Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
da pobjedismo vilu i sad bi bili na 2 boda od LP
Ni 5b nije puno biće tu još kikseva a i iznenađujuće dobrih rezultata sigurno,kako kod Liverpoola tako i kod ostalih.
Najbitnije je da se ovaj prelazni rok odradi kako treba pa tek onda razmišljati o LP i napasti Top 4
.
Najbitnije je da se ovaj prelazni rok odradi kako treba pa tek onda razmišljati o LP i napasti Top 4

Liverpool FC Rumour Mill: Reds eye £8m Lucas Biglia and Kevin Gameiro as Daniel Sturridge talks breakdown
Read more: Liverpool Echo
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... z2G0EjWV9h" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni ima i boljih igrača, malo je Sturridge razvikan. Puno traži rus, puno traži igrač i agent, još samo da pokvari atmosferu u svlačionici...
, ali bum videl šta će se desiti 
Read more: Liverpool Echo
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... z2G0EjWV9h" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni ima i boljih igrača, malo je Sturridge razvikan. Puno traži rus, puno traži igrač i agent, još samo da pokvari atmosferu u svlačionici...

to je stara vijest, ovo su najnovijee vijesti od istog tog echoa
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -32486875/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -32486875/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- youngredcomps
- Kontakt:
samo jos jedna u nizu potvrda da je legenda.YNWA CarragherCarragher:
Najvjerovatnije cu se penzionisati na kraju sezone, jer nije fer da me klub placa 50K sedmicno za to sto sjedim na klupi. Ja mogo samo igrati za Liverpool ili nikoga drugog.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Sad zamisli da ovakvo nešto čuješ od Joe Colea
.

- youngredcomps
- Kontakt:
Rodgers (Goal.com): "Transfer Sturridgea u Liverpool? Nisam još ništa cuo o tome." (S)
i nek sad neko kaze da @Carlo nije u pravu u vezi BR
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ma povlači se on 100 %, to se zna već odavno.Biće to tužan dan za sve navijače Liverpoola.Zadnja tekma bi mu trebala bit' protiv QPR-a, u maju.Stvarno šteta što takva legenda nikad nije osvojila naslov prvaka Engleske, stvarno šteta.Ako ga je iko zaslužio, onda su to Carra i Stevie G. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;youngredcomps je napisao/la:Rodgers (Goal.com): "Transfer Sturridgea u Liverpool? Nisam još ništa cuo o tome." (S)
Evo ti članak taj sa Goal.com i hajde mi molim te nadji bar sličnu rečenicu kao što je ta što si napisao. To si vjerovatno kopirao sa sportske.net i ti to smatras nekim izvorom.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Brate, ne znam jel ovo s fba ili odakle već, ali netačno jeyoungredcomps je napisao/la:samo jos jedna u nizu potvrda da je legenda.YNWA CarragherCarragher:
Najvjerovatnije cu se penzionisati na kraju sezone, jer nije fer da me klub placa 50K sedmicno za to sto sjedim na klupi. Ja mogo samo igrati za Liverpool ili nikoga drugog.

Usput, Carra zarađuje preko 100k

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Zar preko 100k ne zarađuju samo Gerrard i Suarez
.

- youngredcomps
- Kontakt:
ma imaju oni svi preko 100k,samo sto nece da kazu,koda bi odbijale onakve ponude.Carlo je napisao/la:Brate, ne znam jel ovo s fba ili odakle već, ali netačno jeyoungredcomps je napisao/la:samo jos jedna u nizu potvrda da je legenda.YNWA CarragherCarragher:
Najvjerovatnije cu se penzionisati na kraju sezone, jer nije fer da me klub placa 50K sedmicno za to sto sjedim na klupi. Ja mogo samo igrati za Liverpool ili nikoga drugog.Carra nije rekao da nije fer da zarađuje 50k i sjedi na klupi sigurno, to ni jedan fudbaler u historiji nije rekao.
Isto kao što je onaj fake izjava kružila fbom od Gerrarda kao "Kada umrem ne vodite me u bolnicu nego na Anfield"
Kako raja samo izmišlja ove izjave to je nevjerovatno.
Usput, Carra zarađuje preko 100k
a sto se tice sportske.net,nasao sam na fb.pa tako da nisam siguran,jel bas sa sportske.net
- Liverpool8
- Kontakt:
In Brendan We Trust!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nije tako bukvalno rekao,ali nešto u tom fazonu sigurno jeste.
Ovako nekako : Najvjerovatnije ću se penzionisati na kraju sezone jer ako vidim da više ne doprinosim klubu,onda ne želim više zauzimati mjesto nekom drugom igraču.
Ovako nekako : Najvjerovatnije ću se penzionisati na kraju sezone jer ako vidim da više ne doprinosim klubu,onda ne želim više zauzimati mjesto nekom drugom igraču.
You'll never walk alone.
a ja se već ponadao nekom drugom špicu, ali vrijeme će pokazat, možda baš on bude pun pogodak, i donese ono što nam najviše treba...GOLOVI, jer Sule ne može sam...keno94 je napisao/la:to je stara vijest, ovo su najnovijee vijesti od istog tog echoa

odlazak igraca nije transferCarlo je napisao/la:Kakvi transferi, ovo nije transfer. Riječ je o odlasku igrača. Jedno priča, a drugo radi. Kenny treba biti primjer svakom menadžeru po tom pitanju.YNWA je napisao/la:koliko je puta wenger rekao da ne poznaje nekog igraca, pa on kroz nekoliko dana potpise za Arsenal, isto rade i ostali menageri, kada su u pitanju transferi ne vjeruj menagerima...Carlo je napisao/la:Pa onda ne bi trebao govoriti kako će Downing ostati, a da jedva čeka da ga šutne. Tako sam svoje izjave demantuje što je krajnje nelogično. Ako tako misli onda je preglup, ali mislim da ne misli tako nego vi jednostavno ne kontate suštinu.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... glish.html
a dan poslije babel potpisao za Hoffenheim

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Svim Redsima katoličke vjeroispovijesti čestit Božić i sve najbolje.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Solidno pojacanje Sturridge. Meni je sposobniji od prevare Suareza.
SlevinKelevra je napisao/la:Solidno pojacanje Sturridge. Meni je sposobniji od prevare Suareza.

Svim Redsima katoličke vjeroispovijesti čestit Božić i sve najbolje
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.