LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Odlicna vijest da se veceras vraca Gasol i da ce zauzeti svoje mjesto u pocetnoj petorci.Kada je Nash u pitanju vecina govori da ce isti zaigrati 22.Decembra protiv GSW-a, no ja licno vise u te prognoze ne vjerujem dok istog ne vidim na terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
neno#4 je napisao/la:Kako smo dobri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nada zadnja umire
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma neno je to zbog igre , treba ju se svi zajedno sa trenerom i vlasnikom samozapalit
I ole ozbiljnija ekipa nam nebi dala da se vratimo iz onakvog ponora
I ole ozbiljnija ekipa nam nebi dala da se vratimo iz onakvog ponora
- majestic24
- Kontakt:
yebote pa mi nemozemo na miru privesti mec protiv yebenih bobcatsa
Minut do kraja imamo + 2 a gosti loptu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
evo imaju i loptu za pobjedu , vidjet ce momajestic24 je napisao/la:yebote pa mi nemozemo na miru privesti mec protiv yebenih bobcatsa
vise bi volio da smo izgubili , da trebas ovoliku srecu da pobjedis najlosiju ekipu
Oklahoma je ove satrala kod kuce 114-69
- majestic24
- Kontakt:
Ocigledno je da fali organizator igre. Nemamo prije svega Nasha a ni onog mutonju Blakea.
Nista,sacekati da se oni vrate i to je to. Ja im dajem roka do all star vikenda. Ako do tada nebude pomaka,na ovu sezonu mozemo zaboraviti.
Nista,sacekati da se oni vrate i to je to. Ja im dajem roka do all star vikenda. Ako do tada nebude pomaka,na ovu sezonu mozemo zaboraviti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Iskreno situacija koja niti smrdi niti mirise...
Ekipa se uspjela vratiti iz velikog rezultatskog zaostatka i dobiti utakmicu, ali isto tako ova ekipa ne igra odbranu i zivi od suta, a sinoc su bili u pitanju hebeni Bobcatsi (uz sav respekt prema toj ekipi).
I uprava i navijaci cekaju povratak Nasha, ali cisto sumnjam da on moze bilo sta promjeniti.
PS: Treba napomenuti da je Gasol odigrao sinoc odlicnu utakmicu i ako to broj postignutih poena i ne pokazuje.
Ekipa se uspjela vratiti iz velikog rezultatskog zaostatka i dobiti utakmicu, ali isto tako ova ekipa ne igra odbranu i zivi od suta, a sinoc su bili u pitanju hebeni Bobcatsi (uz sav respekt prema toj ekipi).
I uprava i navijaci cekaju povratak Nasha, ali cisto sumnjam da on moze bilo sta promjeniti.
PS: Treba napomenuti da je Gasol odigrao sinoc odlicnu utakmicu i ako to broj postignutih poena i ne pokazuje.
-
sundancekid
- Kontakt:
Sinoc nezasluzena pobjeda, po meni. Onako lose privodit utakmicu kraju, imas 2 kosa razlike i loptu u rukama, i igras neke divlje suteve, preko ruke, a nije proslo ni 10 sekundi napada...to je strasno.. E zato treba Nash!! U tome ce on najvise pomoci, da se ne rade takve gluposti. Sva sreca pa nam fulise zicer na kraju, cisto polaganje...
A odlicno je bilo vidjeti opet Gasola. Imas visokog igraca, koji moze i centra igrati, a protok lopte sa njim nije nista losiji, cak vjerovatno i bolji. To je pravi kvalitet. Na odbrani se mora jos raditi, iako je meni to izgledalo bolje nego prije, s obzirom da su Kemba i kompanija pogadjali dosta nekih sretnih suteva od tablu i preko ruke, koji su vrlo dobro branjeni, ali eto zavrsili u kosu. Takodje mi solidno djeluje ova opcija gdje Howard izlazi iz igre prvi, a Gasol se pomjera na centra, i MWP na cetvorku... Kad se sve skupa dotegne moze to djelovat strasno, bilo je momenata kad su djelovali jako jako dobro....
A odlicno je bilo vidjeti opet Gasola. Imas visokog igraca, koji moze i centra igrati, a protok lopte sa njim nije nista losiji, cak vjerovatno i bolji. To je pravi kvalitet. Na odbrani se mora jos raditi, iako je meni to izgledalo bolje nego prije, s obzirom da su Kemba i kompanija pogadjali dosta nekih sretnih suteva od tablu i preko ruke, koji su vrlo dobro branjeni, ali eto zavrsili u kosu. Takodje mi solidno djeluje ova opcija gdje Howard izlazi iz igre prvi, a Gasol se pomjera na centra, i MWP na cetvorku... Kad se sve skupa dotegne moze to djelovat strasno, bilo je momenata kad su djelovali jako jako dobro....
Ode Artest na klupu, i to da bi nam bio rezervna cetvorka...Jamison potpuno ispada iz rotacije kao i Hill...
Petorka ce u narednim utakmicama izgledati ovako: Duhon, Meeks, Kobe, Gasol, Howard.
I pored odlicne igre Meeksa, ja ne razumijem ovoliko muckanje i igranje sa samopouzdanjem i reputacijom igraca poput Jamisona... Ne razumijem toliku potrebu da se umjesto klasicne koristi **** strectch cetvorka. Bog ti dao dva najbolja visoka igraca na svijetu a ti to dozivljavas kao problem...
Petorka ce u narednim utakmicama izgledati ovako: Duhon, Meeks, Kobe, Gasol, Howard.
I pored odlicne igre Meeksa, ja ne razumijem ovoliko muckanje i igranje sa samopouzdanjem i reputacijom igraca poput Jamisona... Ne razumijem toliku potrebu da se umjesto klasicne koristi **** strectch cetvorka. Bog ti dao dva najbolja visoka igraca na svijetu a ti to dozivljavas kao problem...
SI AMO CONte!!!
http://espn.go.com/blog/los-angeles/lak ... nis-system
Evo Nash objasnio zasto trenutno imamo problema...i isti ce najvjerovatnije ponovo zaigrati za Bozic protiv Knicksa.
Evo Nash objasnio zasto trenutno imamo problema...i isti ce najvjerovatnije ponovo zaigrati za Bozic protiv Knicksa.
http://www.usatoday.com/story/sports/nb ... s/1779123/"It's Pau who has to expand his game, and he'll expand out in the corner threes and he needs to take a couple, and we'll get him in the post when we can," D'Antoni said, emphasizing those last three words as if to pound the point that he's making no promises to Pau. "But if we can't, we'll just get him relaxed and then everything will be good…Just try to figure out how we're going to win, how we're going to co-exist."
No comment...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Znaci odaljuje Gasola jos vise od kosa.
Mogao bi Pau postat 3cas u D'Antonijevom sistemu.

Mogao bi Pau postat 3cas u D'Antonijevom sistemu.
Postovanje treba zaraditi.
Da vidimo sta mozemo veceras napraviti na gostovanju u Oakland-u...
GSW je sinoc igrao protiv Kingsa, veceras protiv nas, dok smo mi sa druge strane imali tri dana odmora, a uz to postoji minimalna sansa da zaigra i Steve Nash veceras (odluka ce biti donesena pred sami pocetak utakmice).
Na papiru je sve na nasoj strani, no hocemo li to opravdati na parketu je drugi par cipela. Takodjer za nas neobican termin utakmice, ondonso u Subotu...
GSW je sinoc igrao protiv Kingsa, veceras protiv nas, dok smo mi sa druge strane imali tri dana odmora, a uz to postoji minimalna sansa da zaigra i Steve Nash veceras (odluka ce biti donesena pred sami pocetak utakmice).
Na papiru je sve na nasoj strani, no hocemo li to opravdati na parketu je drugi par cipela. Takodjer za nas neobican termin utakmice, ondonso u Subotu...
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nije vala bas sve na nasoj straniamerosm je napisao/la:Da vidimo sta mozemo veceras napraviti na gostovanju u Oakland-u...
Mozda je GSW umoran ali s obzirom da su jako mlada ekipa cak su i zeljni utaknica i u jako dobroj formi 8-2 u zadnjih 10....Cury i Lee igraju fantasticno , ali vidjecemo , kazu da je dosta veca sansa da Nash dobije par minutica
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
bilo je i u dosadasnjih 26 utakmica pa vam je skor negativanamerosm je napisao/la:Da vidimo sta mozemo veceras napraviti na gostovanju u Oakland-u...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Nash ce igrati ...
- BeyKopites
- Kontakt:
S obzirom kako igramo, gostovanje je teško, ali možda baš zato i dobijemo večeras. Kod nas je sve postalo kontradiktorno
Nadam se da Nash večeras neće previše igrati !
Nadam se da Nash večeras neće previše igrati !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- majestic24
- Kontakt:
Nevjerovatan preokret i pobjeda nakon produzetaka.
Imali smo -13 na kraju 3/4 i na pocetku zadnje -15,ali onda je krenula nasa serija gdje smo stigli GSW. Imali smo sut za pobjedu nakon 48 minuta al KObe je neprecizan.
U produzetku je doslo do izrazaja nase iskustvo te umor domacina.
Kobe ponovo prvi strijelac,al vidi suta ...16/41.
Nash je odigrao 41 minutu i zabio je 12 poena i imao 9 ass.
Klupa je bila sjajna i zabila je 46 poena. Predovio ih je MWP s 20 koseva.
Imamo 4 pobjede u nizu . Sljedeci mec je protiv NYK
Imali smo -13 na kraju 3/4 i na pocetku zadnje -15,ali onda je krenula nasa serija gdje smo stigli GSW. Imali smo sut za pobjedu nakon 48 minuta al KObe je neprecizan.
U produzetku je doslo do izrazaja nase iskustvo te umor domacina.
Kobe ponovo prvi strijelac,al vidi suta ...16/41.
Nash je odigrao 41 minutu i zabio je 12 poena i imao 9 ass.
Klupa je bila sjajna i zabila je 46 poena. Predovio ih je MWP s 20 koseva.
Imamo 4 pobjede u nizu . Sljedeci mec je protiv NYK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.