Fasisticke zastave ???mahalas je napisao/la:pa ako se slučajno uklone sa tribine one fašističke zastave i navijanje nož žica srebrenica, biti čemo i te kako iznenađeni.......
"noz zica srebrenica" ???
Fasisticke zastave ???mahalas je napisao/la:pa ako se slučajno uklone sa tribine one fašističke zastave i navijanje nož žica srebrenica, biti čemo i te kako iznenađeni.......
fasisticke zastave???????mahalas je napisao/la:pa ako se slučajno uklone sa tribine one fašističke zastave i navijanje nož žica srebrenica, biti čemo i te kako iznenađeni.......
SAMO protiv Čelika???Grad je nas DS je napisao/la:Drugar, bez potrebe nabijas tenzije i pises o necemu o cemu nemas pojma. Jer da imas pojma, znao bi da se osim utakmice sa Celikom to nije spominjalo. A fasisticka zastava je...? Ako nemas sta pametnije reci, nemoj ni zbog toga pisati, majke ti. Ovo je sportski forum i nije mjesto za iznosenje politickih tvrdnji, bez obzira koliko si u pravu. sad ce ovo povuci raspravu na 10 strana...E j.e.b.i. g.a.
aa druze a za sta sluzi Kozarski vijesnik hahahhahaha.....Grad je nas DS je napisao/la:Tako je LestoO sastavu nista vise od tebe ne znam jer na nivou opštine ... jednostavno ne postoji medij koji bi mogao da daje neke svježe info o Rudaru ili tako nešto. Znači, nema sad da Darko daj izjavu za neki lokalni medij u vezi sa jednom utakmcimo. U tom segmentu, situacija je tragična. Inače, Rudar igra sa 14-15 igrača čitavu sezonu tako da je malo diskutabilno pričati o rezervnom sastavu.
mahalas je napisao/la:pa ako se slučajno uklone sa tribine one fašističke zastave i navijanje nož žica srebrenica, biti čemo i te kako iznenađeni.......
Ja maloprije upitah zna li neko danasnji sastav Rudara. Koliko sam vidio u Avazu to je ona standardna prva postava osim jednog igraca. Znas li ti nesto vise o tome?srbin.prijedor je napisao/la:S obzirom da ćemo igrati u kombinovanom sastavu s Željom,očekujem veliku borbenost tih igrača koji budu dobili šansu,jer to im je prilika da se nametnu Nestoroviću...zato očekujem dobar rezultat s Grbavice..realno Željo jeste veće ime od Rudara,to sigurno,ali gledajući igrače i tim,ništa oni nisu jači od Rudara...nijanse se u pitanju,kao i u cijeloj ligi BiH...niko ne odskače nešto posebno po igri i kvalitetu,sve je to tanko.....
Vjerujem u polifinale
Stone Island je napisao/la:Nemojte računati na bodove iz Mostara.![]()
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Sretno sutra protiv podveležja
Nista meni od Mostara na zalostMont0 je napisao/la:Gogi, obavezno sutra na rakiju
Ovaj iznad nije pozvan, on se i drogira
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Grk1234, johntravolta123 i 17 gostiju.