Saznali smo preko interneta tu informaciju, ali od toga ništa dok se nama službeno ne dostavi".
ko koga sad ovdje laže u jednom trenutku kompletiraju stučeni štaba a u drugom nema nista od toga.
NK Zvijezda Gradačac
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma nema nikako potpisa ko je napisao a po pisanju bi rekao da je suljagic.samo on baca bombe o zvijezdi posto mu zvijezda neda pare za clanke pa lupa ko maksim po diviziji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta vam je ba ljudi,nije Kuntic nas napustio ni iz kojih drugih razloga osim loseg rada,klub je se njega rijesio na kulturan nacin,tj sporazumno,hajde ti polako i navedi neke razloge sto si otisao,nama vise ne trebas,da ne bude otjerali te,i direktor ce najvjerovatnije biti samo trener golmana,ako htjedne da se prihvatitizmajevac je napisao/la:Navodit porodicne razloge kao razlog nekog neuspjeha je krajnje neprofesinalno.Znaci Kuntic nije mogo vise sikiro se sta mu sin radi,to je jedan samar i nasem klubu koji se smatra jedan od organizovanih.Slazem se da u Bosni ima dovoljno kvalitetnih trenera i jeftinih od ovih sa strane.Kao sto kaze tk kanton ima ih u nasem okruzenju.Jedan od njih je Malkocevic,sad ce mi neki prebacit da njega potenciram da mi nije sta u rodu.Navescu dva osnovna argumenta zasto on,kao prvo sa velikim uspjehom je vodio Slobodu,kao drugi selektor je U17 reprezentacije prati rad mladih igraca,a doprinio bi u ustrojavanju naseg omladinskog pogona.To bi bilo neko moje misljenje,a takodjer se slazem da je Capljic dovoljno pokazao koliko vrijedi kao trener.Tkanton je napisao/la:Nama treba neko sa i olo tuzlanskog kantona da nebude posle pola sezone zazelio se porodice, ili hoce da bude sa sinom,cerkom i koje kakvim razlozima, i krajnje je vrijemd da se pocnu davat otkazi na banji
dobro je onda dzine znaci da su nasi napokon vidjeli gdje je najveci problem.zalosno je sto je ispalo da nam je los igracki kadar a garantujem da bi bilo koji imalo bolji trener sa nasom ekipom iz prosle polusezone imao bar jos deset bodova
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako zelis biti u vrhu moras nekat igrati i prljavoKvota je napisao/la:Hvala na infu mada je njegov kvalitet neupitan!Nazalost u nasoj pl. to nije neki oslonac jer se u vecini slucajeva igra prljavo mimo stadiona !Koliko sam ja upucen a itekako jasam cisti fudbal je samo 50% uspjeha nekog kluba!
On vam poznaje PL, poznaje i FBIH. Kad je nama bio trener igrali smo najljepsi fudbal u PL i jos izborili Evropu, Borca je ubacio u PL, Veleza ostavio u PL, sa GOSK-om mrsio drugima racune.
NO PYRO NO PARTY
Nista vi niste dobili sa dolaskom Stanceskog.
Pojacanje moze biti samo u smilu da imate bas krsinu od ekipe i onda tu Perica da iskoci u prvi plan kao tek nesta vise od prosecnog fudbalera.
Pisao sam ja na temi Borca kada je dosao tamo,pa pisao na temi Zelje,ljudi me napadali a na kraju ispao u pravu,a sada mi je bio posebno pod prismotrom jer je igrao za BSK.
Pojacanje moze biti samo u smilu da imate bas krsinu od ekipe i onda tu Perica da iskoci u prvi plan kao tek nesta vise od prosecnog fudbalera.
Pisao sam ja na temi Borca kada je dosao tamo,pa pisao na temi Zelje,ljudi me napadali a na kraju ispao u pravu,a sada mi je bio posebno pod prismotrom jer je igrao za BSK.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Obzirom na činjenicu da smo na dnu PL.moze se zaključiti jesmo li u prvom dijelu bili krsina od ekipe.Istina,najveći krs je otputovao u Madjarsku,ali vise od polovine ekipe iz prvog dijela nije za PL.Jelen liga je jača od nase,pa kada je mogao igrati u toj ligi zasto ne bi bio pojačanje za nasu PL.,odnosno losu Zvijezdu.Devil je napisao/la:Nista vi niste dobili sa dolaskom Stanceskog.![]()
Pojacanje moze biti samo u smilu da imate bas krsinu od ekipe i onda tu Perica da iskoci u prvi plan kao tek nesta vise od prosecnog fudbalera.![]()
perica ako bude i blizu na nivou kada je igrao za borac i kada ga je amar osim na osnovu tih igara doveo u zelju nama ce biti ekstra pojacanje.kod nas u sredini ristanic,masic,mujo,stanic ispod svakog prosjeka pogotovo protiv iole jacih ekipa.misljenja sam da je perica bolji od ovih svih nabrojanih.ali stanceski jos nije ni blizu potpisa tako da nista nije sigurno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jbg igrao je u ekipi koja ima definitivno najlosiji vezni red u ligi,i koja je uopste jedna od najlosijih a po meni bgm ekipa koja igra najlosiji fudbal u ligi.A opet ne racunajuci Andjusica ima najmanje odigranih minuta u veznom redu,i pri tome je najmanje tri utakmice usao sa klupe a protiv nas je npr.izasao na poluvremenu.vatreni je napisao/la:Obzirom na činjenicu da smo na dnu PL.moze se zaključiti jesmo li u prvom dijelu bili krsina od ekipe.Istina,najveći krs je otputovao u Madjarsku,ali vise od polovine ekipe iz prvog dijela nije za PL.Jelen liga je jača od nase,pa kada je mogao igrati u toj ligi zasto ne bi bio pojačanje za nasu PL.,odnosno losu Zvijezdu.Devil je napisao/la:Nista vi niste dobili sa dolaskom Stanceskog.![]()
Pojacanje moze biti samo u smilu da imate bas krsinu od ekipe i onda tu Perica da iskoci u prvi plan kao tek nesta vise od prosecnog fudbalera.![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hvala na brizi,al čini mi se kada bi Ronalda trebali dovest bilo bi onih koji bi imali riječi kritike. 
Nikad nisam kudio ni jedng igraca sto nam dolazi ili treba da dodje osim Vehabovica i onog Avdica nekad davno, al mislim da Perica nama ne treba, masno ce ga platit a ne vrijedi, kazete bolji od Masica, al igrac poput Masica dugo nije bio na Banji usvati nesjecam se da se je iko borio svaku utakmicu ko on osim Dore, Masic je svaku utakmicu davo sebe na terenu, njega je trebalo ostavit pod svaku cijenu i dovest mu nekog kvalitetnog u veznom koji ima dobar pas jer je to bolna tacka doticnog
znal se sta za trenera????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
to bi trebali saznati sredinom sljedece sedmicebondich je napisao/la:znal se sta za trenera????
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim ni tada neće biti nešto riješeno, nego tada je tj. u srijedu prvi sastanak uprave poslije prve polusezone. Moguće da imenuju nekog ako su bili u pregovorima ovih dana, nadam se da će malo poradit na ekipi nakon ovih silnih kresanja budžeta Zvijezde. Lijepo vidjet kako se stadion gradi, ali nije lijepo vidit da smo kandidat za ispadanje.N5555 je napisao/la:to bi trebali saznati sredinom sljedece sedmicebondich je napisao/la:znal se sta za trenera????
Dragon Town
radi se i na dovodjenju kvalitetni igraca...saburzmaj_Bosne je napisao/la:Mislim ni tada neće biti nešto riješeno, nego tada je tj. u srijedu prvi sastanak uprave poslije prve polusezone. Moguće da imenuju nekog ako su bili u pregovorima ovih dana, nadam se da će malo poradit na ekipi nakon ovih silnih kresanja budžeta Zvijezde. Lijepo vidjet kako se stadion gradi, ali nije lijepo vidit da smo kandidat za ispadanje.N5555 je napisao/la:to bi trebali saznati sredinom sljedece sedmicebondich je napisao/la:znal se sta za trenera????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
da nije Dragoslav Stepanović vodio je Laktaše (zna našu ligu) a lik je dugo godina proveo u Njemačkoj.seven je napisao/la:Novi trener Zvijezde biće sa njemačkog govornog područja
on se jednom vec dovodio u vezu sa zvijezdom ali je curguz cini mi se tada dosao.inace trener je sa veliki iskustvom...ja cuo novi trener je emir mehic poznatiji kao KAJBUSemir_dj je napisao/la:da nije Dragoslav Stepanović vodio je Laktaše (zna našu ligu) a lik je dugo godina proveo u Njemačkoj.seven je napisao/la:Novi trener Zvijezde biće sa njemačkog govornog područja![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jel ti to info iz prve rukeastra1922 je napisao/la:on se jednom vec dovodio u vezu sa zvijezdom ali je curguz cini mi se tada dosao.inace trener je sa veliki iskustvom...ja cuo novi trener je emir mehic poznatiji kao KAJBUSemir_dj je napisao/la: da nije Dragoslav Stepanović vodio je Laktaše (zna našu ligu) a lik je dugo godina proveo u Njemačkoj.![]()
Dragon Town
može biti svasta...zmaj_Bosne je napisao/la:Jel ti to info iz prve rukeastra1922 je napisao/la:on se jednom vec dovodio u vezu sa zvijezdom ali je curguz cini mi se tada dosao.inace trener je sa veliki iskustvom...ja cuo novi trener je emir mehic poznatiji kao KAJBUSemir_dj je napisao/la: da nije Dragoslav Stepanović vodio je Laktaše (zna našu ligu) a lik je dugo godina proveo u Njemačkoj.![]()
![]()
![]()
jasta i on je bio u njemackoj a ovaj gore kaze da je sa njemackog govornog podrucja to je on sigurno

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.