http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Ali postoji mogucnost i da Mandanda dodje.
I jos jedna informacija. Izgleda da pregovaraju sa Suarezom, cijena oko 20 miliona.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
omerbavarac je napisao/la:Izgleda da su dogovorili Neuera.
Ali postoji mogucnost i da Mandanda dodje.
I jos jedna informacija. Izgleda da pregovaraju sa Suarezom, cijena oko 20 miliona.![]()
bek,bek,bek to onaj iz Hoffenheimabavarian_bk je napisao/la:Nemoze ovo ovako !!
Nikad od Bayerna nece biti kluba dok Uli u Beckenbauer dovode igrace ,a ne trener!!
Sta ce im Suarez koji ****??
Treba im bek ,bek ,bek i bek !!!
S ovom formacijom bi bili ekipa za nabijanje gol razlike. Bili bi sretni kad bi primili samo pet komada. Hamsik, Ribery, Robben, Gomez i Suarez nisu culi za rijec odbrana.omerbavarac je napisao/la:Hocu ovako.
-------------------------Neuer---------------------------
-Rafinha--------Buyten-------Badstuber------Lahm-
-------------------------Tymo--------------------------
----------Hamsik-------------------Ribery----------
--------Robben--------Gomez----------Suarez------
Dobro i jest malo preofanzivno.amerosm je napisao/la:S ovom formacijom bi bili ekipa za nabijanje gol razlike. Bili bi sretni kad bi primili samo pet komada. Hamsik, Ribery, Robben, Gomez i Suarez nisu culi za rijec odbrana.omerbavarac je napisao/la:Hocu ovako.
omerbavarac je napisao/la:Dobro i jest malo preofanzivno.amerosm je napisao/la:S ovom formacijom bi bili ekipa za nabijanje gol razlike. Bili bi sretni kad bi primili samo pet komada. Hamsik, Ribery, Robben, Gomez i Suarez nisu culi za rijec odbrana.omerbavarac je napisao/la:Hocu ovako.
Mala korekcija.
---------------------------Neuer---------------------------
-Rafinha----------Buyten-------Badstuber------Lahm--
-----------(Schwein)Bommel-------Tymo------------------
--------------------------Ribery---------------------------
-------Robben-----------Gomez------------Suarez-------
Ako se zna da je Ribery prihvatio da igra iza napadaca, onda ovo noje iznenadjenje. E sad mislim da nije preofanzivno.
Zivi bili pa vidjeli.Mirza_Hordas je napisao/la:bezze redate formacije kad znate da ništa od toga neće biti![]()
Sto me nasmijaaaa hahahah xD nisam odavno cuo tu rijec pa mi smijesno jes Kible mi!!LeBronJamesKing je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Dobro i jest malo preofanzivno.amerosm je napisao/la:
S ovom formacijom bi bili ekipa za nabijanje gol razlike. Bili bi sretni kad bi primili samo pet komada. Hamsik, Ribery, Robben, Gomez i Suarez nisu culi za rijec odbrana.
Mala korekcija.
---------------------------Neuer---------------------------
-Rafinha----------Buyten-------Badstuber------Lahm--
-----------(Schwein)Bommel-------Tymo------------------
--------------------------Ribery---------------------------
-------Robben-----------Gomez------------Suarez-------
Ako se zna da je Ribery prihvatio da igra iza napadaca, onda ovo noje iznenadjenje. E sad mislim da nije preofanzivno.
nece bajern nikada dok je dunjaluka igrati tako.
Robben itekako igra i u odbrani.
A meni je jos smijesnija ova zakletva koju nisam cuo deceniju citavu.bavarian_bk je napisao/la:Sto me nasmijaaaa hahahah xD nisam odavno cuo tu rijec pa mi smijesno jes Kible mi!!
Semir FCB je napisao/la:Finale LP, Bayern - Barcelona 3:0
Robben 17
Riberry 25
Riberry 78
Samo što Barsa neće vidjeti finala.Semir FCB je napisao/la:Finale LP, Bayern - Barcelona 3:0
Robben 17
Riberry 25
Riberry 78
Nije lose, ali ja sam jos za opciju da dovedu Freya. Jedan od najboljih golmana na svijetu.rob do bagro je napisao/la:Steve Mandanda blizu dolaska u Bayern?
Minhenski dnevnik Tageszeitung naveo je u utorak da je Bayern sasvim blizu potpisivanja 24-godišnjeg golmana Marseillea Stevea Mandande.
Već drugu godinu je Bayern u potrazi za pravim golmanom, jer nasljednici legendarnog Olivera Kahn nisu mogli zadovoljiti njihove kriterije. Odnosi se to na Michaela Rensinga i Hans-Jörga Buta.
Tražili su iz Bayerna jedno vrijeme francuskog golmana Sebastiena Freya, čuvara mreže talijanske Fiorentine, a sada su skoncentrisani na jednog drugog Francuza - Stevea Mandandu iz Marseillea, koji je trenutno i prva opcija francuskog selektora Raymonda Domenecha.
Jedno vrijeme je trajala mogućnost da Bayern pronađe rješenje u golmanu Schalkea Manuelu Neuru, no treneru Bayerna Louisu van Gaalu su dozlogrdili neuspješni pregovori s klubom iz Gelsenkirchena, te je udica bačena na Azrunu obalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.