SB90 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Izgleda na ovoj temi vlada neka nova atmosfera...Drago mi je vidjeti da jos nije bilo komentara tipa da se raspadamo, da mi tjeramo igrace, dok drugi dovode kvalitetna pojacanja itd itd.
mozda ce nekima biti smijesno, ali doslo takvo vrijeme da pisanje po forumu/ima u znacajnoj mjeri odrazava stanju u i oko kluba, i tu se upravo vidi trenutna razlika izmedju zelje i sarajeva.
manijaci strpljivi i opusteni, na forumu navijaca sarajeva cirkus - ujutro raspad sistema, navecer opet prvaci.
nemoj me pogresno shvatiti, nazalost jos uvijek smo mi mahalskog mentaliteta, tako da sigurno da ono sa ulice utice i na unutrasnje odnose u klubu...
ali ovo vezano za forum(iako ima malo uticaja). ipak mislim da si pomijesao uzrok i posljedicu...
nije
uzrok dobre atmosfere i uspjeha to sto smo mi svi opusteni, i optimisticni...
vec je nasa opustenost i optimizam
posljedica dober atmosfere u klubu i uspjeha...
a pitare nemam sta komentarisati oni jos nisu sazreli (mislim na upravu) i iako mislim da Selimovic voli FKS, ne znam koliko ce biti uspjesan u ovom poslu... ko zna?mozda idu nabolje? mozda idu u propast?
tako se i ponasaju, da ne kazem manicno ,i djeluju (ujutro sampioni, navecer raspad sistema).
ali realno takvo im je stanje, vrlo lahko mogu postati sampioni, prodati igrace za dobre pare, izglasati statut i krenuti boljim danima, isto tako lahko mogu i ostati bez europe(ako posrnu ili zbog dugova ), ostati bez uprave i bez glavnih igraca.