Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Zasto nas Dzeko mora uvjek kad je okrenut ledjima ka protivniku da pokusa neku kombinaciju,zasto ne pokusa jednom nesto iz okreta,malo smiri loptu,pa malo na stranu,napravi malo sebi prostora pa opuca golu,pa u Njemqckoj je to radio ponekad.
- Centre forward
- Kontakt:
Koji je qrac onom Tureu (Y). Čojk gubi lopte, dribla u prazno, drastičan pad forme ili nečeg drugog. Teško objašnjivo 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Silva, Barry i Toure najgori pojedinci u Cityju. Barry se malo spasio golom , ali opet je bio možda i najgori dodavač.
Džeko me nevjerovatno nervira jer radi sve što napadač ne treba da radi na terenu . Koji ku*ac dodaješ kad si u poziciji za šut ? On oće da namjesti drugima priliku i neke duple pasove fol , prebacuje loptu za Silvu koji ne zna primit ni po zemlji loptu... A Aguero iz jedne prilike probije i opuca na gol . Sramota šta se desilo sa njega ovih zadnjih mjesec dana.
Džeko me nevjerovatno nervira jer radi sve što napadač ne treba da radi na terenu . Koji ku*ac dodaješ kad si u poziciji za šut ? On oće da namjesti drugima priliku i neke duple pasove fol , prebacuje loptu za Silvu koji ne zna primit ni po zemlji loptu... A Aguero iz jedne prilike probije i opuca na gol . Sramota šta se desilo sa njega ovih zadnjih mjesec dana.
- brzitesanj
- Kontakt:
Blijedo izdanje Citya danas svi igrači su slabo igrali, ništa, al apsulutno ništa nije išlo. Sretno su zabili gol u zadnjim trenutcima meča. Džeko imao samo jednu priliku glavom i ništa više. Šteta što nije Reding uspio sačuvati 0-0 da Mancini dobije već davno zarađeni otkaz.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Koji osjećaj kad je ušla lopta *o*,, a onda obrnut osjećaj shvativši da je na terenu igrač City-a koji nevjerovatno liči na Džeku :r

1 gol svakih 103 minuta
http://****/ostale-glavne- ... o-ini.html" onclick="window.open(this.href);return false; , Stvarno je ljudina svaka mu cast neka za njega vrijedi ona dobro se dobrim vraca pa da konacno ode iz sitija ....
džeki je odlično u cityu, uzima pare ni za šta, šta si ljubomoran pa hoćeš da ode u wigan i zarađuje za hljeb i mlijeko???grgr je napisao/la:http://****/ostale-glavne-vijesti/796-majka-najbolje-zna-nemam-rijei-kojima-bih-zahvalila-edinu-deki-na-onome-to-ini.html , Stvarno je ljudina svaka mu cast neka za njega vrijedi ona dobro se dobrim vraca pa da konacno ode iz sitija ....
sve su pite pitice, samo burek pitac je
O cemu pricas ti ? Kakav hljeb i mlijeko sta ti pricas ?Panda je napisao/la:džeki je odlično u cityu, uzima pare ni za šta, šta si ljubomoran pa hoćeš da ode u wigan i zarađuje za hljeb i mlijeko???grgr je napisao/la:http://****/ostale-glavne-vijesti/796-majka-najbolje-zna-nemam-rijei-kojima-bih-zahvalila-edinu-deki-na-onome-to-ini.html , Stvarno je ljudina svaka mu cast neka za njega vrijedi ona dobro se dobrim vraca pa da konacno ode iz sitija ....
Klupa.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jest više zapeo sa ovim tandemom Aguero i Tevez, dabogda mu se to odbije o glavu ko što bi se reklo . (a odbiće mu se) .
Ne podcjenjujem Aguera i Teveza ali jedno je
sigurno jasno ko dan a to je da Dzeko ne moze
promasiti toliko sansi koliko mase ova dva igraca.
A da ne govirimo koliko Aguero izbjegava da posalje
loptu Dzeki vec uvijek ga ladno otkaci i sam pokusa
zavrsiti.
zavrsiti.
upravo se probudi,moro sam malo odlalati i sanjah da je Dzekson zabio.Medjutim ugledah onu Silajdzijku na kraju i skuzih da od gola nece biti nista.Dzeko zabija al na drugim terenima.
Zapeo ? Njih dvojica kad su počeli skupa, City je pobjedio sve tekme. A njih dvojica su i najkvalitetniji napadači Citya.viKK je napisao/la:Jest više zapeo sa ovim tandemom Aguero i Tevez, dabogda mu se to odbije o glavu ko što bi se reklo . (a odbiće mu se) .
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja isti tandem koristim kad igram FIFU. Nadam se ipak (kao uvjek naravno) da ce Dzeko uci u igru i odluciti utakmicu danas. Ako ne, onda da barem ode u Arsenal i tamo zabija vise nego u City-u.Zapeo ? Njih dvojica kad su počeli skupa, City je pobjedio sve tekme. A njih dvojica su i najkvalitetniji napadači Citya.
Njih dvojica su debili Argentinski a i ti s njima zajedno... Koliko su oni zabili golova kad su usli s klupe obojica... Dzeko je za njih obojicu Messi upamti... Samo ja da sam na njegovom mjestu nebi se ni borio za klupu a uzimao lovu jer ga neznaju cijeniti... Reci mi samo kako se docekuje Tevez U Manchesteru a kako Dzeko u Wolsburgu pa ce ti biti jasno o cemu ja pricam... Volio bi samo da ode u klub gdje ce biti cijenjen a ne ponizavan od ovog zabara glupog....
Prošli put su se izvlačili na Barryja. Ta tvoja činjenica bi bila tačna da su oni upravo bili strijelci u svim tim utakmicama.JTS je napisao/la:Zapeo ? Njih dvojica kad su počeli skupa, City je pobjedio sve tekme. A njih dvojica su i najkvalitetniji napadači Citya.viKK je napisao/la:Jest više zapeo sa ovim tandemom Aguero i Tevez, dabogda mu se to odbije o glavu ko što bi se reklo . (a odbiće mu se) .
Slažem se , jer Džeki se svaki promašaj gleda , ali se zato Aguero i Tevez mogu nafulat ko da su na treningu.Sanjin je napisao/la:Ne podcjenjujem Aguera i Teveza ali jedno je
zavrsiti.
Nista posebno ove sezone nisu uradili ona dva kepeca argentiska,ali kompletan tim a narocito vezni red nidje veze.**** tim koji nema ubacaja sa strane,ili nece ili ne znaju.Pokusavaju da igraju ko Barsa ali to je sve toliko jadno u poredjenju sa jednom Romom ili Borusijom.
Njih bi Roma rasula na dijelove . Ja sam puno puta rekao , City je jedna ekipa koja je nastala tako što je bogati šeik otišao u šoping i nabavio gomilu skupih "razmaženih derišta" od igrača. Oni jednostavno su 0 kao kolektiv, svaki igrač je navikao da igra onako kako je njemu najlakše , i pokušava da igra na taj način i da se prilagodi na tu takozvanu taktiku u isto vrijeme. Zbog toga City nema nikakve taktike . To se najlakše moglo vidjeti u utakmicama lige prvaka. A najlakši način razbijanja te njihove taktike je lagan . Konstantan JAK pritisak na sve igrače . Tako se može prekinut ono njihovo "silovanje fudbala" kad se besciljno dodaju na svojoj polovici . I protiv njih se mora igrati brzo i direktno . Ali opet kažem , pritisak na igrače je najbitniji.sedra je napisao/la:Nista posebno ove sezone nisu uradili ona dva kepeca argentiska,ali kompletan tim a narocito vezni red nidje veze.**** tim koji nema ubacaja sa strane,ili nece ili ne znaju.Pokusavaju da igraju ko Barsa ali to je sve toliko jadno u poredjenju sa jednom Romom ili Borusijom.