Edit: Šta uradi JR
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Hahahha koja glupost Minnesote, čekali kraj napada da prave faul
Napad prije su Knicksi imali i sreće, ne uđe lopta u koš 

Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 24 dec 2012, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
M__V__P!!! M__V__P!!!
reko sam će biti Melo show
btw. bio je faul na Barei onda, ali nisu suci smjeli nista svirnut...
reko sam će biti Melo show
btw. bio je faul na Barei onda, ali nisu suci smjeli nista svirnut...
#Ausilio OUT
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
op, necemo slavit prije vremena ba 
Melo MVP. Kakav majstor. Ne sviraju mu očigledne faulove i pored toga nađe način da postiže poene. Najbolji scorer lige, definitivno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
All Hail the KING Melo
Kakva pobjeda čovječe. Odlična odbrana u drugom poluvremenu, moram pohvaliti Woodyja. Poslije tekme protiv Chicaga rekao je da je tokom tekme bilo "bad coachinga" od njegove strane, drago mi je da na taj način razmišlja. Jedan od rijetkih koji javna prizna svoje greške.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Jedva na guzove što bi se reklo, Minnesota vodila cijelu utakmicu i na kraju
suđenje ne treba komentarisati, cijelu sezonu su nešto nastrojeni protiv Knicksa ali za sad ne utiče previše na rezultat osim na živce
Sad se vraća veći dio ekipe tako da protiv lakersa na Božić se može očekivati puno bolja igra, pod koševima definitivno
Sad se vraća veći dio ekipe tako da protiv lakersa na Božić se može očekivati puno bolja igra, pod koševima definitivno
I'm not insane, my mother had me tested!
Sheed je day-to-day, ali izgleda da je nešto ozbiljnija povreda u pitanju. I on nam fali i više nego što mi mislimo, posebno u defanzivi kao i njegove trice. Camby je najbolji skakač lige u zadnjih deset godina tako da će ga Woody morati koristiti, dakle must.SheldonCooper je napisao/la:Jedva na guzove što bi se reklo, Minnesota vodila cijelu utakmicu i na krajusuđenje ne treba komentarisati, cijelu sezonu su nešto nastrojeni protiv Knicksa ali za sad ne utiče previše na rezultat osim na živce
![]()
http://www.thefirstrow.eu/watch/160309/ ... olves.html" onclick="window.open(this.href);return false;
poslije post-game showa ide "The Mike Woodson Show", jedva čekam
Melo nakon loseg prvog poluvremena u cetvrtoj pokazuje kakav je majstor i zabije 19 poena, isilovao je ovu pobjedu.
Skokovi nas ubise i to je prosto kao pasulj, ali hajde dobili smo utakmicu koju smo morali dobiti i sad cekamo da nasm se vrate visoki.
Go Knicks Go!
Skokovi nas ubise i to je prosto kao pasulj, ali hajde dobili smo utakmicu koju smo morali dobiti i sad cekamo da nasm se vrate visoki.
Go Knicks Go!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Skokovi = katastrofaDejaNMG je napisao/la:Melo nakon loseg prvog poluvremena u cetvrtoj pokazuje kakav je majstor i zabije 19 poena, isilovao je ovu pobjedu.
Go Knicks Go!
Bolje da se Melo vrati na tricu, u zadnjih par utakmica nemamo nikakve koristi od njega na četvorci jer slabo ko pogađa trice, a i loše skačemo. Jedva čekam Amarea
I ja mislim da je bolje da Melo ide na tricu, ma koliko on ofanzivno bio bolji na cetvorci, ne moze ovako sa skokovima nikako, treba pokupiti i koji skok, a ne kao Melo dok se lopta ispali trcati u napad. 
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
itekako.... radi njega smo i držali priključak većinom utakmice...Carlo je napisao/la:Hoćemo li pohvaliti Smitha?
na kraju Melo junak, ali ni Smitha netreba zaboravit
samo da ovako nastavi..... mnogo pametnije i strpljivije igra, a i u obrani je naš najbolji igrač
#Ausilio OUT
Fantastičan je zadnjih par utakmica samo da nastavi s ovakvom igrom.Jericho je napisao/la:itekako.... radi njega smo i držali priključak većinom utakmice...Carlo je napisao/la:Hoćemo li pohvaliti Smitha?
na kraju Melo junak, ali ni Smitha netreba zaboravit
samo da ovako nastavi..... mnogo pametnije i strpljivije igra, a i u obrani je naš najbolji igrač
U utorak s Lakersima, pobjeda je imperativ da se vratimo na 75% pobjeda
Zaboravih spomenuti, druga tehnička (za ništa
) Melu protiv Chicaga je poništena

@alanhahn
NBA rescinded @carmeloanthony’s second tech from last night, issued by an overreacting Olandis Poole. So what if he had not been ejected?
Presmiješno@Al_Iannazzone
The second tech on Anthony last night was rescinded. All that means is he gets to keep his money. They won't replay the end of the game.
Večeras igramo protiv Lakersa ako Bog da. Sheed i Amare neće igrati dok će Camby igrati. Mnogo će nam trebati Camby u ovoj utakmici obzirom da smo preloši u skokovima. Tyson može čuvati Gasola, a Camby Howarda. Thomas je isuviše spor da bi čuvao reket, a Cope ne dobija šansu što me zabrinjava. Brewer podhitno mora popraviti šut kao i Novak. Uostalom, očekujem od cijele ekipe da znatno popravi šut za tri poena.
GONYGO!
[youtube][/youtube]
GONYGO!
[youtube][/youtube]
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije valjda da ocekujes u jednom trenutku i Cambya i Chandlera na parketu zajedno??Mislim da se to nece desiti,a i bio bi potpuni disbalans u napadu...Carlo je napisao/la:Večeras igramo protiv Lakersa ako Bog da. Sheed i Amare neće igrati dok će Camby igrati. Mnogo će nam trebati Camby u ovoj utakmici obzirom da smo preloši u skokovima. Tyson može čuvati Gasola, a Camby Howarda. Thomas je isuviše spor da bi čuvao reket, a Cope ne dobija šansu što me zabrinjava. Brewer podhitno mora popraviti šut kao i Novak. Uostalom, očekujem od cijele ekipe da znatno popravi šut za tri poena.
GONYGO!
Defanziva je primarna i najvažnija stvar. Chandler ima brzu kretnju nogu tako da može čuvati visoku četvorku poput Gasola. Za napad se ne treba brinuti jer će Chandler i Ray raditi uobičajni pick n roll ili iso za Mela. Camby ne bi smetao nego bi profitirali od njegovih ofanzivnih skokova, mada sumnjam da će se ovo desiti jer Woody voli da vidi Mela na četvorci.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije valjda da ocekujes u jednom trenutku i Cambya i Chandlera na parketu zajedno??Mislim da se to nece desiti,a i bio bi potpuni disbalans u napadu...Carlo je napisao/la:Večeras igramo protiv Lakersa ako Bog da. Sheed i Amare neće igrati dok će Camby igrati. Mnogo će nam trebati Camby u ovoj utakmici obzirom da smo preloši u skokovima. Tyson može čuvati Gasola, a Camby Howarda. Thomas je isuviše spor da bi čuvao reket, a Cope ne dobija šansu što me zabrinjava. Brewer podhitno mora popraviti šut kao i Novak. Uostalom, očekujem od cijele ekipe da znatno popravi šut za tri poena.
GONYGO!
http://www.nypost.com/p/sports/knicks/w ... 3caLqFwuAI" onclick="window.open(this.href);return false;
Flight će izgleda na Dunk contest
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... t-for-melo" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar članak
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sa Camby-em u petorci,zaboravi na taj p'n'r Chandlera, jer ce se Camby-ev covjek spustati nize i zatvarati to,ostavljajuci njega na sutu,a on nije igrao skoro nikako,te nikada i nije bio neki konstantan suter sa poludistance!Odbrana ok,ali u napadu onda imas 2 i po covjeka,s obzirom da Kidd nema penetracije.Mnogo vise gubite,nego sto bi odbranili i to je sigurno.Carlo je napisao/la:Defanziva je primarna i najvažnija stvar. Chandler ima brzu kretnju nogu tako da može čuvati visoku četvorku poput Gasola. Za napad se ne treba brinuti jer će Chandler i Ray raditi uobičajni pick n roll ili iso za Mela. Camby ne bi smetao nego bi profitirali od njegovih ofanzivnih skokova, mada sumnjam da će se ovo desiti jer Woody voli da vidi Mela na četvorci.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije valjda da ocekujes u jednom trenutku i Cambya i Chandlera na parketu zajedno??Mislim da se to nece desiti,a i bio bi potpuni disbalans u napadu...Carlo je napisao/la:Večeras igramo protiv Lakersa ako Bog da. Sheed i Amare neće igrati dok će Camby igrati. Mnogo će nam trebati Camby u ovoj utakmici obzirom da smo preloši u skokovima. Tyson može čuvati Gasola, a Camby Howarda. Thomas je isuviše spor da bi čuvao reket, a Cope ne dobija šansu što me zabrinjava. Brewer podhitno mora popraviti šut kao i Novak. Uostalom, očekujem od cijele ekipe da znatno popravi šut za tri poena.
GONYGO!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoce bit kakav link za vcrs 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.