A ne odgovori mi 'oćete li uzet Texanse, il' ćete im pustiti samo kako Patsi nebi imali bye week
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
AP MVP 
A ne odgovori mi 'oćete li uzet Texanse, il' ćete im pustiti samo kako Patsi nebi imali bye week
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koliko smo mi sami sebe zahebali u ovoj sezoni se ne moze opisati rijecima...Pa bukvalno smo poklonili #1 seed svojim glupostima.
Prvo Gostowski nije u stanju da pogodi FG protiv Cardinalsa iz povljne pozicije, dok cetiri sedmice kasnije BB zajedno sa McDanielsom i Bardy-jem u Seattle-u izmisljaju toplu vodu.
Prvo Gostowski nije u stanju da pogodi FG protiv Cardinalsa iz povljne pozicije, dok cetiri sedmice kasnije BB zajedno sa McDanielsom i Bardy-jem u Seattle-u izmisljaju toplu vodu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jarane kad hocemo mozemo to je Cutler poazao recimo u zadnjim napadima na isicaju vremena...samo sve nam je sa dna isti kalup svi znaju da to ide Marshallu ...danas ga dupliraju ali uhvatio je 70tak yardi...odbrana izjednacila rekord po broju TD u jednoj sezoni 9kad_kako je napisao/la:Ako i udjemo u PO, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti. Odbrana je dobra, i to je to.
Napad bezidejan kao i uvijek, uz povremeni bljesak par akcija koje daju nadu, ali na kraju samo na tome ostane.
Hem se povrede samo kamare. Forte opet odsepa.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobro je Packersi sad trebaju pobjedu kako bi prestigli SF i imali slobodnu sedmicu
... znaci imamo ipak jako dobre sanse za playoff.. samo brate ovo smo davno trebali zavrsiti sa rekordom 7-1
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne znam ne mogu biti pametan nikako..kazemo offens nam nije na nivou....nije on zbog toga jer mi imamo lose recivere ili QB sigurno...OL je nas problem ...evo gledam ebiga Marshall je prvi reciver koji je ugvario preko 100 yardi protiv Seattlea ..uhvatio je kolio oo 150 yardi cini mi se...znaci ima tu dobrih stvari jednostavno treba naci samo dobrog trenera koji ce znati odigrati pametno na red zone gdje cesto grijesimo radimo neke cudne stvari..povrede su nas satrale da valja ali i to je sastav ove igre ...evo kako stvari stoje do kraja sezone igrat cemo sa rezervnim RB 
evo gledam navijaci Bearsa ca 54% navijaca nezele playoff nego promjene to jeste da Smith ne bude vise trener...ja zelim playoff i trenera smjenit
...samo kao dvije godine fulamo playoff zbog povreda pa da smo maar imali 3-4 pobjede samo pa hajde uzeli dobre picove podmladili se, a ne ovao imas 10-6 i neodes u playoff ahahaha tragedija sta reci..nit normalnog picka a ni playoffa
Tillman ce definitivno biti kandidat za dobranbenog igraca godine
...lik je fenomenalan bio zadnje dvije godine ..jednostavno koliko je samo imao FF i protiv Packersa je ..sad opet INT TD ovo mu je 3-4 ove godine
..ove godine bi mogli imati 5-6 igraca na pro bowl a necemo vidjet playoff
.. Briggs,Tillman,Jennings,Marshall...Peppers nevjerujem nije imao neku sezonu 12 sacks ali ebiga covjek uvje dovijom cuvan stace ...Urlacher je bio dosta dobar imao tih par poupljenih lopti i TD ali nevjerujem da je imao pro bowl sezonu
evo gledam navijaci Bearsa ca 54% navijaca nezele playoff nego promjene to jeste da Smith ne bude vise trener...ja zelim playoff i trenera smjenit
Tillman ce definitivno biti kandidat za dobranbenog igraca godine
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa odgovorio sam ti, nadaj se da ce biti APrio_Ferdy88 je napisao/la:AP MVP
Seattle 8-0 kuci, prekucali sezonu, 10-tak delay of the gameova i false startova Ninersa sinoc
Samo da se ispravim Giantsi imaju jos male sanse za PO, dakle trebaju im pobjede Detroita, Washingtona i Green Baya, a da oni uzmu Philu... Dakle skoro nemoguce.
Seattle igra protiv Dallasa ili Skinsa u gostima u wc rundi, navijam za Dallas, pa vise nije posteno da im ovako izmice PO, sad ovise sami o sebi, samo trebaju dobit Skinse i uzimaju diviziju...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio uzimate li Texanse kući
A za MVP, pa svakom je jasno da je AP zaslužio više nego svi QB-ovi
Ja sam za Bradya tvrdio do prije ove tekme da je bio ravnopravan sa Peytonom i Rodgersom, naravno nisam vidovit da znam šta će se desiti u ove dvije tekme, tako da je naravno sada Peyton, a posebno Rodgers u prednosti, međutim ta nagrada je i u prošlosti pripadala Peytonu, pa je opet nije uspijevao opravdati u PO
A za MVP, pa svakom je jasno da je AP zaslužio više nego svi QB-ovi
Ja sam za Bradya tvrdio do prije ove tekme da je bio ravnopravan sa Peytonom i Rodgersom, naravno nisam vidovit da znam šta će se desiti u ove dvije tekme, tako da je naravno sada Peyton, a posebno Rodgers u prednosti, međutim ta nagrada je i u prošlosti pripadala Peytonu, pa je opet nije uspijevao opravdati u PO
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jeste na prethodnoj stranici.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi mi odgovorio uzimate li Texanse kući![]()
Inace NFL je sinoc saopstila da ce utakmica izmedju Redskinsa i Cowboysa naredne sedmice ici u vecernjem terminu (SNF), dok je nasa utakmica sa 19 h po nasem vremenu pomjerena na 22.25 h i kao glavni razlog je navedeno da se onemoguci tankiranje, a budale ostavile utakmicu Texansa i Ravensa u 19 h.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odose Bearsi u playoff ako bog da
...a onda se cuvajte 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva dominacija Sihoksa sinoć
Strašnu odbranu igraju, u što smo se i mi imali prilike uvjeriti
Vjerovatno ekipa koja će ući u PO u najboljem mogućem momentu za njih s obzirom na peak formu, i pravi dark horse, koji mogu pomrsiti račune svima u NFC-u
Dakle ne vidim ekipe koja je protiv njih izraziti favorit (u NFC-u jer ne uzimam AFC u obzir zbog PO), sinoć su to protiv Ninersa potvrdili, kao i protiv Packersa, Patsa itd..
Vidjećemo šta će se događati, ali su oni uz Skinse i najprijatnije iznenađenje ove sezone u NFC, dok su to u AFC-u naravno Srećkovi (i Edini
) Coltsi. I sve to (velikim dijelom) zbog fantastične draft generacije QB-ova, koja se u dogledno vrijeme teško može ponoviti 
Strašnu odbranu igraju, u što smo se i mi imali prilike uvjeriti
Vjerovatno ekipa koja će ući u PO u najboljem mogućem momentu za njih s obzirom na peak formu, i pravi dark horse, koji mogu pomrsiti račune svima u NFC-u
Dakle ne vidim ekipe koja je protiv njih izraziti favorit (u NFC-u jer ne uzimam AFC u obzir zbog PO), sinoć su to protiv Ninersa potvrdili, kao i protiv Packersa, Patsa itd..
Vidjećemo šta će se događati, ali su oni uz Skinse i najprijatnije iznenađenje ove sezone u NFC, dok su to u AFC-u naravno Srećkovi (i Edini
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tomica nam je sinoc bio ljut nakon utakmice na samog sebe i na ekipu....
Brady wasn’t filled with holiday spirit after the win. An irate Brady could be heard upbraiding the team in the locker room following the game, with several expletives mixed in for emphasis. Multiple **** who were in the locker room confirmed that the franchise quarterback lit into his team after a lackluster performance.
http://bostonglobe.com/sports/2012/12/2 ... story.htmlThis was like Larry Bird calling his teammates “a bunch of sissies” after Game 3 of the 1984 NBA Finals. Don’t expect any Patriots to clothesline the Dolphins next Sunday, but when a superstar delivers such an explicit message the team can’t ignore it.
Sihoksi da igraju sve kuci glatko bi dosli do SB-a, steta njihova sto ce SF ipak uzeti diviziju, a kroz wc mozda prvu tekmu mogu proci, ostalo tesko u gostimario_Ferdy88 je napisao/la:Kakva dominacija Sihoksa sinoć![]()
![]()
Strašnu odbranu igraju, u što smo se i mi imali prilike uvjeriti![]()
Vjerovatno ekipa koja će ući u PO u najboljem mogućem momentu za njih s obzirom na peak formu, i pravi dark horse, koji mogu pomrsiti račune svima u NFC-u![]()
Vidjećemo šta će se događati, ali su oni uz Skinse i najprijatnije iznenađenje ove sezone u NFC, dok su to u AFC-u naravno Srećkovi (i Edini) Coltsi. I sve to (velikim dijelom) zbog fantastične draft generacije QB-ova, koja se u dogledno vrijeme teško može ponoviti
Sto se tice Skinsa, ja mislim da nece do PO-a, vrijeme je da se Romo-u napokon okrene sreca i mislim da ce uspjeti da dobiju Skinse u gostima i naprave PO. Gdje bi isli na Seattle i eto ih na korak od divizijskog finala, vjerujem da Atlantu mogu dobiti ako se s njima sastanu
Ne znam imal' iko na svijetu da je rek'o prije pocetka sezone da cemo napravit PO, a ekipa u rebuidingu 10 rookie startera i to vecina na kljucnim pozicijama
Eto znaju Salty, Alem, Randy da sam im'o osjecaj da idemo u PO, da sam racun'o i dobio omjer 9-7 ili 10-6 sto bi bilo dovoljno na kraju i ostvarilo se, cilj je ispunjen, taman da nas Ravensi ubiju 40 razlike nema veze... Al' daleko od toga ce biti sigurno, gutava tekma gdje se nadam da ce Flacco uradit ono sto inace radi u PO-u
Kao sto sam rekao prije par mjeseci...Irsay ima mu.da i zna kad je pravo vrijeme promjeniti startnog QB-a. Da je kojim slucajem Luck zakazao mislim da bi ga razapeli u Indianapolisu, imajuci u vidu kakve utakmice pruza Manning u Broncosima.
Jest, svaka mu cast, opet bi mogli postati SB contender, a samo jedna neuspjesna sezone je iza nas, vecina ekipa izgubi 5-6 sezone, 2-3 nova QB-a da bi uopce dosli PO-a.amerosm je napisao/la:Kao sto sam rekao prije par mjeseci...Irsay ima mu.da i zna kad je pravo vrijeme promjeniti startnog QB-a. Da je kojim slucajem Luck zakazao mislim da bi ga razapeli u Indianapolisu, imajuci u vidu kakve utakmice pruza Manning u Broncosima.
slijedece sedmice prasimo ove kopite
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa to je više do kvalitete drafta na poziciji koju ste vi trebali popuniti, jer da se ne lažemo da se Peyton povrijedio prije 2-3 god i da su ga odlučili mijenjati ne bi našli ni blizu kvalitetnu zamjenu kao LuckEdin TM87 je napisao/la:Jest, svaka mu cast, opet bi mogli postati SB contender, a samo jedna neuspjesna sezone je iza nas, vecina ekipa izgubi 5-6 sezone, 2-3 nova QB-a da bi uopce dosli PO-a.amerosm je napisao/la:Kao sto sam rekao prije par mjeseci...Irsay ima mu.da i zna kad je pravo vrijeme promjeniti startnog QB-a. Da je kojim slucajem Luck zakazao mislim da bi ga razapeli u Indianapolisu, imajuci u vidu kakve utakmice pruza Manning u Broncosima.
Naravno Irsay je tu zaslužan jer je imao hrabrosti Manningu reći vozdra
Dakle Peyton vjerovatno igra još godinu-dvije nakon ove sezone dok je Luck tu franchise QB i sad je pitanje kako će sklopiti ostatak tima kao podršku njemu, jer je i Wayne tu skoro pa peMzija, tako da će tu trebati još par stvari da se napravi da bi bili SB contenderi
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
alemsa je napisao/la:slijedece sedmice prasimo ove kopite
Rio, pa normalno da treba jos, al' kad su mogli u prvoj sezoni napraviti PO, kad sazriju ovi igraci za nekoliko sezone bit cemo SB kontenderi, jos iduce godine odradit fin draft, pojacat se malo po odbrani, malo OL i eto ga
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Urlacher bi se mogao vratiti protiv Lionsa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i Conte se povrijedio nece ga biti garant u zadnjoj sedmici..slicna povreda kao i Urlacheru
...odesmo u qurac
...taman se ponadam ozdravit cemo kad opet se pojavi neko
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Koji lik ocami
...zaduzi nas ovaj Marshall opasno
..lik se izvinjava Cutleru zato sto je imao nesto losiju utakmicu i jer je ispustio 2 pasa 
Chicago Bears receiver Brandon Marshall on apologizing to Jay Cutler for his performance against Arizona.
Chicago Bears receiver Brandon Marshall on apologizing to Jay Cutler for his performance against Arizona.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 25 dec 2012, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.