onaj mali iz denveraMelo15 je napisao/la:igrac sa pogodjenih 10 trica za redom bez promasaja?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
LawsonMelo15 je napisao/la:10 trica je u pitanju...i nezz jel walker pogodio il fulio 11..alemsa je napisao/la:walkerMelo15 je napisao/la:igrac sa pogodjenih 11 trica za redom bez promasaja?
Koje je najteze pitanje u nba?
Koje je najteze/najdiskutabilnije pitanje u nba?
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 dec 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim i ja da je Malone, sjecam se kad sam nekad gledao statistiku i vidjeo da covjek skoro pa svaku sezonu imao 82 tekme, e sad mozda je odgovor netacan ali nisam koristio googlelumani je napisao/la:malone.alemsa je napisao/la:da parafraziram pitanje, bio je MVP jednom u tih 10 sezona
Anfernee "Penny" Hardaway #1
jeste Lawson.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel Blocking foul ili charge ?alemsa je napisao/la:Koje je najteze/najdiskutabilnije pitanje u nba?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koji je jedini igrac uspio zabiti 20 000 koseva u karijeri, a po prosjeku je imao manje od 15 poena po utakmici?
EDIT: Jeste, Robert Parish je u pitanju
EDIT: Jeste, Robert Parish je u pitanju
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 25 dec 2012, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Parish?
- Paraglajder
- Kontakt:
Koji od aktivnih igrača u svojoj karijeri nije propustio nijednu utakmicu? Lagano pitanje, al' nemam ideje u ove sitne sate. 
YNWA
Paraglajder je napisao/la:Koji od aktivnih igrača u svojoj karijeri nije propustio nijednu utakmicu? Lagano pitanje, al' nemam ideje u ove sitne sate.
Pa ima nekolko rookia koji nisu jos propustili nijednu utakmicu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Andre Drummond 
koji igrac nije zabio kosa u prvoj cetvrtini (a igrao je), a u preostale 3 zabio preko 50?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Paraglajder
- Kontakt:
Loše sam formulisao pitanje. Nije rookie.BIHfan je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Koji od aktivnih igrača u svojoj karijeri nije propustio nijednu utakmicu? Lagano pitanje, al' nemam ideje u ove sitne sate.
YNWA
pretpostavljam da je to isti covjek koji drzi i rekord po broju uzastopnih utakmica odigranih?Paraglajder je napisao/la:Loše sam formulisao pitanje. Nije rookie.BIHfan je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Koji od aktivnih igrača u svojoj karijeri nije propustio nijednu utakmicu? Lagano pitanje, al' nemam ideje u ove sitne sate.
mada je on odigrao 1278 od 1280 mogucih utakmica...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Paraglajder
- Kontakt:
Nije, dotični je puno mlađi, ovo mu je peta sezona.KK_Bosna je napisao/la:pretpostavljam da je to isti covjek koji drzi i rekord po broju uzastopnih utakmica odigranih?Paraglajder je napisao/la:Loše sam formulisao pitanje. Nije rookie.BIHfan je napisao/la:
mada je on odigrao 1278 od 1280 mogucih utakmica...
YNWA
Da nije westbrook?
edit: sad sam provjerio, hebo majku jest.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
Jeste.BIHfan je napisao/la:Da nije westbrook?
YNWA
Koji NBA igrac nije jos u svojoj karijeri nije sutnuo nijedan sut za 3 poena (nosi broj 3)?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
Omer Ašik?BIHfan je napisao/la:Koji NBA igrac nije jos u svojoj karijeri nije sutnuo nijedan sut za 3 poena (nosi broj 3)?
YNWA
Ajde malo reda ovdje ko odgovori tačno neka postavlja pitanje
Čekamo bihfana dakako
Čekamo bihfana dakako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.