Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AaronRamsey
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AaronRamsey » 22 dec 2012, 18:03

Meni nije bitno je li igrač Britanac Francuz Velšanin ili slično bitno je samo da se vidi njegov doprinos u timu i da ostavlja srce na terenu i samim tim će mi biti drag
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2012, 18:03

Koji si ti smor. :cry:
1946

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 dec 2012, 18:05

Eto treci smo nakon ovog kola, a u najgorem slucaju ako Chelsea uzme Aston Villu cemo biti 4.
Hajd vala i nije lose s obzirom da smo u par utakmica trebali pobjediti a nismo, znaci sad smo mogli biti 2-3 boda iza Cityija al eto sta je tu je.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 22 dec 2012, 19:24

nedim1993 je napisao/la:
AaronRamsey je napisao/la:Sviđa mi se kako je Veliki vođa pristupio odbrambenom dijelu igre zadnjih 15 minuta ipak ne treba rizikovati da se gube bodovi u bitnim utakmicama naravno uvođenje Zoroaa da malo smiri igru umjesto ofanzivnog Chamberlainea je dobar potez kao i vađenje izgubljenog Cazorle i ubacivanje naše velike nade Fransisa Kokleana idemo lagano na prvo mjesto do kraja godine come on you gooners i Koscielny se dobreo pokazao imao je dobar klizeci start krajem utakmice kao i nas veliki njemac odlican igrac
pajo pa 2 profila. nije to to
Ako jeste Paja...sumnjam da ce imati argumente da je "velški Zidan" kvalitetan igrač dok bude "trolao" na ovu temu.HAHA

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 22 dec 2012, 20:27

Treća pobijeda u nizu,sada imamo sedam dana odmora za razliku od drugih,treba ovo iskorisiti i protiv Njukaša na emiratima nastaviti niz....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 22 dec 2012, 20:32

Orion87 je napisao/la:Treća pobijeda u nizu,sada imamo sedam dana odmora za razliku od drugih,treba ovo iskorisiti i protiv Njukaša na emiratima nastaviti niz....
Jednostavno, dvije sljedeće utakmice moramo dobit, jer poslije njih dolaze City, Chelsea i co.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 dec 2012, 20:47

AaronRamsey je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Vidim ga u svom postu.
Ne znaš kako se piše ime drugog najboljeg igrača tima. :lol:

Nevidim sta ti vidis u Ramizu, kao ni ostatak foruma.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 dec 2012, 20:57

kako neki ljudi imaju ograničeno mišljenje. zato što vam neki igrač nije drag, obavezno kritika pada na tok igrača. jest to glupo al stvarno. il imate dežurnog krivca za svaki poraz ko što je npr ramsey, često on i bude i kriv al tako isto često nije bio kriv a opet ste ga krivili.
kako možeš voljet klub a ne voliš igrače koji su dio tog kluba i bacaš hejt neki na iste. bezveze.
Vođa zna.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 dec 2012, 21:22

Mi se trebamo na Barcu ugledati, ako imas propalog talenta prodaj ga, ako imas igraca koji ti ne treba prodaj ga, a mi i jedne i druge drzimo, i dok je tako necemo uzeti trofej jos sto godina
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 dec 2012, 21:43

često smo govorili u utakmicama kao : ova utakmica je najvažnija, može prelomit sezonu ovo ono.

a kad nešto razmislim ova današnja utakmica mi je jedna od najvažnijih. baš smo prelomili u pozitivnom smislu, nastavili dobar niz, pobjeda u pravom momentu, zadržano vođstvo od 1:0 iako je protivnik bio pritisno, lansirali se na 3. mjesto. nekako mi je baš legla ova pobjeda, pošto ovakve u 90% slučajeva kiksamo

edit:

arnele :D

[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Vođa zna.

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 22 dec 2012, 22:03

Arda Turan , sta vi mislite , jel' nama potreban igrac kao sto je on ?
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 dec 2012, 23:08

Ma sta ce vam igrac iz Primere,mislim da Arsenal moze puno bolje.. 8-) Salu na stranu Turan je profil igraca koji bi dosao ko kec na desetku na prijasnu igru gunera ,napadacki ,i bio bi neka vrsta ljevog veznog LM a igra i ofanzivnije tj.krilo..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 dec 2012, 23:10

Veceras ko je gledao utakmicu izmedju Malage i Reala, mogao je vidjeti kako igra mali Isco.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 22 dec 2012, 23:16

Jos jedna pobjeda u nizu i ovo danas me jako raduje. Ne sjecam se kada smo zadnji put uvezali 3 pobjede i uz kiks Tottenhama, danas smo odradili pravu stvar. Sada se treba dobro odmoriti i u sljedecoj utakmici nastaviti niz. Takodjer me raduju informacije da ce Wenger konacno poceti da trosi novac na provjerena pojacanja i mislim da bi se sa 2-3 kvalitetna igraca do kraja sezone moglo svasta napraviti.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 dec 2012, 23:38

Arsenal's Andrei Arshavin looks certain to sign for Reading when the transfer window opens next month. (Mirror)
Bas bi to bilo zanimljivo.Iako sam ja misljenja da on moze da nadje mjesto u prvoj postavi Arsenala.Kao i Rosicky.Kad malo bolje razmislite,to su igraci koji drze svoje reprezentacije,i trebali bi imati mjesta u svojoj momcadi.Naprimjer,zasto stalno da pocinje Ramsey...ili Gervinho,kad se moze nesto iskombinirati i sa njima dvoje.Ali ako nema mjesta u ekipi,Reading je solidna ekipa i snaci ce se tu,a ko zna: Ako odigra kako spada,mozda ga se Arsenal i zazeli.
PS: Previse sam odletio u futur,zar ne ? :lol:
Keep walking.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 dec 2012, 00:25

Sad kad je bodovna razlika medju klubovima toliko mala, svaka utakmica (tri boda) je extra bitna!

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 23 dec 2012, 10:45

gunnerfan je napisao/la:Arda Turan , sta vi mislite , jel' nama potreban igrac kao sto je on ?
Prema mom mišljenju on može odigrati kvalitetno lijevo krilo sjetite se utakmice protiv bosne i hercegovine u zenici momak je u nekoliko navrata podsjetio na roberta piresa a to nama treba imamo samo jedno lijevo krilo koje ustvari više špic to je lukas a arda turan lav turskog srca može dosta doga donijeti novu dimenziju i unijeti živost u igru
Come on you arda

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 dec 2012, 11:04

gunnerfan je napisao/la:Arda Turan , sta vi mislite , jel' nama potreban igrac kao sto je on ?
Prema mom mišljenju on može odigrati kvalitetno lijevo krilo sjetite se utakmice protiv bosne i hercegovine u zenici momak je u nekoliko navrata podsjetio na roberta piresa a to nama treba imamo samo jedno lijevo krilo koje ustvari više špic to je lukas a arda turan lav turskog srca može dosta doga donijeti novu dimenziju i unijeti živost u igru
Come on you arda
Haj što pričaš gluposti na našoj temi,nego i po drugiim to isto radiš..nama ne treba neko ko može kvalitetno odigrat jer to može i podolski (iako većinom ne odigra).Nama treba neko ko igra lijevo krilo

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 23 dec 2012, 11:13

Rosicky je napisao/la:
Come on you arda
Haj što pričaš gluposti na našoj temi,nego i po drugiim to isto radiš..nama ne treba neko ko može kvalitetno odigrat jer to može i podolski (iako većinom ne odigra).Nama treba neko ko igra lijevo krilo
Pa imaš podolskog a šta kad se on povrijedi neće gervinho igrat

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 23 dec 2012, 11:35

Johan Cruyff: "Pricao sam nedavno sa Arsenom i mogu vam reci da ce se Arsenal ubrzo vratiti na vrh evropskog fudbala. On ima neke veoma zanimljive planove sa klubom i jedva cekam da vidim kako ce sve to ispasti"
Zanimljivo. Nadam se da ce se ovo ispostaviti tacnim i da cemo gledati bolji Arsenal ubrzo :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.