Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

HeKen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la HeKen » 24 dec 2012, 19:55

da pobjedismo vilu i sad bi bili na 2 boda od LP

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 20:02

Ni 5b nije puno biće tu još kikseva a i iznenađujuće dobrih rezultata sigurno,kako kod Liverpoola tako i kod ostalih.

Najbitnije je da se ovaj prelazni rok odradi kako treba pa tek onda razmišljati o LP i napasti Top 4 slika.

BordoMan
Kontakt:

Post Postao/la BordoMan » 24 dec 2012, 21:26

Liverpool FC Rumour Mill: Reds eye £8m Lucas Biglia and Kevin Gameiro as Daniel Sturridge talks breakdown

Read more: Liverpool Echo
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... z2G0EjWV9h" onclick="window.open(this.href);return false;

Po meni ima i boljih igrača, malo je Sturridge razvikan. Puno traži rus, puno traži igrač i agent, još samo da pokvari atmosferu u svlačionici... :? , ali bum videl šta će se desiti :)

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 dec 2012, 22:18

to je stara vijest, ovo su najnovijee vijesti od istog tog echoa
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -32486875/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 dec 2012, 22:56

Carragher:

Najvjerovatnije cu se penzionisati na kraju sezone, jer nije fer da me klub placa 50K sedmicno za to sto sjedim na klupi. Ja mogo samo igrati za Liverpool ili nikoga drugog.
samo jos jedna u nizu potvrda da je legenda.YNWA Carragher
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 22:59

Sad zamisli da ovakvo nešto čuješ od Joe Colea :roll: .

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 dec 2012, 23:01

Rodgers (Goal.com): "Transfer Sturridgea u Liverpool? Nisam još ništa cuo o tome." (S)
i nek sad neko kaze da @Carlo nije u pravu u vezi BR
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 dec 2012, 23:01

Ma povlači se on 100 %, to se zna već odavno.Biće to tužan dan za sve navijače Liverpoola.Zadnja tekma bi mu trebala bit' protiv QPR-a, u maju.Stvarno šteta što takva legenda nikad nije osvojila naslov prvaka Engleske, stvarno šteta.Ako ga je iko zaslužio, onda su to Carra i Stevie G. :|
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 24 dec 2012, 23:04

youngredcomps je napisao/la:Rodgers (Goal.com): "Transfer Sturridgea u Liverpool? Nisam još ništa cuo o tome." (S)
i nek sad neko kaze da @Carlo nije u pravu u vezi BR
http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti članak taj sa Goal.com i hajde mi molim te nadji bar sličnu rečenicu kao što je ta što si napisao. To si vjerovatno kopirao sa sportske.net i ti to smatras nekim izvorom.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2012, 23:05

youngredcomps je napisao/la:
Carragher:

Najvjerovatnije cu se penzionisati na kraju sezone, jer nije fer da me klub placa 50K sedmicno za to sto sjedim na klupi. Ja mogo samo igrati za Liverpool ili nikoga drugog.
Brate, ne znam jel ovo s fba ili odakle već, ali netačno je :mrgreen: Carra nije rekao da nije fer da zarađuje 50k i sjedi na klupi sigurno, to ni jedan fudbaler u historiji nije rekao. :mrgreen: Isto kao što je onaj fake izjava kružila fbom od Gerrarda kao "Kada umrem ne vodite me u bolnicu nego na Anfield" :lol: Kako raja samo izmišlja ove izjave to je nevjerovatno.
Usput, Carra zarađuje preko 100k :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 23:11

Zar preko 100k ne zarađuju samo Gerrard i Suarez :roll: .

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 dec 2012, 23:11

Carlo je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:
Carragher:

Brate, ne znam jel ovo s fba ili odakle već, ali netačno je :mrgreen: Carra nije rekao da nije fer da zarađuje 50k i sjedi na klupi sigurno, to ni jedan fudbaler u historiji nije rekao. :mrgreen: Isto kao što je onaj fake izjava kružila fbom od Gerrarda kao "Kada umrem ne vodite me u bolnicu nego na Anfield" :lol: Kako raja samo izmišlja ove izjave to je nevjerovatno.
Usput, Carra zarađuje preko 100k :mrgreen:
ma imaju oni svi preko 100k,samo sto nece da kazu,koda bi odbijale onakve ponude.
a sto se tice sportske.net,nasao sam na fb.pa tako da nisam siguran,jel bas sa sportske.net

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 24 dec 2012, 23:36

In Brendan We Trust!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 dec 2012, 23:39

Nije tako bukvalno rekao,ali nešto u tom fazonu sigurno jeste.

Ovako nekako : Najvjerovatnije ću se penzionisati na kraju sezone jer ako vidim da više ne doprinosim klubu,onda ne želim više zauzimati mjesto nekom drugom igraču.
You'll never walk alone.

BordoMan
Kontakt:

Post Postao/la BordoMan » 24 dec 2012, 23:42

keno94 je napisao/la:to je stara vijest, ovo su najnovijee vijesti od istog tog echoa
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -32486875/" onclick="window.open(this.href);return false;
a ja se već ponadao nekom drugom špicu, ali vrijeme će pokazat, možda baš on bude pun pogodak, i donese ono što nam najviše treba...GOLOVI, jer Sule ne može sam... ;)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 dec 2012, 00:18

Carlo je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Pa onda ne bi trebao govoriti kako će Downing ostati, a da jedva čeka da ga šutne. Tako sam svoje izjave demantuje što je krajnje nelogično. Ako tako misli onda je preglup, ali mislim da ne misli tako nego vi jednostavno ne kontate suštinu.
koliko je puta wenger rekao da ne poznaje nekog igraca, pa on kroz nekoliko dana potpise za Arsenal, isto rade i ostali menageri, kada su u pitanju transferi ne vjeruj menagerima...
Kakvi transferi, ovo nije transfer. Riječ je o odlasku igrača. Jedno priča, a drugo radi. Kenny treba biti primjer svakom menadžeru po tom pitanju.
odlazak igraca nije transfer :?

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... glish.html

a dan poslije babel potpisao za Hoffenheim ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 dec 2012, 00:20

Svim Redsima katoličke vjeroispovijesti čestit Božić i sve najbolje.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 dec 2012, 00:20

Solidno pojacanje Sturridge. Meni je sposobniji od prevare Suareza.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 25 dec 2012, 00:34

SlevinKelevra je napisao/la:Solidno pojacanje Sturridge. Meni je sposobniji od prevare Suareza.
:mrgreen:

Svim Redsima katoličke vjeroispovijesti čestit Božić i sve najbolje
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 25 dec 2012, 13:34

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.