Uvukla me ova zadnja sezona totalno.
P.S. Ne, ja bih prije rekao da su šanse tu negdje, izjednačene, što se tiče našeg budućeg ogleda.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Mislim da možeš, jer si se javio sekretaru sa prošlog nika, ali neka sekretar potvrdi. Samo te kapiten mora prihvatiti u ekipuZodiac je napisao/la:Pitanje za upravu ss.ba lige,jel ja od nove sezone mogu normalno tipovati,objasnio sam sekretaru sve na pp,međutim nikakav odgovor nisam dobio.
To bar nebi trebao biti problem,obzirom da sam glavna radilica na terenuPadovan je napisao/la:Mislim da možeš, jer si se javio sekretaru sa prošlog nika, ali neka sekretar potvrdi. Samo te kapiten mora prihvatiti u ekipuZodiac je napisao/la:Pitanje za upravu ss.ba lige,jel ja od nove sezone mogu normalno tipovati,objasnio sam sekretaru sve na pp,međutim nikakav odgovor nisam dobio.
Cim kapiten javi da mu treba igrac nije problemZodiac je napisao/la:Pitanje za upravu ss.ba lige,jel ja od nove sezone mogu normalno tipovati,objasnio sam sekretaru sve na pp,međutim nikakav odgovor nisam dobio.
OK Ubacen sretnoMont0 je napisao/la:Sekretaru metni nam i Pumu.
Ispali smo i nemamo ambicija da se vracamo u drugu ligu, ovdje nam je taman
Claus je napisao/la:@legenda
Uvukla me ova zadnja sezona totalno.Sva ta borba za titulu šampiona i borbe na svim frontovima ostavljaju traga.
![]()
P.S. Ne, ja bih prije rekao da su šanse tu negdje, izjednačene, što se tiče našeg budućeg ogleda.Po međusobnim smo tu negdje, pobjede smo ostvarili jedni nad drugima u 2 gostujuća kola, bez velike razlike u kvaliteti. Štaviše, kada bi morao nekoga "povlastiti", to biste onda bili vi jer ste slavili u KUP-u. A, Kup je skoro identično takmičenje kao Super. Razlika je u nazivu, i u izgledu trofeja dakako.
Nije tragedija izgubiti od bolje ekipe. Međutim, moram vas upozoriti da mi o porazu ne razmišljamo.
Samo da bacim ovaj potpis na produzenje ugovora za ovog momka sa novim imidzem123456 je napisao/la:Cim kapiten javi da mu treba igrac nije problemZodiac je napisao/la:Pitanje za upravu ss.ba lige,jel ja od nove sezone mogu normalno tipovati,objasnio sam sekretaru sve na pp,međutim nikakav odgovor nisam dobio.
Ubacen.Sretno.miky_hz je napisao/la:Samo da bacim ovaj potpis na produzenje ugovora za ovog momka sa novim imidzem123456 je napisao/la:Cim kapiten javi da mu treba igrac nije problemZodiac je napisao/la:Pitanje za upravu ss.ba lige,jel ja od nove sezone mogu normalno tipovati,objasnio sam sekretaru sve na pp,međutim nikakav odgovor nisam dobio.
Ne znam, vas dvojica ste glasali za onaj treći, al pošto sam ja ovdje glavni ja ću odlučitisamir_tm87 je napisao/la: LEGENDO, sta nam je sa grbom ?
.Takodje se pridruzujem cestitkama.U svoje licno ime i u ime Saveza.deyo je napisao/la:Svim igračima SportSport.ba lige Katoličke vjeroispovjesti Čestit Božić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.