Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ovo je bas komedija Mirza bjezi iz Netsa sto prije tu srece za tebe nema
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- TheVerminator
- Kontakt:
Otkako je dole, svaki put govorimo imaće i on svoju šansu, igrat će... A kad će igrat? Pa Shengelia, koji iskreno, Mirzi nije ni do koljena, ima minutažu. Sramotno.
Ako ovako bude, nema druge osim tradea. U bilo kojoj drugoj ekipi će igrat' više nego ovdje.
Ako ovako bude, nema druge osim tradea. U bilo kojoj drugoj ekipi će igrat' više nego ovdje.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Izdrzi Mirza doci ce i tvojih 5 minuta 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- EdenHazard
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ja čekam na njegovih 30 ili 35 minuta.bhsport je napisao/la:Izdrzi Mirza doci ce i tvojih 5 minuta
levat je napisao/la:Ja čekam na njegovih 30 ili 35 minuta.bhsport je napisao/la:Izdrzi Mirza doci ce i tvojih 5 minuta
a da mi docekamo 5 konstantnih,pa ce postepeno ici vise
a ne jednu igra 10 drugu 2 pa trecu pauzira...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- el-fighter
- Kontakt:
Pa daj ga il posalji u tu D ligu nek razvali tamo neke levate il mu daj baremn 10 minuta u NBA. Drzi covjeka ni na nebu ni na zemlji. Izdrzi Mirza!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Levat mu ne da ni klupu, sta vise ocekivati..zezn'o je se sto je izabrao brooklyn umjesto clevelanda, tamo bi vjerovatno vise igrao, al et..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mnogo je tu jacih igraca na poziciji 4ke, mnogo! On za startera u NBAu nije.levat je napisao/la:Ja čekam na njegovih 30 ili 35 minuta.bhsport je napisao/la:Izdrzi Mirza doci ce i tvojih 5 minuta
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
šta je sa humpriseom,nije sinoć igrao?
Blatche je sinoc dobro odigrao, a Hump u posljednje vrijeme igra ko **** zato je i najvjerovatnije presjedio ovu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pojma ti nemas. Mnogo je tu i losi ekipa i igraca.AjsKjub je napisao/la:Mnogo je tu jacih igraca na poziciji 4ke, mnogo! On za startera u NBAu nije.levat je napisao/la:Ja čekam na njegovih 30 ili 35 minuta.bhsport je napisao/la:Izdrzi Mirza doci ce i tvojih 5 minuta
Gotovo svi STARTERI na poziciji krilnog centra su bolji od njega. Nadji mi vise od 3 ekipe u kojima bi on mogao igrati 30+ i ja se nikada vise necu prijavit na forum. BTW nije losi nego losih pametnjakovic.mrjasmin je napisao/la:
Pojma ti nemas. Mnogo je tu i losi ekipa i igraca.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma NBA liga je s.anje,ajd za reklame,promociju marketinskih gluposti je ok,,ali kao sport..mnogo je vece zadovoljstvo gledat euroligu,i navijaci su u evropi mnogo zesci,vatreniji..ovo ovdje samo sjedi i deblja se Mcdonaldsom,nidje zara i naboja,tako da sto se Mirze tice,predobro mu,uzima veliku lovu..nije kriv za poraze svoje ekipe,ha ja
Ne kontam zasto vi pricate o lovi mirzi da je do love ne bi prihvatio ono smanjenje ugovora itd itd Covjek je rekao da su mu pare nebitne da zeli da igra zasto odma pricate dobro je njemu ima pare ko i za dzeku nidje veze svakom sportasu je cilj da se dokaze naravno da to moze i izkesirat al ovo sto je odabrao BKN nije radi para...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Deniss je napisao/la:Ma NBA liga je s.anje,ajd za reklame,promociju marketinskih gluposti je ok,,ali kao sport..mnogo je vece zadovoljstvo gledat euroligu,i navijaci su u evropi mnogo zesci,vatreniji..ovo ovdje samo sjedi i deblja se Mcdonaldsom,nidje zara i naboja,tako da sto se Mirze tice,predobro mu,uzima veliku lovu..nije kriv za poraze svoje ekipe,ha ja
Kris Humphries has abdominal muscle pain and will likely go for an MRI later this week. Also, Head Coach Avery Johnson said Brook Lopez and Andray Blatche will get more playing time together. He also said Tornike Shengelia will get more minutes.
Toko ide polako po veću minutažu...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
kokuz je napisao/la:Kris Humphries has abdominal muscle pain and will likely go for an MRI later this week. Also, Head Coach Avery Johnson said Brook Lopez and Andray Blatche will get more playing time together. He also said Tornike Shengelia will get more minutes.
ispade da se u evropi još nedokazan kao igrač šengelia brže privikao na nba nego teletović,bar ako je vjerovati treneru netsa.čudna situacija
AjsKjub je napisao/la:Gotovo svi STARTERI na poziciji krilnog centra su bolji od njega. Nadji mi vise od 3 ekipe u kojima bi on mogao igrati 30+ i ja se nikada vise necu prijavit na forum. BTW nije losi nego losih pametnjakovic.mrjasmin je napisao/la:
Pojma ti nemas. Mnogo je tu i losi ekipa i igraca.
hajde, nabroji ti meni te bolje startere
West, Griffin, Hump, Faried, Nene, Boozer, Lee, Scola, Ilyasova, Anderson, Bargnani, Ibaka, Z-Bo, Love, Millsap, J-Smoove, Gasol, Nowitzki, Aldridge...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.