Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne znam zasto se zapeli za Isca, mislim dobar mladi igrac, ali nam takav tip ne treba. Imamo Jacka koji je jednako kvalitetan na toj poziciji, te Rosickog i Cazorlu. Bitnije je da dodje neki dobar defanzivni vezni, pa onda dobar bek, pa krilo i tek onda mogu razmisljati da li da dodje AMF ili spic. DMF u ekipi nemamo, odnosno ima Coq, ali mu Wenger ne vjeruje previse, lijevi bek Santos, dosta to samo reci, krila imamo, ali nisu kvalitetna, ustvari cak imamo samo jedno krilo(Gervinho) ovo sve ostalo hibridi nekakvi koji nisu krila.
Celik!3,2,2.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6701_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6360_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
TV5 i Artetina bolja polovica
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6360_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Rockefeller je napisao/la:Ja imam osjećaje, a mene osjećaji ne lažu. Ovaj osjećaj mi govori da mi nismo gledali bolji Arsenal od 2004. godine na ovamo i da je ekipa zrela. Koliko je Bayern jak, time se uopće ne bavim(o). Što je sjajno po nas, veliki dokaz veličine našeg kluba i loše po njih.![]()
A reći ću još samo da sam uvjeren kako bi Arsenal imao veće šanse pobjediti Barcelonu na Camp Nou nego li i jedan drugi tim na svijetu, iako je pobjediti Barcu na njihovom stadionu dovoljno težak zadatak da ne smiješ tvrditi ni da bi ti u deset pokušaja makar jednom uspjelo.
odakle li samo izviru ovakvi likovi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ripper je napisao/la:Rockefeller je napisao/la:Ja imam osjećaje, a mene osjećaji ne lažu. Ovaj osjećaj mi govori da mi nismo gledali bolji Arsenal od 2004. godine na ovamo i da je ekipa zrela. Koliko je Bayern jak, time se uopće ne bavim(o). Što je sjajno po nas, veliki dokaz veličine našeg kluba i loše po njih.![]()
A reći ću još samo da sam uvjeren kako bi Arsenal imao veće šanse pobjediti Barcelonu na Camp Nou nego li i jedan drugi tim na svijetu, iako je pobjediti Barcu na njihovom stadionu dovoljno težak zadatak da ne smiješ tvrditi ni da bi ti u deset pokušaja makar jednom uspjelo.![]()
![]()
odakle li samo izviru ovakvi likovi![]()
nenadyebiva tema
Ma ti si covjece nenadjebiv po svojoj gluposti..
Ne bi ni jednoj oprostio! Ali sta bi radio ovoj Artetinoj nije humano...Rosicky je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6701_n.png
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Evo govore da je sa Ba zavrseno i da je novi igrac Arsenala
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa vi ste jos gluplji sto nasjedate na provokacije ovog klauna. Bez uvrede topničari
Demba Ba bi bio veliki promasaj, imam neku šuhvu za to, ali opet... Ko zna
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
I ja sam skeptičan oko Dembe,i da li je koji ozbiljniji medij objavio tu informaciju? ako ćemo samo gledati na ss.ba onda ništa od tog,a i ako dođe nije prevelika suma tako da i ne može biti tako težak promašaj...vedofeelgood je napisao/la:Pa vi ste jos gluplji sto nasjedate na provokacije ovog klauna. Bez uvrede topničari![]()
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Rockefeller
- Kontakt:
Slažem se sa tobom. Na osnovu kojeg parametra? Iskreno nemam pojma, treb'o bih dobro razmisliti da bih sazn'o šta me navodi da tako mislim, al' imam nekakav osjećaj da bi Arsenal mog'o najduže mirisati pobjedu na Camp Nou, iako kako i rekoh i kako si sam rek'o niko nema velikih šansi pobjediti Barcelonu tamo. Valjda to što jedini imaju koliku toliku crtu Barcelone pa bi možda uz loš dan Barce njihov vezni red se mogao suprostaviti Barceloninom. A inače ko god svoj vezni trio ne može suprostaviti Barcinom, Barca ih jede za doručak bez obzira koliko gdje drugo bili jaki, jer lopte neće dobiti.Johny je napisao/la: Na osnovu kojeg parametra ?
Niko nema velike sanse jer je koncept igre u nogama igraca Barcelone posebno na Camp Nou.Ne sjecam se kada su tamo izgubili , naravno kad tad ce izgubiti ali procentualno gledano najvece sanse za pobjedu na Camp Nou ima Real i Bayern.Mislim da ostale ekipe to mogu uraditi uz mnogo srece i uz lose izdanje Barcelone.
Edit : Sto se tice utakmice sa Bayernom ima do toga jos mnogo.Tesko je dati bilo kakvu prognozu ali Bayern je jaca ekipa bez sumnje.Prednost Arsenala moze biti upravo ta prva utakmica jer se igra na Emiratima a Bayo ce biti hendikepiran sigurno za Badstubera i Boatenga.Mnogo toga ce nam reci i ovaj prelazni rok o ocekivanjima samog Wengera i uprave.Veliki je zalogaj Bayern kojeg svrstavam u ulogu favorita za finale.Ovo je fudbal i sve je moguce.
/////
Ba? Sve što ima neka pokaže kad dodje, do tada nit' sam za nit' protiv.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Izgleda da je "Canal +" objavio da je sve dog. s Dembom,nezz moja je zelja bila da dovedemo krilo a da Theo bude najistureniji !
Slab je Theo fizicki da bi se mogao nositi sa stoperima... Meni bi najvece pojacanje bilo da Eisfaild dobije konacno sansu u nastavku sezone!!!arminarsenal je napisao/la:Izgleda da je "Canal +" objavio da je sve dog. s Dembom,nezz moja je zelja bila da dovedemo krilo a da Theo bude najistureniji !
Imal' kakvih ponuda za Chamaka?
Joj Demba Ba ba, pa kad ga se sjetim iz Hoffenhajma dok je Vedi vezo kopačke, a evo ga sad u Arsenalu.
hmmh
Joj Demba Ba ba, pa kad ga se sjetim iz Hoffenhajma dok je Vedi vezo kopačke, a evo ga sad u Arsenalu.
Takodje ne treba zaboraviti ni Benika Afobea koji je prava zivotinja!!! Po meni momak ima veliki potencijal! Evo sada za vikend je dao gol nakon kornera i izborio penal za Bolton u njihovom porazu... [youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo ne znam koji ce nam djavo pa valjda i on ode na AKN! Ili su ispali njegovi?
Celik!3,2,2.
Ispali njegoviAllGunsBlazing je napisao/la:Samo ne znam koji ce nam djavo pa valjda i on ode na AKN! Ili su ispali njegovi?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tu se onda postavlja druga stvar, da je valjao ne bi ispaliGunner4 je napisao/la:Ispali njegoviAllGunsBlazing je napisao/la:Samo ne znam koji ce nam djavo pa valjda i on ode na AKN! Ili su ispali njegovi?![]()
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Tu se onda postavlja druga stvar, da je valjao ne bi ispaliGunner4 je napisao/la:Ispali njegoviAllGunsBlazing je napisao/la:Samo ne znam koji ce nam djavo pa valjda i on ode na AKN! Ili su ispali njegovi?![]()
![]()
Suti ba, more bit joker da nam spasi sezonu
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ma ne treba nam,realno trebaju nam Zaha i Capoue,i onda se mozemo nosit sa svima,pod uslovom da Theo igra spica,ako ne Theo onda nam treba Demba !AA23 je napisao/la:
Suti ba, more bit joker da nam spasi sezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.