AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 23 dec 2012, 09:43

IlPrincipe je napisao/la:_____________Gabriel
_DeSciglio_Zapata_Mexes_Constant
_______Montolivo_Muntari
_____________Bojan
_____Robinho_______El-Shaarawy
_____________Pazzini

trenutno nemaš bolje igrače na raspolaganju, u januaru bi bilo lijepo dovesti armera,naingolana i štopera
Samo bi umjesto Pazzinia u vrh napada Robinha(nema veze sto Robinho nije pravi centarfor moze to on odraditi nesto slicno sto i Barca radi ) a na krilo Emanuelsona ,polusezona zavrsena sa 8 pobjeda 3 remija i 7 poraza ,a da li neko ima informaciju koliko je Milan dao golova i koliko je primio ,nije valjda da nam je gol razlika u minusu :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 dec 2012, 11:07

meho-medo je napisao/la:
_______Montolivo_Muntari
_____________Bojan
_____________Pazzini

trenutno nemaš bolje igrače na raspolaganju, u januaru bi bilo lijepo dovesti armera,naingolana i štopera
Samo bi umjesto Pazzinia u vrh napada Robinha(nema veze sto Robinho nije pravi centarfor moze to on odraditi nesto slicno sto i Barca radi ) a na krilo Emanuelsona ,polusezona zavrsena sa 8 pobjeda 3 remija i 7 poraza ,a da li neko ima informaciju koliko je Milan dao golova i koliko je primio ,nije valjda da nam je gol razlika u minusu :roll:

gol razlika je 34:26 znaci +8 :D:D nije u minusu nedo bog i to jos :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2012, 11:23

Poslije svega sto smo ove sezone prozivjeli i dozivjeli od ovog kluba,ovo 7. mjesto i gol razlika 8 je sasvim ok.

U januaru nam je obavezno potreban shoping,pa nas ceka Siena na kojoj cemo se nadam vratiti na pobjednicki niz i slijedi borba za trece mjesto.Nije sve tako crno,ja vjerujem u ovaj klub i znam da on to moze. 8-)

Evo izgleda da nas napustaju Pato i Binho,ovog drugog razumijem ali mi je Pato bas opao u ocima.Poslije svega sto su uradili za njega,poslije onoliko strpljenja i cekanja,on ZELI da ide iz milana.Ma mrs,da si sam Messi ne bi te vise nikada vratio u klub,prebolili smo odlazak svakakvih igraca ovih godina,prebolit cemo i njega,ovakva nam ***** ne treba u klubu :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 dec 2012, 12:12

nemoj tako ba, opet je on za klasu bolji od pola igraca sto igra u milanu, jbg nije ni on kriv sto je sklon povredama, volio bi i on da moze da igra. zao bi mi bilo ako ode. izjavio je berlu da obojica nece otici, ali isto tako da nece doci ni jedan top napadac ni drogba ni balonja. sta ce sada biti boga pitaj,, Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 dec 2012, 12:48

Ocjene za sinocnji poraz na Olimpicu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 dec 2012, 13:39

Gledam maloprije na Eurosportu Milan '94 i '95 finala što je igrao protiv Barce i Ajaxa. Koji je to tim bio još '94 protiv Barce bez Baresija i Van Bastena ali su rezervisti bili za 2 klase bolji od bilo kojeg igrača Milana danas. Nema smisla naravno prediti ova 2 tima ali eto fino da se čovjek podsjeti tada teškog razdoblja za Balkan ali prelijepog za Milan.
Šta je tu je bit će bolje nadam se. Sinoć prekid jedne odlične serije ali i težak poraz i ona 2 gola samo su malo dali umjetnički dojam. Sad protiv Siene ne bi smjelo biti problema i tu se 3 boda moraju uzeti i čekati eventualni kiks konkurenata. Napoli i Inter imaju nezgodne utakmice protiv Rome i Udina dok Viole i Lazio imaju kući relativno lagan posao pa se tu šansa treba iskoristiti da se eventualno približi 3. mjestu koje sad već bježi ogromnih 8 bodova. Hoće li to do kraja biti nedostižno vidjet ćemo. Mnogo toga ne štima u Milan ekipa koja trenutno nema glavu i rep što bi se reklo. Ako zaista odu Pato i Binho već sam rekao ne očekujem ništa specijalno jer se to neće ni desiti. Možda onaj Weiss i neki napadač možda Paloschi sa posudbe da se vrati i to je to.

P.S. čestitke Romanistima prije svega Evil Geniusu, All about-u, Googlu, Admiru i ostalima naravno.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 dec 2012, 14:12

iducih 7 kola moramo uzeti maksimalan broj bodova tj svih 21, jednostavno nema izgovora za kiks protiv klubova kojih igramo ...sve do intera znaci to 8 kolo nam dolazi derby, sa tih 21 bod bi se vratili u trku za LP....znaci dovesti igrace i uzeti bodovo, jer to je sad neophodno inace nas do godine nema u LP, a to ce biti ravno katasrofi i iduce god bi gledali jos jadniji milan vjerujte mi ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 dec 2012, 14:16

Valjda je Milan poslao ponudu za Balotelija 25 milijuna :S

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 dec 2012, 15:21

Dall'Inghilterra:
"Milan pronti 25 milioni per Balotelli!"

nevjerujem
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 dec 2012, 16:02

Kako ja volim ovog lika ;)
[youtube][/youtube]

ne bih volio Ballotelija nikako, nije on taj igrac :D

Doodle

Post Postao/la Doodle » 23 dec 2012, 16:36

meho-medo je napisao/la:
_______Montolivo_Muntari
_____________Bojan
_____________Pazzini

Jeste,moze Robinho odigrati to,isto ko sto Messi igra laznu devetku u Barci,inace igraci podjednake kvalitete,takodjer i timovi sa istom filozofijom igre. :roll:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 dec 2012, 16:54

predsjednik corinthiansa potvrdio da je dogovor oko pata postignut i da je cijena njegovog transfera 15 mil eura.... eto od investicije vrijedne 22 miliona kao 17-to godisnjaka spade na 15 :?

nikako nisam za njegovu prodaju ali eto...valjda ce biti adekvatnih pojacanja, ali ne samo u napadu odbrana nam je pod muss

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2012, 17:37

Ma ljudi moji,neka ide,vjerujte da mi se zgadio poslije svega.Znam da nije kriv sto ga muce povrede,ali poslije svega sto mu je klub pruzio i kakvo je strpljenje imao s njim,on izjavljuje da zeli da ne ide.Niko ga ne tjera da ide,klub je spreman biti jos bolji prema njemu i cekati ga da proradi,ali on ZELI ici,zbog nekih svojih sebicnih razloga.Ni trunke obraza,postovanja i ljudskosti,a takvi su mi nula od ljudi,slobodno neka sada ide i neka se ne vraca,ja nemam obzira prema takvima.
Ja sam bio ZA da ga puste na posudbu,da udje u formu pa da se vrati,ali poslije ovoga slobodno neka tamo i ostane...

Cuj kao zali se sto ne igra,pa jedino da ga stave u invalidska kolica cisto da bude na terenu,ostalog rjesenja nema :roll: a i sada poslije oporavka kada bi ga Alegri stavio u ekipu nije pokazivao nimalo truda i zelje i on mi se nasao zaliti ... :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 dec 2012, 17:52

Doodle je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
_______Montolivo_Muntari
_____________Bojan
_____________Pazzini

Jeste,moze Robinho odigrati to,isto ko sto Messi igra laznu devetku u Barci,inace igraci podjednake kvalitete,takodjer i timovi sa istom filozofijom igre. :roll:
Jarane , ja ovdje uopste ne poredim ni Robinha s Messiem ,ni Milan sa Barcom nego kazem kada vec Boateng moze igrati false 9 ,kome je prirodna pozicija CMF ,zasto nebi mogao Robinho kome je prirodna pozicija SS
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 dec 2012, 18:00

ma robinho je lazni igrac a ne lazna devetka, pato me skroz iznenadio i uvrijedio. kud uze dres ebo me led

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 dec 2012, 18:03

ahmad_tz je napisao/la:ma robinho je lazni igrac a ne lazna devetka, pato me skroz iznenadio i uvrijedio. kud uze dres ebo me led
:lol: :lol: ma dobar je Robinho zna nekada uvaliti pass,kako je jucer samo proturio onu loptu za El Shaarawy-a ali ovaj mlad neiskusan pa to nije znao iskoristiti
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 dec 2012, 18:07

UrbyEmanuelson je napisao/la:Kako ja volim ovog lika ;)
[youtube][/youtube]

ne bih volio Ballotelija nikako, nije on taj igrac :D
Dobar je Emanuelson ,prije svega zbog dobre tehnike
(İbn Qajjim)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 23 dec 2012, 18:58

Milan are considering to sign Rhodolfo (26-year old CB) from São Paulo. He's expected to get an EU-citizenship soon. [GdS]
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 dec 2012, 00:11

Ode Ćelo u Brazil da uzme koju paru ;)
Milan Vice-President Adriano Galliani has flown out to Brazil to sell Alexandre Pato and Robinho. “The lads want to go home.”

“Pato and Robinho? We’ll see how these two negotiations go. The lads want to go home to their own country.

“Which of the two is the simplest deal to work out? Nothing is ever simple.”

Galliani was also asked whether the money raised from these sales would enable Milan to make a concrete offer for Manchester City star Mario Balotelli.

“It’s difficult, above all in economic terms. We’ll see...”
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 dec 2012, 00:25

A koja cifra se ocekuje od ova dva igraca, procitah na ss.ba od oba 25 mil. pa mi malo cudno jer se moze izvuci bar 30 :?

Takoder baciti sve to na Balotellija je za mene glupost mada su to sve nagadanja jos uvijek.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.