Nestorović?ludix je napisao/la:evo informacija tacna 100 % o trenerima ostala su dva u konbinaciji jedan je iz sarajva drugi blizu nas iz bijeljine znace se u srijedu koji ce bit pozz
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
vidljivo je da se ide na jeftinijeg trenera.ako je nestorovic mislim da je on uveo rudara u premijer ligu i radnika ako se ne varam.dok u premijer ligi nej ostvario neke zapazene rezultate..e sad ko je taj od sarajeva ostaje misterija....mislim da ako cemo dovoditi trenere tipa nestorovic ja bi vise volio curguza
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mogle bi se nekom zelje ispunit 
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Janjos-Cala
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Mozda bi iz Sarajeva mogli biti Muzurovic,Varesanovic,Janjos,Odovic ili mozda Demir Hotic koji je sa njemackog govornog podrucja a bio je posljednji trener prije Amara u Zelji.
U ovakvoj ponudi najbolje rjesenje za nas je Odovic.
Iz Sarajeva je i Ratko Ninkovic on bi bio najbolji,ali tesko mislim da je jos uvijek angazovan u HASK-u.Slazem se da je od nabrojanih najkvalitetniji Odovic.Bosanski zmaj je napisao/la:Mozda bi iz Sarajeva mogli biti Muzurovic,Varesanovic,Janjos,Odovic ili mozda Demir Hotic koji je sa njemackog govornog podrucja a bio je posljednji trener prije Amara u Zelji.
jusufbegoviczmajevac je napisao/la:Iz Sarajeva je i Ratko Ninkovic on bi bio najbolji,ali tesko mislim da je jos uvijek angazovan u HASK-u.Slazem se da je od nabrojanih najkvalitetniji Odovic.Bosanski zmaj je napisao/la:Mozda bi iz Sarajeva mogli biti Muzurovic,Varesanovic,Janjos,Odovic ili mozda Demir Hotic koji je sa njemackog govornog podrucja a bio je posljednji trener prije Amara u Zelji.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nisam siguran, ali mislim da je Mehmed Janjos trenutno sportski direktor Olimpica, tako da bi i on mogao otpasti iz ove konkurencije.Ninkovic nisam naveo jer je trenutno zauzet kao trener.
ima da brijemo tika taka 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Božičić novi trener Zvijezdeastra1922 je napisao/la:ima da brijemo tika taka
brijazaZmajjj je napisao/la:Božičić novi trener Zvijezdeastra1922 je napisao/la:ima da brijemo tika taka
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Na Bozicica sam totalno zaboravio ali on niti je iz Sarajeva niti iz Bijeljine.
Dobar je trener, prvak BiH sa Modricom, trenirao Borac BL, Bezaniju,Ridar Kakanj.Dobio ljetos otkaz u Borcu nakon ispadanja od crnogoraca.
Dobar je trener, prvak BiH sa Modricom, trenirao Borac BL, Bezaniju,Ridar Kakanj.Dobio ljetos otkaz u Borcu nakon ispadanja od crnogoraca.
sta mislite mozel rade jovicic 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jbt tog tipa sam izbrisao iz sjecanja muljator zesci al je on ipak napravio okosnicu Zvijezde kad je krenula ka pl.astra1922 je napisao/la:sta mislite mozel rade jovicic
moramo biti realni,zvijezda sigurno nece dovesti skupog trenera,jer nemamo ambicija naravno osim opstanka.radi se stadion jos bar dvije godine o do tada necemo ni kupovati skupe igrace niti dovoditi skupe trenere.to je moje misljhenje.i zato iskreno ocekujem nekog pa i ispodprosjecnog trenera.eto vidjecemo hocel me iznenaditi ali cisto sumnjam
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako ikad ,sad ce dovesti dobrog jer nemamo prostora za experimente!astra1922 je napisao/la:moramo biti realni,zvijezda sigurno nece dovesti skupog trenera,jer nemamo ambicija naravno osim opstanka.radi se stadion jos bar dvije godine o do tada necemo ni kupovati skupe igrace niti dovoditi skupe trenere.to je moje misljhenje.i zato iskreno ocekujem nekog pa i ispodprosjecnog trenera.eto vidjecemo hocel me iznenaditi ali cisto sumnjam
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nama bas sada treba kvalitetan trener da nas vadi iz g.o.v.a.n.a. jer nas je upravo jedan ispodprosjecan doveo do ovoga gdje smo sada.
pa eto vidicemo bojim se iskreno da gori ne dode
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Od Kuntica je gori samo Mitar Lukic 
gori je i nikola nikicBosanski zmaj je napisao/la:Od Kuntica je gori samo Mitar Lukic
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.