Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
kokelan nevalja,slab je ko pero
Jel ovaj sto stoji do Anrija Ray Parlour? (ako se tako pise )
- Marsal
- Kontakt:
Jeste, naša legenda Parlour ili ti ga The Romford Pele.Dzoni je napisao/la:Jel ovaj sto stoji do Anrija Ray Parlour? (ako se tako pise )
Iza Parlura je Bobby Pires
Nažalost ovu dvojicu lijevo od Piresa zaista ne mogu prepoznat, ne vidi im se faca dovoljno.
Za mikrofonom "Okuj me care" pjeva Tony Adams, iza njega sa popularnom horoz frizurom je Freddie Ljungberg, znači naš Freddie je furo te frizure before it was cool.
Zeleni SDA balon drži Martin "Lijepi" Keown, štoper poznat po izuzetnoj kulturi i fair playu. Iako je par puta bio blizu ipak je izdržao da nikog ne ubije na mrtvo tokom utakmice.
Iza Lijepog viri Sol Campbell koji bi prebio svakog ko zaklanja njegovo lice na slici SDA balonom osim Keowna. ( Hint: Campbell je više socijaldemokrata poput Lagumdžije)
Desno od Lijepog bi trebao biti Nelson Vivas
I na kraju šlag na tortu Arsenalov najveći promašaj od igrača u novijoj istoriji, Francis Jeffers. Prenapuhani englez koji je skuplje plaćen i od Henrya i od Bergkampa i koji je u Arsenalu pokazao koliko i Adilović u Realu. Ništa!
Prema mojim saznanjima ova slika je iz 2000. godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vidi anam Kembela ko izbacivač...
[quote="RMA"]Demba Ba je dobar igrač, ali nepotreban. Umjesto da se dovede DMF i krilo, dovodi se napadač iako imate Girouda i Podolskog (koji je meni više špic nego krilo), te Wallcota koji je izrazio želju da zaigra na toj poziciji. Možda se nastoji igrati sa dva napadača, ali čisto sumnjam.
U zadnje vrijeme mi je Wenger neshvatljiv. Prvo ne pruža šansu nekim igračima, prije svega Arshavinu, a ne želi da ih proda. Kupuje Dembu čijim bi dolaskom Giroud na klupu, te bi to možda značilo odlazak Theo-a, koji je za produženje saradnje tražio ulogu napadača.[/quote
Kako mrzim ove glupe postove. Čuj imamo Žiroa i Podolskog. Pa da ih jos 100 napadača imamo džaba kad se nisu uklopili i nisu opravdali očekivanja , da zabijaju golove. Najvise mrzim kad neko kaze da nam npr u sredini ne treba neki igrac jer tu imamo 5-icu , a taj igrac bolji od svih njih. Pa to je onda politika nekog kluba sto se bori za opstanak. Znaci bitno je samo zakrpiti ekipu!!
A sto se tiče Dembe , po do sada pokazanom bi se trebao lahko uklopiti. Gol igrac , dobra igra glavom , fizički jak. A i velika prednost mu je sto se vec navikao na englesku igru. Npr. to nije bio slucaj za Žiroom. Bio je on mašina u francuskoj, ali... !
U zadnje vrijeme mi je Wenger neshvatljiv. Prvo ne pruža šansu nekim igračima, prije svega Arshavinu, a ne želi da ih proda. Kupuje Dembu čijim bi dolaskom Giroud na klupu, te bi to možda značilo odlazak Theo-a, koji je za produženje saradnje tražio ulogu napadača.[/quote
Kako mrzim ove glupe postove. Čuj imamo Žiroa i Podolskog. Pa da ih jos 100 napadača imamo džaba kad se nisu uklopili i nisu opravdali očekivanja , da zabijaju golove. Najvise mrzim kad neko kaze da nam npr u sredini ne treba neki igrac jer tu imamo 5-icu , a taj igrac bolji od svih njih. Pa to je onda politika nekog kluba sto se bori za opstanak. Znaci bitno je samo zakrpiti ekipu!!
A sto se tiče Dembe , po do sada pokazanom bi se trebao lahko uklopiti. Gol igrac , dobra igra glavom , fizički jak. A i velika prednost mu je sto se vec navikao na englesku igru. Npr. to nije bio slucaj za Žiroom. Bio je on mašina u francuskoj, ali... !
Arsenal zainteresovan za Negreda.
Eto boljeg od Girouda i Dembe ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
BigBigBang
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Arsenal zainteresovan za Negreda.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sjecam se ovog Arsenala sa slike,naravno.
Taj Arsenal sam gotivio pravo,samo su mi isle na zivac proslave Anrijevih golova.Onaj njegov fazon svejedno mi je.
Ljunberg mi je bio i ostao jedan od najdrazih igraca koje sam gledao.
Campbell bas ko izbacivac,i na ovoj slici i na utakmicama
Martin Keown,a on je vec bio na zalasku karijere kad sam poceo pratit Arsenal i svi su jedva cekali da ode.
Robert Pires
Koliko mi je tog covjeka bilo zao kad se povrijedio pred ono (cini mi se) svjetsko prvenstvo,nikad nije bio u boljoj formi vec tada.
Parlour je manijak,uvijek sam volio igrace koji ne stede ni sebe ni protivnika a on je bio upravo takav.
Jeffers
Da nisam vidio ovu sliku,vjerovatno bi moje sjecanje na tog lika potpuno izblijedilo.
Fali mi jos na ovoj slici brko David Seaman,da upotpuni ovu atmosferu.
Taj Arsenal sam gotivio pravo,samo su mi isle na zivac proslave Anrijevih golova.Onaj njegov fazon svejedno mi je.
Ljunberg mi je bio i ostao jedan od najdrazih igraca koje sam gledao.
Campbell bas ko izbacivac,i na ovoj slici i na utakmicama
Martin Keown,a on je vec bio na zalasku karijere kad sam poceo pratit Arsenal i svi su jedva cekali da ode.
Robert Pires
Parlour je manijak,uvijek sam volio igrace koji ne stede ni sebe ni protivnika a on je bio upravo takav.
Jeffers
Da nisam vidio ovu sliku,vjerovatno bi moje sjecanje na tog lika potpuno izblijedilo.
Fali mi jos na ovoj slici brko David Seaman,da upotpuni ovu atmosferu.
nemmoj bit' smijesanBigBigBang je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Arsenal zainteresovan za Negreda.
i ne znam kakvo je vase misljenje , al' ovu situaciju sa Kaziljasom bi mogli iskoristit . Spominje se njegov odlazak , pa sto da ne . On bi vise bio neka psihicka potpora , jer veliko je to ime u svijetu fudbala i da on dodze u nasu svlacionicu . A sto se tice njegovi golmanski kvaliteta , tu se nema sta pricat .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Ma nemoj prijatelju da uzalud gajis nade,nece Iker nigdje.gunnerfan je napisao/la:nemmoj bit' smijesanBigBigBang je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Arsenal zainteresovan za Negreda.
Eto boljeg od Girouda i Dembe ..![]()
![]()
i ne znam kakvo je vase misljenje , al' ovu situaciju sa Kaziljasom bi mogli iskoristit . Spominje se njegov odlazak , pa sto da ne . On bi vise bio neka psihicka potpora , jer veliko je to ime u svijetu fudbala i da on dodze u nasu svlacionicu . A sto se tice njegovi golmanski kvaliteta , tu se nema sta pricat .
Sta ce nam Iker!!! Pa da Woju strpa na klupu i sj.ebe totalno! Bolje iskoristiti situaciju sada oko Icsa!!! Samo 15 miliona! Ali munice ga Shity kao da vidim...gunnerfan je napisao/la:nemmoj bit' smijesanBigBigBang je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Arsenal zainteresovan za Negreda.
![]()
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Londonarsenal
- Kontakt:
hahahahahahahhaahahha e ovdje se svasta moze procitati ali Casillas u Arsenal, ne mogu da razumijem kako to neko moze i pomisliti.gunnerfan je napisao/la:nemmoj bit' smijesanBigBigBang je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Arsenal zainteresovan za Negreda.
![]()
Bac lijepsi za 30%. Nova frizura, novi klub?
- HighburyHigh
- Kontakt:
Lici na Frimponga sad. Dosta bolje bez pletenica.Profesor je napisao/la:Bac lijepsi za 30%. Nova frizura, novi klub?
Jos Canal+ je siguran u njegovo dolazak u arsenal, a oni su bili medju prvima koji su izjavili dolazak Girouda.Newcastle's Demba Ba has turned down an £80k/week offer from QPR. Arsenal, Liverpool & Spurs are all keen on the Senegal star.
Victoria Concordia Crescit.
kakav casiljas i arsenalu, zna se sta je vengerova politika, dovedi mlado, uhrani ga i prodaj za dobre pare
to nije poslovna politika ozbiljnog ambicioznog kluba koji ide na trofeje, nego politika tovilišta bikova
to nije poslovna politika ozbiljnog ambicioznog kluba koji ide na trofeje, nego politika tovilišta bikova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ko zeli flopa Casillasa koji prima presjemsne golove a ispred sebe ima mozda i najbolji stoperski tandem na svijetu? Mourinho je rekao da Real ima jos jednog golaman boljeg od Casilasa i ne vidim razlog zasto njemu ne vjerovati pa on je covjek iz struke koji ih svaki dan trenira valjda on zna. Necemo sad cijeniti misljenje nekakvog forumasa Romaria ispred Mourinhovog, budimo ozbljini.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hibghbury nekad i sad

Kako smo otisli sa Hibghburya poceo je i lagani raspad Arsenala.Eee,kakve su te tu utakmice odigrale,renesansa fudbala pocetkom 2 milenijuma.
1946
Pozzdrav topdzije!
Dosao sam samo da malo rasirim prijateljske atmosfere,nemjte mislit da sam dosao nesh provocirati ili slicno!!! Ipak cemo odigrat najvjerovatnije najjljepsu utakmicu u osmini finala od svih ostalih utakmica!!!
Pozz
Dosao sam samo da malo rasirim prijateljske atmosfere,nemjte mislit da sam dosao nesh provocirati ili slicno!!! Ipak cemo odigrat najvjerovatnije najjljepsu utakmicu u osmini finala od svih ostalih utakmica!!!
Pozz
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.