Zeman je napisao/la:Marsal je napisao/la:Neki dan kupio hlače sebi, 70 maraka, nema ni 7 dana i idem danas ulicom kad me ker napadnu na po čaršije mater yebo zguli mi ih do guzice i bokserice se vide čak i idem tako ulicom psujem, bogaram a ljudi u mene gledaju
**** mu ja mater bagavu nabio sam ga nogom letio je 20 metara
Nije pas kriv, nego vlast (i to prvenstveno općinska pa nadalje)! Njima trebaš da psuješ i nabiješ ih nogom...
Šta on jedan može uraditi mafijašima u foteljama koje ni ne zanima p od pasa u gradu , nego samo su na toj poziciji da napune sebi džepove parama.
Inače ne volim kad neko hrani lutalice okolo pa oni onda počnu lajat i okolo trčat kad vide nekoga sa kesom , dođe mi da ih nabijem. I onda kad nekog ugrizu , nisu oni fol' krivi , pa vi ste ih naučili da se zaskaču , pa im ne dadnete hranu i oni onda ujedaju . Kad ih hraniš oni samo duže opstaju i povećava se broj njih. Zato ja volim reć , ne hrani kera ako nije tvoj , ako oćeš kera , donesi ga sebi u kuću.
kajmak je napisao/la:Ljudi jestel preživili ?
Hvala Bogu nebi ništa od onog što su najavljivali,živjeće ovaj narod....
HAHAHA Dubravko šta ima jesi izašo iz podruma ?

Joj znaš kako smo se sprdali na ovoj temi s tobom prije 2 dana ,šteta što te ne bi da nam dijeliš lekcije

A inače ja sam i zaboravio , smak svijeta je stara priča to je bilo prije zauvijek , ono , prije dva dana.