Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ah, dokle slušati priče o nekom 'novom' Arsenalu?
Mišljenja sam kako je ta tema davno prežvakana i ne vjerujem da ima još forumaša koji misle kako je AW idealan menadžer za Arsenala. Navijačima je sigurno već odavno postalo monotono svake sezone biti u vrhu, al' bez trofeja. Okay, možda i griješim jer se radi o fantastičnom stručnjaku, al' suša u klubu pokazuje totalni kontrast.
Mišljenja sam kako je ta tema davno prežvakana i ne vjerujem da ima još forumaša koji misle kako je AW idealan menadžer za Arsenala. Navijačima je sigurno već odavno postalo monotono svake sezone biti u vrhu, al' bez trofeja. Okay, možda i griješim jer se radi o fantastičnom stručnjaku, al' suša u klubu pokazuje totalni kontrast.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Naravnod a ima, velika vecina navijaca cvrsto stoji uz vizijiu i ideju naseg Vodje Arsena Wengera.Cooper je napisao/la:Ah, dokle slušati priče o nekom 'novom' Arsenalu?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Gledo ja sinoč, pojačanje koje bi se sigurno isplatilo. Arsenalu fali jedan kvalitetan lijevi bek, šta u slučaju suspenzije Gibsa ili povrede, ne bi se ja uzdo u Santoša nikako. Ako je istina da Arsen ima 100 milki za ovaj prelazni rok volio bih da se dovede Kavani, Isko, iskusni zadnji vezni koji bi igro nekih 2-3 sezone dok Kokelan ne dobije malo iskustva i ne ojača(da bude ko Mikel) i jedan lijevi bek.M4kaveli je napisao/la:Veceras ko je gledao utakmicu izmedju Malage i Reala, mogao je vidjeti kako igra mali Isco.
Pa eto, ako je Paja posmatrao Isca znaci da je dobar, a ako nije, onda nije dobar. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Dobra stvar je da je Huntelar produzio sa Schalkeom.....Sto se tice Zahe,juce postigao strasan gol !
- AaronRamsey
- Kontakt:
Mogli bi se dovesti Isco Michu i Yanga M'Vila za 50ak miliona to bi bila dobra kupovina 100%
Zadnja izmjena: AaronRamsey, dana/u 23 dec 2012, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- HighburyHigh
- Kontakt:
AaronRamsey je napisao/la:Mogli bi se dovesti Isco Michu i Yanga M'Vila za 50ak miliona to bi bila dobra kupovina 100%
Bas me zanima ko ti je taj "Yanga M'vila". Mozda si mislio na Yanga Mbiwu ili Yanna Mvillu ili na nekog unakrsnog igraca.
Nista od toga nije realno osim mozda Isca. Michu ostaje u Swansea, Yann Mvilla problematican, izbacen iz repke i van forme, sanse su veoma male, jedino ako Wenger ne bude igrao opet nekog spasioca al' cisto sumanjam da ce se to desiti ovog prelaznog roka.
Victoria Concordia Crescit.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Begovic,Capoue,Shaw i neko dobro krilo. Ja bih bio prezadovoljan, ali se ovo nece desiti.
Celik!3,2,2.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ma ili je neki pokusaji trolla ili lik fakat ima neke veoma cudne poglede na fudbal.Head je napisao/la:Ma pusti ovog iznad,on se razumi u fudbal k'o Mara u kriv qrac.
Eto moguce konkurencije Ščešniju, samo nisam siguran koliko je Migolet spreman da bude drugi golman nekog kluba jer se radi o redovnom prvotimcu i tima i reprezentacije.Arsenal weighing up January move for Sunderland's Migolet as back-up for Szczesny
Sve u svemu konkurencija nikada nije losa stvar.
I oko Ville su se stvari zanimljivo pocele razvijati, vidjet cemo sta ce se desiti.Arsenal made an enquiry about Barcelona striker Villa, but Wenger is worried about splashing out £12m and £100k week on a 31yo. (Mirror)
Victoria Concordia Crescit.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Yanna* M'vila TYPOHighburyHigh je napisao/la:AaronRamsey je napisao/la:Mogli bi se dovesti Isco Michu i Yanga M'Vila za 50ak miliona to bi bila dobra kupovina 100%
Bas me zanima ko ti je taj "Yanga M'vila". Mozda si mislio na Yanga Mbiwu ili Yanna Mvillu ili na nekog unakrsnog igraca.
Nista od toga nije realno osim mozda Isca. Michu ostaje u Swansea, Yann Mvilla problematican, izbacen iz repke i van forme, sanse su veoma male, jedino ako Wenger ne bude igrao opet nekog spasioca al' cisto sumanjam da ce se to desiti ovog prelaznog roka.
Dovesti DMF, Capoue, poslali smo za Ardu, napadaca obavezno..bar Dembu.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Udri smeće ajaxškoHead je napisao/la:
Treba dovesti ovog Williamsa,ili mu barem poslati neku dobru bocu vina.
- TheVerminator
- Kontakt:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Dovesti DMF i napadaca i ne treba nista vise, golman nam je dobar, kriv je za veoma mali broj golova, njega treba ostaviti, ostali igraci su dobri, mozda neke treba poslat na klupu da se ohlade utakmicu-dvije, i onda napasti trofej premier lige
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Prije svega treba nam provjeren igrac, koji se dokazao i koji moze da nosi igru. Nekoga tipa Cazorle na bilo kojoj poziciji. Ba, Cabaye, Ben Arfa, Baines, Fellaini, Begovic su kvalitetni igraci iz Engleske lige koji bi se mogli dovesti. Arda, Adrian, Llorente, Isco iz Spanije i tako dalje da ne trazim vise. Kada bi sada doveo jednog od njih i nekog manje kvalitetnog i provjerenog bilo bi odlicno. Prije svega treba DMF pa onda sve ostalo.
Zasto je odgodena utakmica Arsenala na boxing day?
Štrajk radnika podzemne željeznice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAaronRamsey je napisao/la:Mogli bi se dovesti Isco Michu i Yanga M'Vila za 50ak miliona to bi bila dobra kupovina 100%
To neki super sonicni igrac? :O
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.