Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2012, 15:22

10DelPiero je napisao/la:Pa ako se radi vec neka zamjena na relaciji Juventus-Roma bolje je dovesti Pjanica kojeg vidim kao savrsenog naslijednika Pirla nego napadaca jer na toj poziciji postoji dosta veca ponuda nego li na ovoj koja ce trebati za sezonu-dvije.
Nije Pjanić potreban u ovom trenutku, sad je potreban napadač i stoper, a za druge pozicije će se sačekati ljeto, iako bi ja volio da dodju Pjanić/Verrati kao "zamjene" za Pirla.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 dec 2012, 15:26

Znam da nije potreban naravno ali vec naredne sezone druga prica, tesko ce se dovesti takav igrac, dok je napadac mozda vec i osiguran. Ako se radi o zamjeni Quagliarelle sa bilo kojim napadacem iz Rome samo kazem da je bolja ovo opcija jer svi oni nisu nista bolji od trenutnih mozda Destro perspektivniji ali tu su Immobile, Boakye koji su vec u vlasnistvu Juventusa.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 dec 2012, 17:50

Pozdrav svim Juventinima na forumu. Dugo pratim ovaj forum i citam vijesti pa odlucih da se napokon i ja registrujem i pridruzim "coporu" :) Vidim da na ovom forumu mnogi nas ne vole ali kako rece nas mister u interviju ili si za Juventus ili ne, sredine nema.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 24 dec 2012, 19:26

Contentissimo@ Dobro dosao :D :D

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 24 dec 2012, 19:29

Contentissimo je napisao/la:Pozdrav svim Juventinima na forumu. Dugo pratim ovaj forum i citam vijesti pa odlucih da se napokon i ja registrujem i pridruzim "coporu" :) Vidim da na ovom forumu mnogi nas ne vole ali kako rece nas mister u interviju ili si za Juventus ili ne, sredine nema.
Dobrodosao,ja sam ti povremeni Bianconeri,mene ces vidjati po nekoj vaznoj manifestaciji,tj. dogadjaju il kad trebaju neki videi i vijesti,drustvene mreze,slike i tako to :D
Keep walking.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 dec 2012, 19:37

Contentissimo je napisao/la:Pozdrav svim Juventinima na forumu. Dugo pratim ovaj forum i citam vijesti pa odlucih da se napokon i ja registrujem i pridruzim "coporu" :) Vidim da na ovom forumu mnogi nas ne vole ali kako rece nas mister u interviju ili si za Juventus ili ne, sredine nema.
Dobrodošao Prezadovoljni :D

Upadaj u čopor :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 24 dec 2012, 19:42

Dobrodosao ;)
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 dec 2012, 19:51

Hvala svima na dobrodoslici...

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 dec 2012, 21:22

Defanzivac Rubina Salvatore Boketi jednom nogom je u Torinu. Skauti šampiona Italije Juventusa celu polusezonu pratili su igre odbrambenog fudbalera Rubina iz Kazanja.

Boketi je očigledno zadovoljio ukuse "bjankonera" koji su poslali ponudu od dva miliona evra. Ugovor Italijana sa Rusima ističe krajem sledeće godine, a pre Juventusa za njegove usluge interesovao se i Napoli.

Boketi je ove sezone odigrao 20 mečeva za Tatare i postigao tri pogotka. Pre Rubina igrao je u Italiji za Đenovu.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 24 dec 2012, 21:24

Dobro bi bilo kada bi ga mogli dobiti za te pare. Vise mi se svidja od Pelusa. Ali Peluso je gotova stvar.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2012, 21:25

Contentissimo je napisao/la:Boketi je očigledno zadovoljio ukuse "bjankonera" koji su poslali ponudu od dva miliona evra.
Dobro došao Contentissimo :)

A i Marotta ponovo skrtari :mrgreen:

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 dec 2012, 21:27

Op op Marotta Style, cudi me da nije posudba s mogusnoscu otkupa :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2012, 21:30

Peluso će na taj način, samo što će ga otkupiti radi dobrih odnosa sa Atalantom :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 24 dec 2012, 21:34

to zbog dobrih odnosa sam i smetnuo sa uma :lol: :lol: :lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 dec 2012, 21:37

L'Avvocato je napisao/la:Conte:
"Učim engleski u zadnje vrijeme, i moram vam priznati da se baš patim (smijeh). Radim to zbog stranaca u ekipi. Treba mi to zbog razgovora s njima, zbog motivacije. Dobar trener mora biti u sve upućen, ne samo u jednu stvar."
haha svega mi znao sam da zato nemamo napadaca iz inostranstva i zasto nam samo dolaze igraci iz Italije :mrgreen: :mrgreen:

sto se tice Pelusa- ponavljam nisam ni u kom slucaju za njega al hajd eto ako je vec gotova stvar, valjda se pokaze, mada ni jedan u kojeg nisam vjerovao nije se nesto posebno dokazao, a vise je Padoin imao povjerenja kad je dolazio nego ovaj bar po onom sto sam vidio...ajd valjda me demantuje.
Boketi za 2 miliona bi bilo strasan potez i obavezno zavrsiti njega cak ako bi se moralo dati i svih 5 miliona :P

medjutim, i dalje smatram da nam je hitno potreban napadac, nesto mi govori da imamo sansu ove sezone u LP i da bi se iz prikrajka nesto i moglo uraditi, imamo strasan tim, koji naredne sezone ne vjerujem da ce biti na ovom nivou i steta je da nam fali taj napadac koji bi cinio potpun tim sposoban da osvoji LP...ne smijemo se zadovoljavati samo sa Serijom A.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 24 dec 2012, 21:38

Opet sam razocaran jer necemo dovesti top playera napadaca povraca mi se od polovnjaka i boranije tipa Peluso,Padoin,Giach.Matri itd .....moze Marrota prodavati pricu o ratama posudbama boraniji klubovima tipa Atalanta i ostali jer njima je bitan novac jer daju polovan proizvod,a dobit ce nesto para i Juve ce mu davati platu jos ako ga na kraju sezone kupimo njima puna kapa jer su zaradili, samo Marrota nije sposoban dovesti top igraca sa tom pricom jer ne prolazi kod ozbiljnih klubova jer oni traze odmah cifru tako da on nikad nece biti u stanju dovesti top igraca je ne zna dovodice boraniju i polovnjake :evil: :evil: :evil: :evil:
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 24 dec 2012, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 dec 2012, 21:39

S obzirom da Bocchettiu ugovor istice u decembru 2013 ovo je sasvim dobra ponuda, mada bi neka ponuda od 4-5 mils vjerovatno zadovoljila i celnike Rubina. Nadam se da ce ovaj transfer biti realizovan jer Bochetti moze pokriti i LB poziciju ako zaskripi. Odbrana nam je i onako najjaca u Italiji a i u Evropi je u samom vrhu, pa zasto ne reci i najbolja.

Chiello(Bocchetti)-Bonucci(Marrone)-Barzagli(Martin) i jos + Peluso, tesko da moze bolje od ovoga sto se tice odbrane :)

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 24 dec 2012, 21:45

Conte danas spomenu kako u Italiji moze trenirat samo Juve, a poslije ide u inostranstvo a nekad kasnije mu je cilj i repka. :cry: A meni da je da ostane kod nas dugo al et vec ima planove za dalje.Ko zna mozda mu daju otkaz ranije ako krene ga lose :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 dec 2012, 21:56

LateraleSinistro

Ja mislim da se on razočarao u sve ovo nakon onog skandala, ali nadam se da će ostati dugo u Juventusu, a poslije ćemo vidjeti za nasljednika :D

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 24 dec 2012, 21:59

Rano je i pricati o tome. Tek je dosao nama. Volio bih da ostane sto duze na nasoj klupi.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []