Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A šta bi ti kad ode Adilović, možda Matrija, Anelku il Luiz AdrianaSemper je napisao/la:Dosta je više igrača iz Veleža Čolić Brković, nama trebaju pojačanja a ne prinove.
Ma ljudi nemamo mi novac za dovodjenje skupih igraca...Amar je dosad uzimao igrace sa slobodnim papirima i od njih pravio igrace i prodavao ih...nijednog dosad nismo platili....pustite covjeka da sam odluci sta i kako najbolje...ima tu igraca slazem se do 25 26 godina maximalno uzimat igrace...npr ako Adil ode ima tu opcija... Cemalovic ( velez ) , Popovic ( Travnik ), Mesanovic ( Celik ) , Bekic ( zrinjski ) , Turkovic ( CG ), Kukic ( Capljina) , Dilaver ( Celik ) ....itd itd od tih igraca polovnih uvijek uz dobru ekipu nazad kao sto imamo lagano ce se naci zamjena za Adila... samo je poenta koga Amar tu vidi po njegovom stilu igre da mu odgovara a siguran sam da ce neko doci ko ce se pokazasti dobro...tu su pripreme dovolno vremena da se uklopi u ekipu...KB-TM87 je napisao/la:A šta bi ti kad ode Adilović, možda Matrija, Anelku il Luiz AdrianaSemper je napisao/la:Dosta je više igrača iz Veleža Čolić Brković, nama trebaju pojačanja a ne prinove.nismo mi Anzhi, spustite se malo na zemlju, uostalom on je mladi reprezentativac, sabura.
terabajt je napisao/la:Bajke su na drugoj temi fks,daj uozbiljite se.
nije to nova vijest, to je stara vijest već par godina...naime malog ćemalovića je Benfica pratila putem svog skauta Nikole Jokišića inače bivšeg fudbalera Veleža od prije rata, koji je dolazio u Mostar po njega, i vodio ga u kamp Benfice, gdje je čini mi se bio zadovoljio, ali je problem bio što mora završiti školovanje u Mostaru, pa će se tek onda vidjeti šta i kako dalje...inače Velež u ovom momentu ima nekoliko talenata, koji bi se mogli prodati za fine pare....old school je napisao/la:malo pregledah po netu,vidim da se Benfica interesovala za ovog momka Cemalovica,a i da je zabio 8 golova,mora da nesto vrijedi,i ako nekako mi djeluje sa ovim dovodenjem igraca iz nase filijale Veleza polovican uspjeh,imali smo srece sa Vladavicem,pa evo donekle i Brkovicem nije los,dok sa druge strane imamo Serdarevica i Colica koji ama bas nista nisu pokazali
Zna li se odprilike cifra za Adila??ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam dvije informacije Adilovic sve zavrsio sa Augsburg.
A sto mlate da ce Admir Vladavić u velež od toga nema nista hehee sve ce se znati za par dana heheee.
Jedan je sir Amar Osim ........
600.000 echampions1921 je napisao/la:Zna li se odprilike cifra za Adila??ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam dvije informacije Adilovic sve zavrsio sa Augsburg.
A sto mlate da ce Admir Vladavić u velež od toga nema nista hehee sve ce se znati za par dana heheee.
Maslacak je napisao/la:600.000 echampions1921 je napisao/la:Zna li se odprilike cifra za Adila??ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam dvije informacije Adilovic sve zavrsio sa Augsburg.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa, Orvel, Tarapi, WeekendOffender i 81 gost.