Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kako je real otvorio dobro utakmicu svaka cast 
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad ce Kaka u igru, ako uopste i sjedi na klupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
iiiiiiii 3-0
nemozete vjerovati,pa stadion je nesto kao pomocni na kosevu samo sto ima neke male tribine
ni oni ne vjeruju sta se desava
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
eh ovako, realno. ne sto sam navijac Barce ali ovo je bruka, velika bruka i sramota. 3-0 od treceligasa je previse, fakat previse.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U drugom poluvremenu ce anulirati ovu tricu.Wolverine je napisao/la:eh ovako, realno. ne sto sam navijac Barce ali ovo je bruka, velika bruka i sramota. 3-0 od treceligasa je previse, fakat previse.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma nek oni i pobjede ba, ali ovo je znak nemoci reala ove godine. ako se par igraca povrijedi real je donji ove sezone ponovo. pred mocnu barcu u ovom stanju ne mogu nikako.omerbavarac je napisao/la:U drugom poluvremenu ce anulirati ovu tricu.Wolverine je napisao/la:eh ovako, realno. ne sto sam navijac Barce ali ovo je bruka, velika bruka i sramota. 3-0 od treceligasa je previse, fakat previse.
primiti tri gola od treceligasa !!! ma daj...
guti van,Pellegrini mars....a Real Madrid B bi bolje odigrao......sramota da vidim svoj klub vako igranjem kao pjani u odbrani..al sta im ja mogu
mjenjajte dok nije kasno trenera nije on za Real tu bas moras biti jak i imati srece
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Sta se cudite. Odakle balerina u fudbalu
Ako su proslo kolo napravili iznenadjenje
,i uzeli bod protiv Gijona, ne moze im se 2 put posreciti
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rekao sam ja Guti je katastrofa. Nije on ni za BH lige.

ma gdje im je nestao onaj RuudvanTata, on je bio shega....ovi ostali mahom nabrijani klinci 
Vom Jäger zum Gejagten
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Evo ga i cetvrti 
Umal i peti. Promasi lik prazan gol s metar
Umal i peti. Promasi lik prazan gol s metar
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 27 okt 2009, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Auuu šta se ovo dešava..ovo će se dugo prepričavati,poslije ovoga ništa više neće biti isto ove sezone u Realu,siguran sam 
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ima i uzvrat. Tamo ce uvaliti 5, ako ne prime jos koji.

Ma supak jedino da stave i Ronalda i Kakuomerbavarac je napisao/la:Ma ima i uzvrat. Tamo ce uvaliti 5, ako ne prime jos koji.![]()
mislim sve i da prodju...ovo ne da je brate sramota ovo je dno dna,nije provokacija navijacima Reala ali i zaista gledam i nevjerujem sta se desava
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- majestic24
- Kontakt:
Od sutra zastave u Madridu ce biti na pola koplja. Atleticu trpaju u prvestvu,Realu u kupu. Sve u svemu,ovo je sramota. Al neka,vecina tih igraca su sminkeri,misle da ce golovi sami doci...dosli su,al u njihovu mrezu!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bruka i sramota za sminkere 
Strasni Real Madrid 
Hahaha joj rulje sto uleti na teren,to neznas ko koga ganja,u roku 2 sekunde igraci su mislim napustili stadion ...
sve u svemu zanimljiva utakmica,mislim da Perez treba da kupi kompletan Alocron zajedno sa ovim stadionom
mozda mu isplatnije bude 
sve u svemu zanimljiva utakmica,mislim da Perez treba da kupi kompletan Alocron zajedno sa ovim stadionom
Hajd pustite ljude na miru i ne prisjedajte im na muku poslije ove blamaže.Doduše kad se sjetim likovanja realovaca kad je Barca nesretno izgubila od Rubina onda vas i razumijem u jednu ruku.Ali opet kažem,treba ih pustiti da se zabave sa svojim jadima,nije im lako sigurno poslije ovog debakla od treceligaša.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
HaHa. Jasta, napuni se stadion ko shiba.miky_hz je napisao/la:Hahaha joj rulje sto uleti na teren,to neznas ko koga ganja,u roku 2 sekunde igraci su mislim napustili stadion ...![]()
sve u svemu zanimljiva utakmica,mislim da Perez treba da kupi kompletan Alocron zajedno sa ovim stadionommozda mu isplatnije bude
Ja kontam,trce da cestitaju svojim igracima,a ovi okruzili Drentea i Benzemu, da im dres dadnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.