JeEdenHazard je napisao/la:to onaj sto je igrao u Borussiji M.Sportfanatik je napisao/la:Raul Bobadilla je novi član Napolija. Dolazi iz Young Boysa gdje je u 21 nastupu zabio 12 golova
Izvor twitter
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- EdenHazard
- Kontakt:
dobar igrac je toSportfanatik je napisao/la:JeEdenHazard je napisao/la:to onaj sto je igrao u Borussiji M.Sportfanatik je napisao/la:Raul Bobadilla je novi član Napolija. Dolazi iz Young Boysa gdje je u 21 nastupu zabio 12 golova
Izvor twitter
Bobe dilla
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
BomberDilla
Vidjet cemo kakav ce biti.
Vidjet cemo kakav ce biti.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sportfanatik
- Kontakt:
Prema riječima vlasnika Napolija Aurelija De Laurentiisa, klub je odbio ponudu za Edisona Cavanija tešku vrtoglavih 55 milijuna eura...
Vlasnik Napolija odluku da se odbije silan novac obrazložio je ljubavlju prema klubu, ali i kako bi što duže ostao u utrci za naslovom prvaka, što bi bez Cavanija bilo gotovo nemoguće s obzirom na činjenicu da je Urugvajac ove sezone u velikoj formi.
"Cavani je ratnik koji objedinjuje ono najbolje od napolitanskog duha i naših navijača. Upravo zbog toga sam odbio ponudu od 55 milijuna eura", naglasio je gazda Napolija.
Urugvajski napadač ove sezone je zabio 13 golova i trenutno zauzima drugo mjesto na ljestvici strijelaca iza Milanovog El Shaarawyja koji na kontu ima gol više.
"On je postao simbol našeg preporoda. Nisam ga ovdje ostavio zbog novca, riječ je o ljubavi prema klubu" , dodao je De Laurentiis u razgovoru za Radio Monte.
Napoli je trenutno na petoj poziciji u prvenstvu s prikupljena 34 boda, deset manje od vodećeg Juventusa, dok je ostatak društva udaljen svega bod, odnosno dva.
Vlasnik Napolija odluku da se odbije silan novac obrazložio je ljubavlju prema klubu, ali i kako bi što duže ostao u utrci za naslovom prvaka, što bi bez Cavanija bilo gotovo nemoguće s obzirom na činjenicu da je Urugvajac ove sezone u velikoj formi.
"Cavani je ratnik koji objedinjuje ono najbolje od napolitanskog duha i naših navijača. Upravo zbog toga sam odbio ponudu od 55 milijuna eura", naglasio je gazda Napolija.
Urugvajski napadač ove sezone je zabio 13 golova i trenutno zauzima drugo mjesto na ljestvici strijelaca iza Milanovog El Shaarawyja koji na kontu ima gol više.
"On je postao simbol našeg preporoda. Nisam ga ovdje ostavio zbog novca, riječ je o ljubavi prema klubu" , dodao je De Laurentiis u razgovoru za Radio Monte.
Napoli je trenutno na petoj poziciji u prvenstvu s prikupljena 34 boda, deset manje od vodećeg Juventusa, dok je ostatak društva udaljen svega bod, odnosno dva.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- _forzamilan_
- Kontakt:
Klasično dizanje cijene. Da je neko ponudio 55m De Laurentis bi lično spakirao Cavanijeve kofere 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
I "otputovao" ga na tu destinaciju._forzamilan_ je napisao/la:Klasično dizanje cijene. Da je neko ponudio 55m De Laurentis bi lično spakirao Cavanijeve kofere
Super. Jos kad bi doveli Armera, a kasnuli Dossenu - joj miline...Palermo have officially signed Napoli defender Salvatore Aronica on a permanent transfer until June 2015.
The deal had been in the works for some time, but was finalised this afternoon with a statement on the Sicilian club website.
Palermo have bought Aronica on a permanent basis from Napoli and he signed a contract holding him to the Rosanero until June 30, 2015.
Aronica will already begin training with his new teammates tomorrow and hold his presentation Press conference on January 2.
Sastav za vecerasnji derbi: De Sanctis; Campagnaro, Britos, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Hamsik, Zuniga; Pandev, Cavani
Idemo momci po pobjedu, prijeko nam je potrebna. AVANTI NAPOLI!
Idemo momci po pobjedu, prijeko nam je potrebna. AVANTI NAPOLI!
Aaaaaa konacno se rijesili stetocine
e fakat , kad bi dofurali Armera i da Mazari nastavi furat ovu taktiku iako bi imao dva najbolja beka u Italiji
e fakat , kad bi dofurali Armera i da Mazari nastavi furat ovu taktiku iako bi imao dva najbolja beka u Italiji
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- 10DelPiero
- Kontakt:
I ja kontam nesta Armero sa jedne Maggio/Zuniga sa druge strane, kakav bi to bio vrh od ekipe 
Alessandro Del Piero !
Armero bi trebao potpisati, to su potvrdili i prije dva dana celnici iz Udinese-a.
Evo linAk
za tekmu: http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 19550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EL MATADOOOOOOOOOOOOOOOORRRR!!!!!!
1:0
EL MATADOOOOOOOOOOOOOOOORRRR!!!!!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ludilo na stadionu, Cavani za rano vodstvo
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Atmosfera za 10! Napokon da i Pandev uradi nesto kako treba. Odlicna asistencija! Sad' pametno odigrati, NE SMIJEMO se povuci sada, kao sto to u vecini slucajeva radimo kad' vodimo.Sportfanatik je napisao/la:Ludilo na stadionu, Cavani za rano vodstvo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Treaba zabiti drugi gol, obrana Rome je ranjiva moglo bi se nešto iskemijatBegAx je napisao/la:Atmosfera za 10! Napokon da i Pandev uradi nesto kako treba. Odlicna asistencija! Sad' pametno odigrati, NE SMIJEMO se povuci sada, kao sto to u vecini slucajeva radimo kad' vodimo.Sportfanatik je napisao/la:Ludilo na stadionu, Cavani za rano vodstvo
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Je li sigurno ovo ,cuo sam nesto da se i Milan interesirao za ArmeraBegAx je napisao/la:Armero bi trebao potpisati, to su potvrdili i prije dva dana celnici iz Udinese-a.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
“The deal is pretty well defined,” Udinese President Franco Soldati told Radio Kiss Kiss. “There are just a few details to iron out before it can be made official.meho-medo je napisao/la:Je li sigurno ovo ,cuo sam nesto da se i Milan interesirao za ArmeraBegAx je napisao/la:Armero bi trebao potpisati, to su potvrdili i prije dva dana celnici iz Udinese-a.
“Napoli sporting director Riccardo Bigon is in Udine to sort a few things out with the player’s agent.
“Pablo would do well to change scenery. He’s been on the edge of the side in recent weeks and he hasn’t shined so far this season.
“He’ll be able to express himself better in Naples and he’ll be able to give a lot to the Azzurri cause.”
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma u Napoli će on. Ovo me podsjeća na Maggia. Raspisali se svi haman samo što nije zaigrao za Milan već mu bili pripremili broj 5. (Interisti će znati zašto
) pa ko grom iz vedra neba Maggio u Napoliu! 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Joj Pandeva
Pa dodaj covjece...
Koji je to kreten,ponekad pomislim da je zalutao na teren al et opet njegova asistencija nam je donijela prednost. U drugom poluvremenu cemo vjerovatno gledati Insignie-a
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.