FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- vendeta1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nije to do kvarenja atmosfere nego do ne bas tako javnih stvari koje se tamo pisu i koje nebi trebali svi citati ako me razumijeszeljocity je napisao/la:To boldovano se moze diskutovat i iznijeti milion razlicitih definicija. Uglavnom mislim da je politika koja se sprovodi bezveze, pa nije valjda tolika frka banirat nekog ko kvari atmosferu.bagrcavi je napisao/la:pa nije to ss.ba da se i kunto i panto registruju i da tamo piskaraju
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta sa ovim? Jel to zabranjeno svratiti do komsijske kucice?amerosm je napisao/la:![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nije Boze sacuvaj...nego je meni smijesan njegov izraz lica.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta sa ovim? Jel to zabranjeno svratiti do komsijske kucice?amerosm je napisao/la:![]()
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ono wtf ? Zasto se mi nismo sjetili ovog ? zasto nas nije ovako lijep ?amerosm je napisao/la:Sta sa ovim? Jel to zabranjeno svratiti do komsijske kucice?Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
Nije Boze sacuvaj...nego je meni smijesan njegov izraz lica.![]()
NO PYRO NO PARTY
MA nas je stand mnogo ljepsi od njihovog, i dosta vise artikala ima se kupiti.....
Ko zna mozda Dino je presao na pravu stranu
....
Ko zna mozda Dino je presao na pravu stranu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
sancez1921
- Kontakt:
"Dva sarajevska nogometna prvoligaša dijelili su grad po nevidljivoj crti kojom su podijeljeni svi pravi i ozbiljni gradovi svijeta. FK "Sarajevo" je poput "Reala" bio kraljevski klub, ponos i dika političke elite i ljudi koji su vjerovali da se uspjeh u životu može izraziti novcem, dok je FK "Željezničar" bio klub radničke klase, starosjedilaca i ljudi koji bi sami sebe proglasili starosjediocima. Nedavno je jedan uvaženi lokalni ekspert sasvim tačno navijače "Željezničara" proglasio autsajderima, što je povijesno precizna odrednica: ako ništa drugo, a onda je katastrofa protiv "Videotona" potvrdila da "Željo" kao i svaki drugi autsajder gubi važne utakmice, one koje se dogode jednom u povijesti. S druge strane, "Sarajevo" do tih utakmica nikada nije ni došlo, pa ni klub, ni njegovi navijači se ne mogu nazvati autsajderima."
Objasni Jergovic sve u dvije-tri recenice.
Objasni Jergovic sve u dvije-tri recenice.
Nije to bas mal forum pa da se moze svima vjerovati koji su registrovani, uglavnom bio clan vise nisam i nisam zainteresovan da budem ponovo clan.vendeta1921 je napisao/la:nije to do kvarenja atmosfere nego do ne bas tako javnih stvari koje se tamo pisu i koje nebi trebali svi citati ako me razumijeszeljocity je napisao/la:To boldovano se moze diskutovat i iznijeti milion razlicitih definicija. Uglavnom mislim da je politika koja se sprovodi bezveze, pa nije valjda tolika frka banirat nekog ko kvari atmosferu.bagrcavi je napisao/la:pa nije to ss.ba da se i kunto i panto registruju i da tamo piskaraju
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- champions1921
Koja smo mi silaBeyKopites je napisao/la:Ma ništa onda, sutra tema "FK Željezničara" protiv ostatka foruma pa da vidimo dokle će iči
BUDI ŽELJO !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da ne bi Dine mozda ni ovog vaseg standa ne bi bilo ni u planu.Hypnose je napisao/la:MA nas je stand mnogo ljepsi od njihovog, i dosta vise artikala ima se kupiti.....
Ko zna mozda Dino je presao na pravu stranu....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
http://www.****.ba/novost/9814 ... i-gotovini" onclick="window.open(this.href);return false; clan uprave Zeljeznicara.
- KB-TM87
- Kontakt:
Malo sam razmišljao o postavi pa evo da iznesem koju....
GK- Imamo tu Antolovića i nema problema sa njim, o tome ćemo na kraju sezone
DR- Stanić koji je dobro igrao zadnjih par utakmica, ali ne treba zaboraviti Čolu
DL- Kvesa neprikosnoven, ne znam koju poziciju igra onaj Emrah, je li DL
DC- Kerla će se valjda oporaviti, a pored njega neka se rotiraju Veca i Bogi, u zavisnosti od forme
DMC- Zolotić
A/MC- Bekrić, tu treba dodati Hasanovića od kojeg očekujem dosta, mislim da će ga Šef dovesti u red, a i Tomića naravno, ima on potencijala
MR - Opet Stana, Selimović, Smajke
valjda će mu konačno krenuti...
ML- pojma nemam ko bi ovdje mogao a da mu je prirodna pozicija... očekujem pojačanje
ST- Pehilj, Ramić, Hodžić, Selimović... Ja bi dao šansu Hodžiću, ali je još mlad, tako da tu očekujem pojačanje
p.s. računao sam odlazak Svrake i Adilovića, ako ne odu, tim bolje za nas
GK- Imamo tu Antolovića i nema problema sa njim, o tome ćemo na kraju sezone
DR- Stanić koji je dobro igrao zadnjih par utakmica, ali ne treba zaboraviti Čolu
DL- Kvesa neprikosnoven, ne znam koju poziciju igra onaj Emrah, je li DL
DC- Kerla će se valjda oporaviti, a pored njega neka se rotiraju Veca i Bogi, u zavisnosti od forme
DMC- Zolotić
A/MC- Bekrić, tu treba dodati Hasanovića od kojeg očekujem dosta, mislim da će ga Šef dovesti u red, a i Tomića naravno, ima on potencijala
MR - Opet Stana, Selimović, Smajke
ML- pojma nemam ko bi ovdje mogao a da mu je prirodna pozicija... očekujem pojačanje
ST- Pehilj, Ramić, Hodžić, Selimović... Ja bi dao šansu Hodžiću, ali je još mlad, tako da tu očekujem pojačanje
p.s. računao sam odlazak Svrake i Adilovića, ako ne odu, tim bolje za nas
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zaboravio si Tomica kao backup Zoloticu, a moze ti odigrati i Eldar Hasanovic tu korektno.
U napadu bih rado vidio Hodzica i nadam se da ce se Ramic/Pehlij probuditi malo pa pokazati zbog cega ih Amar trpi u ekipi.
U napadu bih rado vidio Hodzica i nadam se da ce se Ramic/Pehlij probuditi malo pa pokazati zbog cega ih Amar trpi u ekipi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma činio mi se Tomić da je malo više ofanzivniji, ima dobre i precizne pasove, smirenu igru, baš je dobar igrač
A ne znam Šef je sam za njih rekao, ako su zadovoljni da odigraju 2-3 min ok. Pehilj bi možda i mogao, Ramić teško, nadam se da će se probuditi..
Željezničar - kult glavnog grada
Sretan Božić plavoj raji koja slavi
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sretan Božić svim pripadnicima plave nacije!
ne budi kreten !England je napisao/la:Po tebi se vidi da si zalutali metak, pa znaš što je i sto nije bio plan.Tako je i tvoj stari, stavio i ono, puk..neplanirano dijete...Da ne bi Dine mozda ni ovog vaseg standa ne bi bilo ni u planu.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
travnicanin
- Kontakt:
Jedno je to što se prepucavamo, bacamo bombe o tranferima, podj.. jedni druge o (ne)znanju o fudbalu, ali ovo je IDIOTIZAM i zaslužuje banEngland je napisao/la:Po tebi se vidi da si zalutali metak, pa znaš što je i sto nije bio plan.Tako je i tvoj stari, stavio i ono, puk..neplanirano dijete...Da ne bi Dine mozda ni ovog vaseg standa ne bi bilo ni u planu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.