Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Isco je fantastičan igrač već sad,ko god ga dovede neće pogriješiti,ja bi prvi volio da ga Rodgers ugrabi ali sumnjam.
- Rockefeller
- Kontakt:
Vidio sam.nedim1993 je napisao/la: arnele
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Zaha ima potencijal da postane prva ili jedna od najvećih zvijezda Premiershipa i trebao bi po meni biti prioritet. Iza njega Shaw, pa tek onda svi ostali igrači.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Arnele masonu stari, šta uradi od sebe 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- TheVerminator
- Kontakt:
To je bilo najavljeno.rio_Ferdy88 je napisao/la:@Arnele masonu stari, šta uradi od sebe
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Želim ostaviti svoj jubilarni pedeseti post ostaviti u temu mog kluba koja mi je u ovom kratkom periodu postala najdraža hvala vam svima za podršku idemo dalje zajedno do petsto postova akobogda hvala vam svima još jednom come on you gooners i pozdrav braćo redsi. 
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- Rockefeller
- Kontakt:
[youtube][/youtube]rio_Ferdy88 je napisao/la:@Arnele masonu stari, šta uradi od sebe
E, a meni dosadilo da budem ovca.
ovaj ramsey zreo za psihijatrije 
Dobar je Ramsey, unio je malo dinamike na ovaj pdf. Pravo mi je krivo da neigramo na boxing day

standardno kiksamo to kolo pa mi je drago zbog odgode.Profesor je napisao/la:Dobar je Ramsey, unio je malo dinamike na ovaj pdf. Pravo mi je krivo da neigramo na boxing day![]()
- Rockefeller
- Kontakt:
Imaćemo utakmicu manje da nadoknadimo bodove ako bude trebalo i nešto više odmora, sad kad se utakmice igraju na tri dana. Ta utakmica je 26. dec. a sledeća naša već 29. dec.cala je napisao/la:standardno kiksamo to kolo pa mi je drago zbog odgode.Profesor je napisao/la:Dobar je Ramsey, unio je malo dinamike na ovaj pdf. Pravo mi je krivo da neigramo na boxing day![]()

AaronRamsey je napisao/la:Želim ostaviti svoj jubilarni pedeseti post ostaviti u temu mog kluba koja mi je u ovom kratkom periodu postala najdraža hvala vam svima za podršku idemo dalje zajedno do petsto postova akobogda hvala vam svima još jednom come on you gooners i pozdrav braćo redsi.
A ko ti je dao podrsku?
Jel' to sam sebe stimulies
1946
Inter i West Ham zainteresovani za Chamaka,ovi drugi bi ga na posudbu ali da Arsenal placa pola njegove sedmicne plate..Chamak bi ipak nazad u Bordo,problem je sto Francuzi ne planiraju dati 3 mil funti koliko iznosi njegova trzisna vrijednost..
Arshavina zeli Reading ali tek po isteku ugovora,odnosno na ljeto naredne godine,.Slicno razmislja i Zenit..
Santos bi mogao nazad u Tursku,.Fenerbasce je spreman ponuditi 2.5 mil funti i vratiti "udatog" sina..
Wenger bi Adriana Lopeza a ne Villu,.Problem je sto Barselona trazi 12 mil funti za Villu,a jos veci problem je sto Villa zahtjeva 100 hljada funti sedmicno..Sa druge strane Adrian ima ugovorom odredjenu otkupnu klauzulu,Arsenal bi za njega morao izdvojiti 15 mil funti,.Slucajnost ili ne,upravo Adriana su u Spaniji proglasili "new Villa" i vrlo je moguce da Wenger dovede sest godina mladju verziju Vilje,.O njemu slabo sta znam,Atletiko sam gledao ove sezone protiv Barse i Reala,u oba meca je ulazio s klupe,s prosjecnom minutazom od 15 do 25 minuta,.Prosle sezone je dao 19 golova u Spanskoj Primeri..U zadnjem mecu donio je pobjedu svom timu,postigao je jedini pogodak na utakmici sest minuta nakon sto je usao u igru..Mozda Juznjak naleti pa kaze nesto vise o njemu..
Ako se po jutru poznaje dan u Januaru pocinje rat za Zahu,.Wenger vs Fergi !
Arshavina zeli Reading ali tek po isteku ugovora,odnosno na ljeto naredne godine,.Slicno razmislja i Zenit..
Santos bi mogao nazad u Tursku,.Fenerbasce je spreman ponuditi 2.5 mil funti i vratiti "udatog" sina..
Wenger bi Adriana Lopeza a ne Villu,.Problem je sto Barselona trazi 12 mil funti za Villu,a jos veci problem je sto Villa zahtjeva 100 hljada funti sedmicno..Sa druge strane Adrian ima ugovorom odredjenu otkupnu klauzulu,Arsenal bi za njega morao izdvojiti 15 mil funti,.Slucajnost ili ne,upravo Adriana su u Spaniji proglasili "new Villa" i vrlo je moguce da Wenger dovede sest godina mladju verziju Vilje,.O njemu slabo sta znam,Atletiko sam gledao ove sezone protiv Barse i Reala,u oba meca je ulazio s klupe,s prosjecnom minutazom od 15 do 25 minuta,.Prosle sezone je dao 19 golova u Spanskoj Primeri..U zadnjem mecu donio je pobjedu svom timu,postigao je jedini pogodak na utakmici sest minuta nakon sto je usao u igru..Mozda Juznjak naleti pa kaze nesto vise o njemu..
- AaronRamsey
- Kontakt:
Nadam se da će zaha biti pametan kao moj idol i odabrati topničku stranu ispred šejtanske
Come on you Zaha
Come on you Zaha
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Adrian je zabio 19 golova u svim takmicenima od toga 7 u ligi,11 u evropskoj ligi i 1 u kupu.Ove godine je zabio dva u primeri i jedan u kupu.Po mom misljenju bio bi pojacanje za Arsenal iako ove godine igra dosta slabije i ispo je iz prvih 11 u Atleticu.chily-rz je napisao/la:Inter i West Ham zainteresovani za Chamaka,ovi drugi bi ga na posudbu ali da Arsenal placa pola njegove sedmicne plate..Chamak bi ipak nazad u Bordo,problem je sto Francuzi ne planiraju dati 3 mil funti koliko iznosi njegova trzisna vrijednost..
što se sa nama povezuje milion igrača svaki buvkalno prelazni rok, što nama govore da wenger ima 100 miliona za pojačanja, i što wenger nikad nikog ne dovede?
i što se mi nadamo da je nešto od tog istina, i na kraju nikad nije ?
i što se mi nadamo da je nešto od tog istina, i na kraju nikad nije ?
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
E moj Nedime ja to govorim sve vrijeme, al niko me ne benda ni 2%
Sta cemo za opkladu
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Prodamo Chamakha za 3, dovedemo Adriana. Prodamo Arshavina, Santosa i Squillacija za 12 i dovedemo Yayu Bannanu i na konju smo. 
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ti gori od paje,cuj yayu bannanu hahahahahRockefeller je napisao/la:Prodamo Chamakha za 3, dovedemo Adriana. Prodamo Arshavina, Santosa i Squillacija za 12 i dovedemo Yayu Bannanu i na konju smo.
koji **** se izmotavate sa tim likom ?
nit ga je iko ikad spomeno ni čuo za njega osim paje i i ev sad arnela
nit ga je iko ikad spomeno ni čuo za njega osim paje i i ev sad arnela
Vođa zna.
A nemoj gaHead je napisao/la:AaronRamsey je napisao/la:Želim ostaviti svoj jubilarni pedeseti post ostaviti u temu mog kluba koja mi je u ovom kratkom periodu postala najdraža hvala vam svima za podršku idemo dalje zajedno do petsto postova akobogda hvala vam svima još jednom come on you gooners i pozdrav braćo redsi.![]()
![]()
![]()
A ko ti je dao podrsku?![]()
Jel' to sam sebe stimulies![]()
ocam' kad citam ove njegove postove....mene nekako stid
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.