Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Što se tiče ovoga, slažem se sa @Senijadom, bitno je staviti na naslovnicu šta je Džeko napisao na Twitteru, a nije bitno ovakvo jedno humano djelo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
dzeko sarajlija portal uredjuju sarajlije naravno da ce samo njega pratiti a svi su zaludjeni sa edinom...a trupko je stvarno veliki humanista i mnogo puta je pomogao kad god je imao priliku za to i vremena, uvijek se rado odazove na sve pozive 

odigrana humanitarna utakmica u oragnizaciji naseg trupke, dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta i ovim cinom se uveliko pomoglo momku da uspije u borbi protiv opake bolesti...hvala trupki jos jednom na humanom gestu
Svaka čast Ibričiću na još jednom humanitarnom gestu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Senijad je uvijek bio humanitarac, za to mu sve čestitke.
Samo, nije lijepo što ga zovete kako ga već zovete.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jel nije bio u Gaziantepu zadnju utakmicu u protokolu ?? MEdunjanin 90 min odigro
mislis na TRUPKO?BaDa12 je napisao/la:Senijad je uvijek bio humanitarac, za to mu sve čestitke.![]()
to mi je nadimak od malena i svi ga tako znaju i zovu u gradu
Vidim da si ti "njegov", i da je kod tebe to od milja, ali drugih hiljadu se onda nakače pa krenu redati pogrdne nadimke našim igračima. Ali ako se on ne buni, neću ni ja.ronaldo99 je napisao/la:mislis na TRUPKO?BaDa12 je napisao/la:Senijad je uvijek bio humanitarac, za to mu sve čestitke.![]()
to mi je nadimak od malena i svi ga tako znaju i zovu u gradu
Baš sam danas vidjela na temi Misketa jedan kvalitetan nadimak.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Kaže da sa ložom ima problema..zgembo89 je napisao/la:Jel nije bio u Gaziantepu zadnju utakmicu u protokolu ?? MEdunjanin 90 min odigro
Ibro oodlazi iz gaziantepa ,gdje jos nije pozanto
ciza je napisao/la:Ibro oodlazi iz gaziantepa ,gdje jos nije pozanto
Nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Lokomotiv je posudio Gazijantepsporu, a turski mediji nedavno su plasirali vijest da se saradnja neće nastaviti te da će se vratiti u moskovski klub. Ibričić, međutim, demantira te navode i tvrdi da će sigurno ostati u Turskoj, o čemu se brine njegov menadžerski tandem Vokić - Jurkić. Kroz smijeh dodaje:
- Ko je, uopće, rekao da idem iz Gazijantepa!? U tom klubu mi je dobro, došao sam da igram, jer sam u Lokomotivu, dolaskom novog trenera, tri mjeseca bio na klupi. U Gazijantepu sam odigrao sve utakmice, izuzev dvije koje sam pauzirao zbog crvenog kartona.
Senijad Ibričić je također došao do Kamenskog kada je dobio poziv da hitno mora u Tursku jer će danas ili sutra potpisati za novi klub. ako im je vrjeovatiBaDa12 je napisao/la:ciza je napisao/la:Ibro oodlazi iz gaziantepa ,gdje jos nije pozantoNogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Lokomotiv je posudio Gazijantepsporu, a turski mediji nedavno su plasirali vijest da se saradnja neće nastaviti te da će se vratiti u moskovski klub. Ibričić, međutim, demantira te navode i tvrdi da će sigurno ostati u Turskoj, o čemu se brine njegov menadžerski tandem Vokić - Jurkić. Kroz smijeh dodaje:
- Ko je, uopće, rekao da idem iz Gazijantepa!? U tom klubu mi je dobro, došao sam da igram, jer sam u Lokomotivu, dolaskom novog trenera, tri mjeseca bio na klupi. U Gazijantepu sam odigrao sve utakmice, izuzev dvije koje sam pauzirao zbog crvenog kartona.
- ASD
- Kontakt:
Kasimpaša želi Senijada Ibričića
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Cuj KasimpasaASD je napisao/la:Kasimpaša želi Senijada Ibričića
- ASD
- Kontakt:
Sto?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Cuj KasimpasaASD je napisao/la:Kasimpaša želi Senijada Ibričića![]()
Evo im sponzora

Potpisao za Kasima 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ova Bruka od igraca dobija poziv u Reprezentaciju
dno dna.....
Guzica zeljna para i upropasti sebi karijeru,bolje da je rovio zemlju jos koju godinu u splitu nego sto je sebe bacio na dno odlaskom u Rusiju....
Guzica zeljna para i upropasti sebi karijeru,bolje da je rovio zemlju jos koju godinu u splitu nego sto je sebe bacio na dno odlaskom u Rusiju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
eto ti bi kao najbolji igrac hajduka i igrac koji je prerastao HNL odbio da predjes u lokomotiv. ne seri.Ponos Torina je napisao/la:Ova Bruka od igraca dobija poziv u Reprezentaciju![]()
![]()
dno dna.....
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.