San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Jesmo li to napokon docekali "home sweet home" veceras...
Dočekali smo i Kawhia
Fina pobjeda
Fina pobjeda
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Valjda cemo stati na noge sad malo...
Kako sam se nekad posebno prihicki pripremao za utakmice s "ljutim" komsijama, ali veceras nista posebno...
A dobro nema Dirka , nit Fishera..
ne bi trebalo bit problema
al nabitniji da su svi mamuzovci spremni ...
ne bi trebalo bit problema
al nabitniji da su svi mamuzovci spremni ...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Moze li vam Mayo zadavati probleme veceras ili cete ga zaustaviti bez problema ? 
Ubacio 30 il 3 poena ne vidim da ce bitnije utjecati na rezultat 
Itekako ima Dirka... 
P.S. Green's on fire! :ugeek:
P.S. Green's on fire! :ugeek:
Kakav zavrsetak trece cetvrtine zakucavanjem Tiaga...
Zabili smo 100-tku za tri cetvrtine sto je novi season-high i trenutno smo na +34 u odnosu na Dallas...
P.S. Leonard je zvijer u odbrani, bez rijeci sam...
Zabili smo 100-tku za tri cetvrtine sto je novi season-high i trenutno smo na +34 u odnosu na Dallas...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Suti,samo gledaj!YaSSaL je napisao/la:Kakav zavrsetak trece cetvrtine zakucavanjem Tiaga...![]()
Trica broj 20 i franchise record!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fantasticna utakmica!Na stranu rekordi,ali mene je odusevila nasa odbrana u 3/4!
Jedino lose je istegnuce misica lista Neala! 
Ah bio Dirk , no dobro 
Green il ima 7/8 il 1/8
Toronto kod kuce nakon bozica , nice..
Green il ima 7/8 il 1/8
Toronto kod kuce nakon bozica , nice..
Green i Kawhi mi donijeli 8-1 na fantasyu fino 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Obavezno pogledati!Ni ja ovo nisam gledao do malocas,ali je nesto najbolje sto sam ikad vidio o nasem klubu!Da je vise ovakvih ljudi,bilo gdje... 
Maloprije tek pogleda ccc Nezalaganje
ja sam haman pregledao svaki video koji iole asocira na Spurse , od ovakvih preko Duncana kod Ali G-a , sa Arenasom..reklame,mnogobrojne playoff serije,carer high noci,top tenove vecine igraca
pa sam i na TNT- u nazad par godina nasao svaki video u kojima se spominju mamuzi
skip bayless je takodje dobar covjek
eto sad moram opet pogledat par..
ja sam haman pregledao svaki video koji iole asocira na Spurse , od ovakvih preko Duncana kod Ali G-a , sa Arenasom..reklame,mnogobrojne playoff serije,carer high noci,top tenove vecine igraca
pa sam i na TNT- u nazad par godina nasao svaki video u kojima se spominju mamuzi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma i ja sam,ali ovaj ima neke isjecke koje nisam vidio do sada....Raul_64 je napisao/la:Maloprije tek pogleda ccc Nezalaganje![]()
Savrseno...NEZALAGANJE je napisao/la: Obavezno pogledati!Ni ja ovo nisam gledao do malocas,ali je nesto najbolje sto sam ikad vidio o nasem klubu!Da je vise ovakvih ljudi,bilo gdje...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam raspored ovih utakmica za Bozic i mislim,sve ekipe proslosezonskih konferencijskih finala su tu,plus ove velike ekipe,osim nas!
Cak je ubacen i Lin zbog azijskog trzista i onda se neko pojavi da brani Sternovu odluku da se kazni SAS ,jer je to, toboze, bila nacionalna utakmica (4. u 5 noci ) u kojoj nas je veliki MIA trebao razbucati i pokazati da je nase vrijeme proslo!
Ako je Sternu toliko stalo do zastite fanova i cinjenice da gledaju Duncana,Parkera i Ginobilija,mogao je prepoznati njihovu velicinu i staviti ih da igraju na ovaj dan,za koji je svaka ekipa imala dovoljno odmora,a neki, poput OKC ,nisu igrali od cetvrtka
Ali neeeee,mi nismo dovoljno atraktivni!
Zalice i liga kad odu ovakve velicine koje mi imamo,ali meni je klub zato jos drazi,a Pop se jos jednom pokazao kao genijalac koji misli miljama unaprijed! :ugeek:
pa ne moze svako, stas, neke ekipe ne igraju danas, recimo Memphis ne igra a atraktivna je ekipa 
Ovi najveci iz Texasa igraju
Ovi najveci iz Texasa igraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.