Sta mislis o tome.
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome.
Sta mislis o tome.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije loseM4kaveli je napisao/la:Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- deenniiVCF
- Kontakt:
Ma bitno je da ce ga Barca kupit od Valencie za tri/cetri sezone ,za neki 13-18 milionaAdi_Zepce je napisao/la:Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije loseM4kaveli je napisao/la:Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome.
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
To i da ce on itekako dobro doci Valenciji.Mali ima potencijal i s njim ce biti zesca konkurencija u timu,a samim tim i veca kvalitetadeenniiVCF je napisao/la:Ma bitno je da ce ga Barca kupit od Valencie za tri/cetri sezone ,za neki 13-18 milionaAdi_Zepce je napisao/la:Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije loseM4kaveli je napisao/la:Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Samo ja ne znam gdje bi on igrao.
Kao ofanzivni vezni ili na krilu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Na krilu,jer ideja o Cuenci je stigla iz razloga sto Feghouli ode na Africki Kup nacija.Cuenca je zamjena za njega.M4kaveli je napisao/la:Samo ja ne znam gdje bi on igrao.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
A kad se Feghouli vrati, Cuenca na klupu ? 
Dobar je Cuenca igrac pravo, lukav i prepreden za svoje godine - što je rijetkost....Pep ga je dosta cijenio.
DaM4kaveli je napisao/la:A kad se Feghouli vrati, Cuenca na klupu ?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ima mjesta i ta,ali Valencia u svojoj canteri nema kvalitetno desno krilo.Recimo u "B" timu to igra Armiche,koji vec ima 24 godine,Momak je solidan,ali ne za jace lige.Njemu je 3.liga vrh,vrhova.Drugi je Robert Ibanez,veliki je talenat,ali je non-stop povrijeđen.Sad ima pauzu zbog problema sa koljenom od 2 mjeseca.Ostali krilni igraci su vecinom ljevacijuznjak> je napisao/la:Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zasto ne bi malog Bernata pomjerili na desno krilo? Danas jedan moderni krilni napadac moze igrati na obje strane napada. Bernat je mlad igrac koji mora jos dosta toga raditi i nauciti, a ovako jedno iskustvo moze mu samo pomoci u karijeri da bude jos bolji krilni napadac. Imas mnogo ljevaka koji se bolje snalaze na desnoj strani terena zato sto im je lakse da se namjeste za udarac . Primjer Robena i Messija koji uglavnom kroz solo akcije po desnoj strani, izvlace se prema sredini i sutaju.Adi_Zepce je napisao/la:Ima mjesta i ta,ali Valencia u svojoj canteri nema kvalitetno desno krilo.Recimo u "B" timu to igra Armiche,koji vec ima 24 godine,Momak je solidan,ali ne za jace lige.Njemu je 3.liga vrh,vrhova.Drugi je Robert Ibanez,veliki je talenat,ali je non-stop povrijeđen.Sad ima pauzu zbog problema sa koljenom od 2 mjeseca.Ostali krilni igraci su vecinom ljevacijuznjak> je napisao/la:Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
A i ovo govorim iz vlastitog iskustva posto sam ljevak
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
O Bernatu kao opciji na desnom krilu nisu nikako ni razmisljali,iako su vec porucili da ga nedaju na posudbu.Bilo je inace price da ce u Rayo.
Mozda o tome nisu ni razmisljali jer ce Bernata koristiti na lijevoj strani sa Piattijem,posto je Guardado prebacen na lijevi bok gdje je poput J.Albe
Među opcijama da nadomjeste Feghoulia su Xumetra,Cuenca i Vitolo,no 99,9% ce to biti Cuenca.Navodno odmah iza Nove godine stize na medicinski u Valenciu.
Vjerujem da je svim Valencianistima za ove blagdana najbolja vijest da je Soso Feghouli produzio svoj ugovor.Ostaje clan Valencije do 2016 godine
A ono sto nikako ne valja je prica o odlasku Gaga.Vidim Gisela Dulko (zena mu
) trudna i ona ga "tjera" da se vrati kuci.Prokleto zensko
Ako ode zamjena za njega ce biti vjerovatno Tomas Pina iz Mallorce ili Iborra iz Levante,mada se razmislja i o momcima iz cantere.Prije svih Portuu i Mariu.
Mozda o tome nisu ni razmisljali jer ce Bernata koristiti na lijevoj strani sa Piattijem,posto je Guardado prebacen na lijevi bok gdje je poput J.Albe
Među opcijama da nadomjeste Feghoulia su Xumetra,Cuenca i Vitolo,no 99,9% ce to biti Cuenca.Navodno odmah iza Nove godine stize na medicinski u Valenciu.
Vjerujem da je svim Valencianistima za ove blagdana najbolja vijest da je Soso Feghouli produzio svoj ugovor.Ostaje clan Valencije do 2016 godine
A ono sto nikako ne valja je prica o odlasku Gaga.Vidim Gisela Dulko (zena mu
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sta je sa Nuevo Mestallom ,Adi ? Jel ima ikakvih naznaka da ce poceti uskoro radovi 
Nista jos jer traze investitora.Uglavnom novosti oko Valencije su vecinom oko pojacanja.Kazu da se Albiol 99% vraca kuci,a da Arsenal zeli Guaitu i Ramia.juznjak> je napisao/la:Sta je sa Nuevo Mestallom ,Adi ? Jel ima ikakvih naznaka da ce poceti uskoro radovi
Ne bi zalio da Adil ode,ali bi odlazak Guaite tesko prebolio
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pored Alvesa, koji je u top 3 golmana Primere, Guaita je totalno nepotreban. Jos ako je istina da su spremni dati 15 m za njega onda bi to obezbjedilo Valenciji sredstva za jedno kvalitetno pojacanje.
Alves jeste dobar,ali Guaita je ipak domaci.U svakom slucaju ja bi prije,kao i vecina "pravih" navijaca Valencije da ode Alves,a da ostane Guaita.Nista slabiji golman nije,a jos je i mladi od AlvesaL_blancos je napisao/la:Pored Alvesa, koji je u top 3 golmana Primere, Guaita je totalno nepotreban. Jos ako je istina da su spremni dati 15 m za njega onda bi to obezbjedilo Valenciji sredstva za jedno kvalitetno pojacanje.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jel John Terry prelazi u Valenciu ?
- deenniiVCF
- Kontakt:
Bilo neki špekulacija,al neće preći :sM4kaveli je napisao/la:Jel John Terry prelazi u Valenciu ?
.Amunt Valencia !!!
Nema sanse da ce on doci.Nova pojacanja u odbrani ce biti vjerovatno Albiol i Matias Silvestre,s tim da ce to znaciti odlazak Ramija.M4kaveli je napisao/la:Jel John Terry prelazi u Valenciu ?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.