čamac je napisao/la:Devile ne budali. Puno hodaš po Lukavici, nije zdravo za glavu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
čamac je napisao/la:Devile ne budali. Puno hodaš po Lukavici, nije zdravo za glavu.
Golove zabili,za pitare Dzenan Uscuplic a za nas Buki..Grbavica bila dupke puna,pocetni udarac izveo rahmetli Alija Izetbegovic..Ovo za Zeru i crveni se ne sjecam fakat..champions1921 je napisao/la:Iza gola na jugu bio ogroman krater od neke bombe kada je bio taj nas derbi 1.5.96. Grbavica puna i Zeric cini mi se dobio crveni..
Nisam siguran 100% jer je davno bilo.. Ili taj ili sledeci derbi na Grbavici.. Bukvalno stocirao nekog igraca Sarajeva na centru terena.. Zeric bio budalas veci od JamakaRios je napisao/la:Golove zabili,za pitare Dzenan Uscuplic a za nas Buki..Grbavica bila dupke puna,pocetni udarac izveo rahmetli Alija Izetbegovic..Ovo za Zeru i crveni se ne sjecam fakat..champions1921 je napisao/la:Iza gola na jugu bio ogroman krater od neke bombe kada je bio taj nas derbi 1.5.96. Grbavica puna i Zeric cini mi se dobio crveni..
Eh i tebe nesto udarilo u glavu.Devil je napisao/la: Prva utakmica im je na domacem terenu ovako u prolece 1996.godine,jer je to prva sezona koju su igrali ligu.Od 1993-1995 su igrali samo prijateljske utakmice.Ako se ne varam prva posleratna utakmica na Grbavici je Zeljo-Sarajevo 1996.tako da je vrlo moguce da su i oni tada nekada tu zaigrali.Mada vrlo malo podataka o tome ima,i usmeno pricanje je jedino sto je ostalo od tog perioda.
Devil je napisao/la: Prva utakmica im je na domacem terenu ovako u prolece 1996.godine,jer je to prva sezona koju su igrali ligu.Od 1993-1995 su igrali samo prijateljske utakmice.Ako se ne varam prva posleratna utakmica na Grbavici je Zeljo-Sarajevo 1996.tako da je vrlo moguce da su i oni tada nekada tu zaigrali.Mada vrlo malo podataka o tome ima,i usmeno pricanje je jedino sto je ostalo od tog perioda.
Tu smo da naucimo i da me ispravite.Na svakoj stranici na netu gde se spominje Zeljeznicar SS stoji da su igrali na Grbavici.Vodeci se analogijom da nisu igrali domace utakmice pre 1996.a da se spominje da su igrali na Grbavici onda mi je nakako bilo logicno da je to ta godina.Naravno tu ste da me ispravite ali ljudski ne kao onaj odma' pocinje da glumi neko ludilo.samir_tm87 je napisao/la:Devil je napisao/la: Prva utakmica im je na domacem terenu ovako u prolece 1996.godine,jer je to prva sezona koju su igrali ligu.Od 1993-1995 su igrali samo prijateljske utakmice.Ako se ne varam prva posleratna utakmica na Grbavici je Zeljo-Sarajevo 1996.tako da je vrlo moguce da su i oni tada nekada tu zaigrali.Mada vrlo malo podataka o tome ima,i usmeno pricanje je jedino sto je ostalo od tog perioda.
jesi li svjestan sta si sada napisao ?
Rametli Alija Izetbegović izveo početni udarac. Manijaci tj mi zapalili dosta baklji koje smo pokupili na pisti sarajevskog aerodroma (Za malo neizgubih glavu).Te su gorile bar 15 minuta .Osim što je većini nas koji smo držali baklje stradala odjeća dosta nas je ostalo i bez kosemolotovljev je napisao/la:Prvu tekmu igrali Željo-Sarajevo 1.maja '96. (1:1)
U to doba popularne speedfire jakne ja zaboravio orandz stranu okrenut i sjebem novu jaknuedinedin je napisao/la:Rametli Alija Izetbegović izveo početni udarac. Manijaci tj mi zapalili dosta baklji koje smo pokupili na pisti sarajevskog aerodroma (Za malo neizgubih glavu).Te su gorile bar 15 minuta .Osim što je većini nas koji smo držali baklje stradala odjeća dosta nas je ostalo i bez kosemolotovljev je napisao/la:Prvu tekmu igrali Željo-Sarajevo 1.maja '96. (1:1)![]()
.Al je bila dobra tekma.... i rado se sjetim našeg povratka u dolinu...
Te se utakmice sjecam jel sam dohvacao lopte.Sjecam se kordona koji smo napravili kad je Alija dolazio,sjecam se tih baklji i upravo toga,da su gorile skoro 20 minuta.Sto nikad vise nisam vidio ni na jednoj nasoj tekmi.Sjecam se da su se pitari skupili na sjeveru i istoku i u jednom trenu zbog akusticnosti sjevera su se vise culi nego manijaci na jugu.Koliko god bila suplja tribina ipak je bilajako akusticna.Onda se desilo nesto sto je pitare usutilo sve do izjednacujuceg gola.Kad su pitari navijali,odjednom je ustalo 2/3 sjevera i pocelo navijati mi smo Zeljini Zeljo je nas,toliko jako i snazno da su se pitari sjebali,jer su kontali da je skoro cijela tribina njihova.To navijanje i ono protiv Hajduka je nesto zbog cega se najezim kad se sjetim.edinedin je napisao/la:Rametli Alija Izetbegović izveo početni udarac. Manijaci tj mi zapalili dosta baklji koje smo pokupili na pisti sarajevskog aerodroma (Za malo neizgubih glavu).Te su gorile bar 15 minuta .Osim što je većini nas koji smo držali baklje stradala odjeća dosta nas je ostalo i bez kosemolotovljev je napisao/la:Prvu tekmu igrali Željo-Sarajevo 1.maja '96. (1:1)![]()
.Al je bila dobra tekma.... i rado se sjetim našeg povratka u dolinu...