NK Zvijezda Gradačac

N5555
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la N5555 » 22 dec 2012, 22:38

eto napokon da i mi dovedemo jednog velikog strucnjaka :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2012, 22:38

vatreni je napisao/la:Hvala na brizi,al čini mi se kada bi Ronalda trebali dovest bilo bi onih koji bi imali riječi kritike. ;)
Ne kritikujem,a jos manje se brinem o tome sta se dogadja u Zvijezdi.Govorim realno stanje kakvo je,ako je jedan klub spao na to da bude zadovoljan dovodjenjem Perice Stanceskog to je ludjacki.To su videli i u Borcu,pa su u Zelji ispali glupi sa njim,BSK se takodje nije nesta narocito "ovajdio",tako da ako za 4 kluba nije valjao ne vidim kako bi mogao Zvijezdi. ;) Govorim to kao neko ko je igrao protiv Stanceskog(i o tome sam pisao),i koji ga je pratio i dok je bio u Bezaniji,a sada i zadnji put u BSK-u detaljno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 dec 2012, 22:39

N5555 je napisao/la:eto napokon da i mi dovedemo jednog velikog strucnjaka :lol: :lol: :lol: :lol:
Al pod navodnicima "Velikog" , hahhaha
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 dec 2012, 22:43

Devil je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Hvala na brizi,al čini mi se kada bi Ronalda trebali dovest bilo bi onih koji bi imali riječi kritike. ;)
Ne kritikujem,a jos manje se brinem o tome sta se dogadja u Zvijezdi.Govorim realno stanje kakvo je,ako je jedan klub spao na to da bude zadovoljan dovodjenjem Perice Stanceskog to je ludjacki.To su videli i u Borcu,pa su u Zelji ispali glupi sa njim,BSK se takodje nije nesta narocito "ovajdio",tako da ako za 4 kluba nije valjao ne vidim kako bi mogao Zvijezdi. ;) Govorim to kao neko ko je igrao protiv Stanceskog(i o tome sam pisao),i koji ga je pratio i dok je bio u Bezaniji,a sada i zadnji put u BSK-u detaljno. ;)
devil druze zvijezda nije u takvoj situaciji da moze dovesti neka ekstra pojacanja sto zbog para sto zbog renomea.mislim da su stanceski i slicni njemu kapak i vrh kojeg mi mozemo dovesti.znaci ako nemozemo kupiti mladog skupog igraca mozemo starijeg potrosenog.navikli smo mi tako.nama svake godine plasiraju price idu provjerena pojacanja a na kraju dovedemo otpad...trenutno pregovaraju sa dva dobra igraca i garantujem zivotom da ni jednog necemo uspjeti dovesti.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2012, 22:54

Bolje dovesti 2-3 klinca ili prebaciti iz omladinskog pogona neke koji ce da se iskale nego potrosenog Pericu koji nigde nije uspeo u karijeri.A tesko i da ce uz njega neki mladici napredovati.Bilo je mnogo boljih resenja u BiH ligi a 100% bi hteli da dodju da igraju.Pa Radivojevic sto smo nekidan ja i ti pricali o njemu je jedno 5x bolji fudbaler od njega. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 dec 2012, 23:30

Devil je napisao/la:Bolje dovesti 2-3 klinca ili prebaciti iz omladinskog pogona neke koji ce da se iskale nego potrosenog Pericu koji nigde nije uspeo u karijeri.A tesko i da ce uz njega neki mladici napredovati.Bilo je mnogo boljih resenja u BiH ligi a 100% bi hteli da dodju da igraju.Pa Radivojevic sto smo nekidan ja i ti pricali o njemu je jedno 5x bolji fudbaler od njega. ;)
ja se samo nadam imenovanju novog trenera sto prije i onda neka i trener dovede neke igrace za koje misli da ce mu valjati i gotovo.ne bi bilo dobro da se ovo razvuce oko trenera jer je ponuda igraca mala i ako okasnimo nikog mi necemo kupiti...a jel bolji takacs od perice

Nova sezona nova nafaka

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 23 dec 2012, 17:24

http://sportsport.ba/rukomet/rk-gradaca ... njem/94683" onclick="window.open(this.href);return false;
ne vezano za Zvijezdu, ali ipak trenutno najveci ponos grada, doborac i drustvo osvojili jesenju titulu ... svaka cast momcima :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 dec 2012, 19:18

Jel istina da je Amer Ordagić pred potpisom za Zvijezdu?? To bi vam bio dobar potez,momak ako nastavi s ovim igrama mogao bi daleko dogurat..ima veliki potencijal..
OFK Gradina Srebrenik

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 dec 2012, 19:32

nexus7 je napisao/la:http://sportsport.ba/rukomet/rk-gradaca ... njem/94683
ne vezano za Zvijezdu, ali ipak trenutno najveci ponos grada, doborac i drustvo osvojili jesenju titulu ... svaka cast momcima :D
ne samo u ukometu nego je i ok kula jesenji prvak

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 dec 2012, 20:00

Brcko87 je napisao/la:Jel istina da je Amer Ordagić pred potpisom za Zvijezdu?? To bi vam bio dobar potez,momak ako nastavi s ovim igrama mogao bi daleko dogurat..ima veliki potencijal..
Ordagic je vec potpisao za Zvijezdu, prije nekoliko dana je Zvijezda sve dogovorila sa Gradinom i sa njim, tako da je on potpisao trogodisnji ugovor ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 dec 2012, 21:36

Ako je istina za Ordagića onda je to lijepa vijest.Istina da je Gradina izgubila po meni najboljeg igrača,ali sa njim i bez njega Gradini je sudbina ista.Momak je u uzlaznoj putanji napredovanja i mislim da će u Zvijezdi dozivjeti pravu afirmaciju.Dobro je to sto je Zvijezda uspjela uloviti, pored VELIKIH grabljivica, dobar plijen i ugovorom vezati na tri godine.Dobar potez.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 dec 2012, 21:38

vatreni je napisao/la:Ako je istina za Ordagića onda je to lijepa vijest.Istina da je Gradina izgubila po meni najboljeg igrača,ali sa njim i bez njega Gradini je sudbina ista.Momak je u uzlaznoj putanji napredovanja i mislim da će u Zvijezdi dozivjeti pravu afirmaciju.Dobro je to sto je Zvijezda uspjela uloviti, pored VELIKIH grabljivica, dobar plijen i ugovorom vezati na tri godine.Dobar potez.
Istina je za Ordagića... Samo psss da nas ovi iz zvijezde ne bi napali..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 dec 2012, 21:40

nije jos istina, nije mogao potpisati ugovor kada jos nije ni poceo prelazni rok ,sta sve do tada moze biti ;)

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 dec 2012, 21:59

Moze on potpisati za Zvijezdu iako nije poceo prelazni rok pod uslovom da mu je Gradina dala slobodne papire.Evo cist vam je primjer Amer Osmanagic koji je vec potpisao za Sarajevo.
Ordagic samo potpise ugovor za nas klub, a Zvijezda ga registruje u savezu u prelaznom roku.
Treba praviti razliku izmedju potpisa ugovora i registracije igraca u savez.Igrac moze potpisati za klub ne vezano za prelazni rok, ali se registrovati u savezu moze samo u prelaznom roku.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 dec 2012, 22:16

Bosanski zmaj je napisao/la:Moze on potpisati za Zvijezdu iako nije poceo prelazni rok pod uslovom da mu je Gradina dala slobodne papire.Evo cist vam je primjer Amer Osmanagic koji je vec potpisao za Sarajevo.
Ordagic samo potpise ugovor za nas klub, a Zvijezda ga registruje u savezu u prelaznom roku.
Treba praviti razliku izmedju potpisa ugovora i registracije igraca u savez.Igrac moze potpisati za klub ne vezano za prelazni rok, ali se registrovati u savezu moze samo u prelaznom roku.
mislim da se moze potpisati predugovor prije prelaznog roka ali nebitno je to,bitno jr bar se trude da dovedu igrace

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 dec 2012, 22:22

astra1922 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Moze on potpisati za Zvijezdu iako nije poceo prelazni rok pod uslovom da mu je Gradina dala slobodne papire.Evo cist vam je primjer Amer Osmanagic koji je vec potpisao za Sarajevo.
mislim da se moze potpisati predugovor prije prelaznog roka ali nebitno je to,bitno jr bar se trude da dovedu igrace
A sto je naj bitnije nema ni jednog anonimusa kao st je do sad bila praksa ;)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 dec 2012, 22:31

Problem je i pored toga što Ordagić neće potpisati profesionalni ugovor sa zvijezdom, što znači da na bilo kad može uzeti papire i dići sidro...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 dec 2012, 22:36

emir_dj je napisao/la:Problem je i pored toga što Ordagić neće potpisati profesionalni ugovor sa zvijezdom, što znači da na bilo kad može uzeti papire i dići sidro...
vjerovatno zbog one naknade za treniranje koja iznosi oko 30-40 000 eura

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 dec 2012, 22:44

astra1922 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:Problem je i pored toga što Ordagić neće potpisati profesionalni ugovor sa zvijezdom, što znači da na bilo kad može uzeti papire i dići sidro...
vjerovatno zbog one naknade za treniranje koja iznosi oko 30-40 000 eura
upravo za to.. tako da sa njim i nismo nešto dobili... na neko duže vrijeme...

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 dec 2012, 22:48

Nez gdje si taj info cuo, a siguran sam da si u krivu!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []