Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 24 dec 2012, 00:33

Ja nisam predsjednik, sportski direktor, (trener), niti socios da me se pita za mišljenje o odlasku. Pošto do toga nikad neće ni doći (da me neko nešto pita), ne moram ni odgovarati na tvoje pitanje.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 dec 2012, 00:39

Ok, hvala. :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 dec 2012, 00:55

Dobar potpis Namik. ;)

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 24 dec 2012, 03:27

I tako je istekao rok Jose Mourinhu. :D
Opet nije uspjela taktika , ubaci sve moguće ofanzivce pa nek' se snalaze po terenu.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 dec 2012, 11:23

Mah ,sačekajmo kraj sezone, pa ćemo pričati o istoj,ako ima istine u pričama da su igrači radili iza ledja treneru (isto se dešavalo s don Fabiom) ja bi takve nogom u guzicu bez obzira ko su igrači a ko trener.
U svakom slučaju može marca anketirat i ovdje jadnici srrat kolko žele biće kako predsjednik Reala odluči.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 24 dec 2012, 13:16

"Navijaci" rekli 'zbogom' Portugalcu.

82.2% od priblizno 100.000 glasaca se izjasnilo da bivsi trener Intera treba da napusti klupu Reala.

Potrosio sve kredite!

Cinjenica da se usudio "udariti" na simbol Reala je kap koja je prelila casu. Cini se da je tkz. "spešl van" odlucio da napusti Madrid sto prije.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 dec 2012, 13:19

Koji si ti slučaj,jarane, jjebo te Mourinho,izadji ba udahni zraka malo,tiš bit skuren i ako Mou ode..
Okani se takvog postanja smiju nam se ljudi s drugih pdf-ova i gledaju na pdf Madrid ko na skupinu maloumnih seljačina i primitivaca upravo zbog takvih kakav si ti,udaraš kontru svom(ako je tvoj) klubu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 24 dec 2012, 13:33

madridist je napisao/la:Koji si ti slučaj,jarane, jjebo te Mourinho,izadji ba udahni zraka malo,tiš bit skuren i ako Mou ode..
Okani se takvog postanja smiju nam se ljudi s drugih pdf-ova i gledaju na pdf Madrid ko na skupinu maloumnih seljačina i primitivaca upravo zbog takvih kakav si ti,udaraš kontru svom(ako je tvoj) klubu.
Portugalski prevarant je obicni placenik koji nema nikakvu 'konekciju' sa Realom, u klub je donio primitivizam. Ljudi nam se smiju zbog tebe i jos nekoliko likova koji nece stvari da sagledaju realno. Ja ti mogu "zalijepiti" neke svoje postove sa jednog drugog foruma od prije cca. dvije godine pa do unazad cca. godinu u kojima se jasno vidi da sam imao jako pozitivno misljenje o sadasnjem treneru Reala. Ozbiljan covjek, sto bi mogao biti ti jer koliko sam primjetio nisi neki balavac, bi trebao da neke stvari sagleda posteno i da napise onako kako i jeste a ne da pise uvijek isto. Ja ne vidim kako neko ko za sebe kaze da je Madridista izmedju San Ikera i covjeka koji je "jucer" dosao u klub moze stati na stranu ovog' drugog.

Neka pati kome smeta!
slika
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 dec 2012, 13:39

iDont nije navijač madrida, već se odavno vidi da je ovo cules sa drugog profila.
naprijed rejal

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 dec 2012, 14:03

Najjaci su mi postovi "Mourinho odlazi" , "Imas li obraza portugalac", "Svi smo mi Iker" itd. ko da mou i iker posjecuju ovaj forum :lol: likovi ne znaju na mapi pokazati gdje je BiH al eto neki ovdje se ponasaju kao da su vodje ultrasa.
Cinjenica je da Iker u zadnje vrijeme slabije brani medjutim ona izjava Mourinha da je Adan u ovom trenutku bolji od najboljeg golmana svijeta je u najmanju ruku presmijesna. Ne treba sada samo Mourinha kriviti, igraci su katastrofalni ove sezone, svi u nekom svom elementu, mada vidi se i kod Josea da nema neke prevelike zelje da ih motivise. Svi su krivi, jednostavno, i igraci i Mou, to je fudbal, sad si na vrhu i svi te dizu u nebesa a kad se zareda par slabih rezultata odmah se pljuje i tjera iz kluba. Mou treba ostati do kraja sezone, sve karte baciti na LP jer u ligi ce Real sigurno zavrsiti 3. ako ne i 2. Ukoliko nekim cudom Real osvoji LP, Mou ce ostati besmrtan za navijace. Ako bi sad otisao, jednostavno ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti. On je jedini skinuo skalp Barci, osvojio sve sto se moze osvojiti u spaniji, u LP nije bilo srece ali et ima jos ova sezona. Iker ostao na klupi, pa Boze moj, nadam se da ce isto tako i CRa ostavit jednom. Casillas je medju najvecim legendama kluba, zna to i Mou, imao je svoje razloge da ga ostavi na klupi, sljedecu tekmu ce sigurno poceti od prve i ko da nista nije bilo. Ide se dalje, takav je fudbal, HALA MADRID!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 dec 2012, 14:08

Kako može da sve ovo bude do Mourinha? Pa Real Madrida ima iste igrače kao od prošle sezone, Mourinho igra istu taktiku kao od prošle sezone, iste treninge im daje, sve isto. Pametan treba da shvati da ovo sve nije do Mourinha. Prošle godine Ronaldo Benz i Higuain su derali mreže, ove godine zicere ne mogu da pogode i to da bude do Mourinha? Nije sve do Mourinha, već i do igrača, jednostavno ne žalažu se kao prošle sezone i to je to. ;)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 dec 2012, 14:18

Raul7 je napisao/la: Cinjenica je da Iker u zadnje vrijeme slabije brani medjutim ona izjava Mourinha da je Adan u ovom trenutku bolji od najboljeg golmana svijeta je u najmanju ruku presmijesna.
Ja ne znam koliko ću puta morati objavljivati onaj videozapis. Mourinho uopće nije rekao da je Adan bolji od Casillasa.

Novinari su mu postavili pitanje da li je Adan u boljoj formi, pa je trener odgovorio ovako: "Ja i moji suradnici smo odlučili da je najbolje da u ovoj utakmici zaigra Adan. To je samo tehnička odluka. Možete izmišljati priče ako želite, ali to je samo čista tehnička odluka, ništa više."

Ako treba da i tebi dam video press-konferencije da ga pogledaš...
2012/2013

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 dec 2012, 15:01

slika

Jedan je Jose Mourinho ! :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 dec 2012, 16:06

Podéis inventar las historias que queráis, pero es una decisión técnica, nada más.
2012/2013

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 dec 2012, 18:35

RealMoudrid je napisao/la:
Raul7 je napisao/la: Cinjenica je da Iker u zadnje vrijeme slabije brani medjutim ona izjava Mourinha da je Adan u ovom trenutku bolji od najboljeg golmana svijeta je u najmanju ruku presmijesna.
Ja ne znam koliko ću puta morati objavljivati onaj videozapis. Mourinho uopće nije rekao da je Adan bolji od Casillasa.

Novinari su mu postavili pitanje da li je Adan u boljoj formi, pa je trener odgovorio ovako: "Ja i moji suradnici smo odlučili da je najbolje da u ovoj utakmici zaigra Adan. To je samo tehnička odluka. Možete izmišljati priče ako želite, ali to je samo čista tehnička odluka, ništa više."

Ako treba da i tebi dam video press-konferencije da ga pogledaš...
Izvini molim te, ja nemam bas vremena da sjedim po citav dan za kompom i citam sve postove koje napisete. Ma novinari, nista im se vise ne moze vjerovati, dobro je da nije onako kako su objavili :))
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 dec 2012, 19:29

RealMoudrid je napisao/la:Podéis inventar las historias que queráis, pero es una decisión técnica, nada más.
jest to izjavio ,al u nastavku:
En mi opinión, Adán está mejor que Iker. Como es el entrenador el que elige, y como yo sólo tengo como opiniones válidas la de mis asistentes, lo hemos decidido así.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 dec 2012, 19:48

De video...

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 24 dec 2012, 20:10

Istina, nije rekao od rijeci do rijeci ono sto se pise, ali moze se izvuci iz konteksta. Doduse, neki dan kada sam gledao video press konferencije, nisam gledao sve vec samo pocetak i taj dio kada se govorilo o tome i nisam cuo konkretno "Adán está mejor que Iker". Mozda se pitanje "potezalo" ponovo u nastavku konferencije pa je mozda tom prilikom to izjavio od rijeci do rijeci, ali ponavljam nisam gledao do kraja. Neprofesionalno je stavljati pod navodnike nesto sto je izvuceno iz konteksta kao sto je to uradila Marca, a i As mada ne treba sumnjati da ovaj upravo to i htio da kaze.

Generalno to ne mijenja nista, portugalski prevarant je udario na stub Reala s ciljem da nas baci na koljena. Iako sam nedavno pisao da ce zbog 40 milki koji bi mu Perez morao platiti prilikom "nogiranja" ostati do kraja sezone na klupi, sada nakon ovoga ni Perezu ne preostaje nista drugo. Ocekujem vise informacija pocetkom januara.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 dec 2012, 20:24

Razumljiva je vasa frustracija i ljutnja na Murinja.Iker je samo covjek i kao takav moze biti na klupi.Ako bi ko trebao biti autoritet u klubu to je trener...

Iker je mnogo kakio a i nije u nekoj formi da bi se ovdje dizala bura oko toga.Nije Smak Svijeta postaviti Ikera na klupu.Igra Reala jeste u qrcu i Liga je sigurno izgubljena ali ima tu jos trofeja u mogucnosti za osvojiti.Mou je izgubio neke konce i osoba je koja uvjek trazi alibi ali da je veliki strateg to mu niko ne moze oduzeti.Real ne igra prelijepo , Real ne igra najbolje ali je Real jos uvjek jedini klub koji ima kolike-tolike sanse protiv Barcelone u LP iskljucivo radi Murinja koji je u stanju uraditi sve da bi ih zaustavio.Mozda nije lijepo ali njegov nacin je ucinkovit.On je osoba koja ne bira sredstvo da bi bila na vrhu.On ne voli Real , on je egoista i kao takav dat ce sve za trofej LP ne zato sto bi volio decemu donjeti u Madrid , nego zato sto je to njegov dodatni uspjeh i nacin da se proslavi.Ako uspije u toj namjeri nitko nece pricati o igracima nego o Joseu jer ce on sam to insistirati.Takav je kakav je ali boljeg trenera za osvajanje LP , Real ne moze naci...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 dec 2012, 20:32

Klasicno odvlacenje teme od losih rezultata..Maestralan potez MU, vidi se da uci od najveceg, od Fergusona ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.