Inače se u ligama petice suđenje unazad godinu dana, možda i malo duže, drastično pogoršalo.ramiral je napisao/la:
A i bez toga suđenje u Italiji je dernek živi, griješe iz straha da ne pogriješe i tako iz kola u kolo, malo navuku ovom, pa malo onom, pa malo oduzmu...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Zato što igramo protiv Napolitanki idućueffe_sa je napisao/la:Ovaj ofsajd i onaj crveni karton za Romu su toliko smiješni. Ustvari to je nešto između komedije i tragikomedije, pa sinoć nikako nisam mogao skontat po kojim kriterijima sudija daje čovjeku crveni karton. Hajd žuti bi bio ok, ali zašto crveni??

NAPRIJED NARODE!
Bizarno: Odlazi iz talijanskog prvoligaša jer mu je - prehladno!?
Brazilski napadač Siene Ze Eduardo potvrdio je da se vraća u rodnu zemlju i to zato što mu je u Italiji - prehladno…
Ze Eduardo će pojačati Vasco da Gamu koja je nedavno ostala bez veterana Juninha i Felipea, tako da u 25-godišnjem nogometašu vidi idealnu zamjenu.
"Mogu reći da sam novi igrač Vasco da Game. Nikakvih prepreka transferu nema i jedva čekam da se vratim kući. Prije dolaska u Italiju nikad nisam bio ozlijeđen, ali sada zbog hladnog vremena konstantno imam problema. Zato sam sretan što odlazim u topli Rio de Janeiro. Želim se nametnuti jer je moj san zaigrati za Brazil na Svjetskom prvenstvu 2014. godine", izjavio je igrač koji je u ljeto prošle godine stigao u Italiju iz Santosa.
Ove je sezone u devet nastupa za Sienu postigao dva pogotka.

Brazilski napadač Siene Ze Eduardo potvrdio je da se vraća u rodnu zemlju i to zato što mu je u Italiji - prehladno…
Ze Eduardo će pojačati Vasco da Gamu koja je nedavno ostala bez veterana Juninha i Felipea, tako da u 25-godišnjem nogometašu vidi idealnu zamjenu.
"Mogu reći da sam novi igrač Vasco da Game. Nikakvih prepreka transferu nema i jedva čekam da se vratim kući. Prije dolaska u Italiju nikad nisam bio ozlijeđen, ali sada zbog hladnog vremena konstantno imam problema. Zato sam sretan što odlazim u topli Rio de Janeiro. Želim se nametnuti jer je moj san zaigrati za Brazil na Svjetskom prvenstvu 2014. godine", izjavio je igrač koji je u ljeto prošle godine stigao u Italiju iz Santosa.
Ove je sezone u devet nastupa za Sienu postigao dva pogotka.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
treba i zanemariti ovo sa sastavom. a u vecini drugih stvari su jako dobri. sastav je inace smijesan.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- LateraleSinistro
- Kontakt:
De Sciglio i Darmian
pa i Lichsteiner i Asamoah su u ulozi beka doktorirali prvi dio sezone za ovu dvojicu.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipe
- Kontakt:
zaboravljas da De Sciglio ima 5 asistencija kao bek, zaboravljas da je 5 puta bio igrač utakmice, zaboravljas da je taj mali De Sciglio pojeo vašeg Asamoaha u derbiju, tako da ... 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- LateraleSinistro
- Kontakt:
wauu pojeo ga je, tako sto se bus uparkirao i pored sebe imao konstanto pomoc.A Asamoaha niko ziv nije pojeo cijeli prvi dio sezone kad se Asamoah branio sem igraca Intera, dakle u jednoj utakmici.Al eto zato ste vi tim sa najmanje primljenih golova i na prvom ste mjestu.IlPrincipe je napisao/la:zaboravljas da De Sciglio ima 5 asistencija kao bek, zaboravljas da je 5 puta bio igrač utakmice, zaboravljas da je taj mali De Sciglio pojeo vašeg Asamoaha u derbiju, tako da ...

- Prescritto
- Kontakt:
a de sciglio je sve vrijeme igro na desnom beku, a ovi ga stavili na lijevog, hajd udure, nego sto nema kostanta on je bio konstantan ovu polusezonu
kad smo vec kod statistike, asamoah je zabio 2 gola, imo 4 asistencije i na njemu je napravaljen jedan penal, sta cemo sad

kad smo vec kod statistike, asamoah je zabio 2 gola, imo 4 asistencije i na njemu je napravaljen jedan penal, sta cemo sad

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Gledam i ja te asistencije i vidim da Kwadwo ima 4 a De Sciglia nigdje, tacnije ima 2, haman il kod mene il kod njeg nevalja statistika.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nemojte zajebavati, De Sciglio apsolutno zaslužuje da bude ovdje, ali na desnom beku. Lijevo ide Kwadwo i to se zna.
Licht je bio poprilično van forme veći dio polusezone.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Prescritto
- Kontakt:
i ja sam vidio da de sciglio nema 5 asistencije, ali nisam htio da bacam dodatno ulje na vatru 

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ne znam al znam sta su stavili, De Scigla na lijevog beka a Asamoah je bolji, ostalo ne bi da ulazim , sta je De Sciglo a sta nije.Te ovaj DarmianIlCapitano je napisao/la:Nemojte zajebavati, De Sciglio apsolutno zaslužuje da bude ovdje, ali na desnom beku. Lijevo ide Kwadwo i to se zna.

Antonio Conte je dao podrsku Napolia kao Gravu i Cannavara... Eto kakav je covek nas MISTER! FORZA ANTONIO CONTE!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
lopov lopovaaaaAndrej je napisao/la:Antonio Conte je dao podrsku Napolia kao Gravu i Cannavara... Eto kakav je covek nas MISTER! FORZA ANTONIO CONTE!!!

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Re: Najboljih 11 Serie A
Po dosadašnjem učinku-
Handanović
Ranocchia-Barzagli-Chielini
Lichtsteiner-Pirlo-Vidal-Nagatomo
Cassano
Cavani-El Sharaawy
Nažalost ima tu još jako puno igrača koji bi se mogli naći u idealnih jedanaest kao Totti,Lamela,De rossi,Pjanić,De sciglio,Constant,Montolivo,Asamoah,Bonucci,Marchisio,Buffon,Juan Jesus,Samuel,Zanetti,Cambiaso,Guarin,Palacio,Milito,Hamšik,Campangaro,Inler,Pandev,Maggio,Hernanes,Klose,
Marcheti,Jovetić,Borja Valero,Viviano,Di natele,Armero...
Handanović
Ranocchia-Barzagli-Chielini
Lichtsteiner-Pirlo-Vidal-Nagatomo
Cassano
Cavani-El Sharaawy
Nažalost ima tu još jako puno igrača koji bi se mogli naći u idealnih jedanaest kao Totti,Lamela,De rossi,Pjanić,De sciglio,Constant,Montolivo,Asamoah,Bonucci,Marchisio,Buffon,Juan Jesus,Samuel,Zanetti,Cambiaso,Guarin,Palacio,Milito,Hamšik,Campangaro,Inler,Pandev,Maggio,Hernanes,Klose,
Marcheti,Jovetić,Borja Valero,Viviano,Di natele,Armero...
- Contentissimo
- Kontakt:
Buffon
Licht-Barzagli-Chiellini-Asamoah
Vidal-Pirlo-Marchisio
Jovetic-Cavani-El Sharaawy
Licht-Barzagli-Chiellini-Asamoah
Vidal-Pirlo-Marchisio
Jovetic-Cavani-El Sharaawy
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Haj neka smo doživjeli i da su lopovi ljudi, koji ne žele učestvovati u nečasnim radnjama.IlPrincipe je napisao/la:lopov lopovaaaaAndrej je napisao/la:Antonio Conte je dao podrsku Napolia kao Gravu i Cannavara... Eto kakav je covek nas MISTER! FORZA ANTONIO CONTE!!!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Handanovic - Maggio - Chellini - Barzagli - Balzaretti - Pirlo - Borja - Aquillani - El Sharaway - Vucinic - Cavani
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.