Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Jedino se Real moze izdvojiti i reci da je uspjesniji od ostalih. Barca, Juve, Milan, Bayern pa i Liverpool su tu negdje. Juve je nesto slabiji kad je LP u pitanju, ali zato imaju vise titula nacionalnog prvenstva od ostalih, kod Milana je obrnuta situacija.
Bayern i Barca su jako blizu kad je LP i prvenstvo u pitanju, Bayern ima jednu titulu lige vise, dok Barca ima sijaset kupova i nekih trofeja koji nisu bas toliko vazni kao ovi, ali nisu ni nevazni.
Bayern i Barca su jako blizu kad je LP i prvenstvo u pitanju, Bayern ima jednu titulu lige vise, dok Barca ima sijaset kupova i nekih trofeja koji nisu bas toliko vazni kao ovi, ali nisu ni nevazni.
Don't hate what you don't understand.
Dominacija!francobaresi je napisao/la:Mislim poštujem Arsenal kao klub , ali baš se pitam da li taj klub zaslužuje da uopšte bude u istoj rečenici sa Realom , Barcom , Juvetom , Milanom , Unitedom, Bayernom ?![]()
U Evropi gotovo nikad ništa nisu osvojili , doduše bili su 13 puta prvaci Engleske i to je sve što je vrijedno pomena .
Apsolutno ne vidim razlog da se ovde pise o Arsenalu,Bayernu,Juventusu i ostalim klubovima koji nemaju veze sa Barcom i Realom.
Hvala.
Hvala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zahvaljujem.Devil je napisao/la:Apsolutno ne vidim razlog da se ovde pise o Arsenalu,Bayernu,Juventusu i ostalim klubovima koji nemaju veze sa Barcom i Realom.
Hvala.
Ronaldo prijeti odlaskom ako ga ne počnu tretirati kao Messija !
Cristiano Ronaldo je potvrdio da će napustiti Real Madrid ako ne bude finansijski tretiran od strane kluba kao što Barcelona tretira Messija.
Podsjećanja radi, Messi je potpisao novi ugovor koji mu garantuje 12,5 miliona funti do 2018.godine i to bez bonusa.
Ronaldo je navodno ljut i uznemiren, jer nema specijalni tretman kao njegov kolega u Barceloni.
Messiju je Barcelona čak šest puta poboljšavala ugovor (dizala platu i bonuse), dok Ronaldu Real nije promjenio ugovor još od 2009. godine kad je za 80.miliona funti stigao iz Uniteda. U Unitedu mu je nekoliko puta bio poboljšan ugovor.
Iako je Ronaldo dao nevjerovatnih 170 golova u 169 odigranih utakmica za Real Madrid Messi ima bolji tretman.
Cristiano Ronaldo je potvrdio da će napustiti Real Madrid ako ne bude finansijski tretiran od strane kluba kao što Barcelona tretira Messija.
Podsjećanja radi, Messi je potpisao novi ugovor koji mu garantuje 12,5 miliona funti do 2018.godine i to bez bonusa.
Ronaldo je navodno ljut i uznemiren, jer nema specijalni tretman kao njegov kolega u Barceloni.
Messiju je Barcelona čak šest puta poboljšavala ugovor (dizala platu i bonuse), dok Ronaldu Real nije promjenio ugovor još od 2009. godine kad je za 80.miliona funti stigao iz Uniteda. U Unitedu mu je nekoliko puta bio poboljšan ugovor.
Iako je Ronaldo dao nevjerovatnih 170 golova u 169 odigranih utakmica za Real Madrid Messi ima bolji tretman.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
I sve da je to istina sto si napisao znacilo bi samo jedno:
Real nije klub s kojim se mozes zajebavat i kojeg mozes ucjenjivat.
Real nije klub s kojim se mozes zajebavat i kojeg mozes ucjenjivat.
Nisam ja ovo napisao drug, nego kopirao i postavio ovdje.
Ja cak i ne vjerujem u ovu pricu, ali vidim tema mrtva pa reko da je ozivimo malo.
Ja cak i ne vjerujem u ovu pricu, ali vidim tema mrtva pa reko da je ozivimo malo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A Ronaldo je rekao da ce tuziti te novine(Marca) zbog takvih i slicnih lazi 
vidjet cemo kad jednom masno plate kako ce se onda ponasati..
vidjet cemo kad jednom masno plate kako ce se onda ponasati..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma znam da nisi al dosade vise te pizdarije novina za koje cak i Expres djeluje kao Dnevnik 2.M4kaveli je napisao/la:Nisam ja ovo napisao drug, nego kopirao i postavio ovdje.
Pa dobro mozda tu ima i istine, ali valjda se ljudi u upravi trebaju da brinu o tome a ne on sam. Ovako ispada nezadovoljna pickica.M4kaveli je napisao/la:Nisam ja ovo napisao drug, nego kopirao i postavio ovdje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jos jedna laz o meni objavljena , necu dopustit da se ovakve gluposti nastave objavljivati i morat cu porazgovarati sa svojim advokatom..Cristiano Ronaldo
Prije 18 sata/i
Otra vez han publicado noticias falsas sobre mi, no permito estas tonterias y se siguen a publicar voy a tener que hablar con mis abogados.
eto moj Spanski ugrubo
znaci , kHja price.
Ovo sve treba advokati da odradzuju a ne on da se zamara s ovim. Haman ko da nema advokate.Raul_64 je napisao/la:Jos jedna laz o meni objavljena , necu dopustit da se ovakve gluposti nastave objavljivati i morat cu porazgovarati sa svojim advokatom..Cristiano Ronaldo
Prije 18 sata/i
Otra vez han publicado noticias falsas sobre mi, no permito estas tonterias y se siguen a publicar voy a tener que hablar con mis abogados.
eto moj Spanski ugrubo
znaci , kHja price.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ronaldo je nogometas, ne pravnik.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pa ako oni mogu slagati moze i on demantovati
a na sudu ce se posebno popitati
a na sudu ce se posebno popitati
Casillas navodno izjavio da nece igrati ukoliko Mourinho ne ode.
Sta mislite kad bi ga Barcelona klepila ?
Ono ionako tu ima boljih jarana, skromna raja, zdravija sredina ..
Mada opet ne vjerujem da bi on tako nesto mogao uraditi svom Realu.
Sta mislite kad bi ga Barcelona klepila ?
Ono ionako tu ima boljih jarana, skromna raja, zdravija sredina ..
Mada opet ne vjerujem da bi on tako nesto mogao uraditi svom Realu.
Pa da više nema ko pobjediti Barcu sa Ikerom na golu
sa onim mahnitim Valdesom primamo minimalno jedan gol po utakmici.
Naravno da su to pusti snovi nas culesa i da od toga nema ništa, Iker je ipak ikona Reala
Naravno da su to pusti snovi nas culesa i da od toga nema ništa, Iker je ipak ikona Reala
I Iker prima 1 gol po utakmici.
To je logicno ..
Odbrana kod Barce igra veoma visoko i nije narocito brza, a Realova je maloumna i ne znaju se postavljati kada izadju visoko.
Ma Casillas nije nesto narocito sretan u Realu vec godinama.
Naravno, on ce tu ostat, ali zalosno je da jedan takav covjek i golman ispasta zbog drugih ..
To je logicno ..
Odbrana kod Barce igra veoma visoko i nije narocito brza, a Realova je maloumna i ne znaju se postavljati kada izadju visoko.
Ma Casillas nije nesto narocito sretan u Realu vec godinama.
Naravno, on ce tu ostat, ali zalosno je da jedan takav covjek i golman ispasta zbog drugih ..
- Cautinho
- Kontakt:
Nije toliki papak da prijede u Barcelonu.To mu savijest ne dopusta. 
Keep walking.
Vjeruj iskreno da ne bih to ni volio. On je biser Reala i tamo mu je mjesto.Cautinho je napisao/la:Nije toliki papak da prijede u Barcelonu.To mu savijest ne dopusta.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma vjerujem,nego nekim pojedincima stvarno ovaj Smak svijeta udrio u glavu,neznaju sta pricaju.Povezuju Kasu i Barcu,hej ljudi,to nemoze u istu recenicu.Iako sam ja to upravo upotrijebiobparena je napisao/la:Vjeruj iskreno da ne bih to ni volio. On je biser Reala i tamo mu je mjesto.Cautinho je napisao/la:Nije toliki papak da prijede u Barcelonu.To mu savijest ne dopusta.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.