ma jednostavno bojali se da nezijanite poštenoSimpatizer je napisao/la:Da sam ja u Upravi od.ebao bih Euromediu momentalno, posto su nam dugovali za 2 prenosa! To je jedino sto zamjeram nasim ljudima.
Igrali smo pred kamerama i protiv Sirokog i protiv Zrinjskog( ekipama koje su trenutno kvalitetnije od Zelje), stoka iz Euromedie nije platila i svaka dalja prica nije potrebna. Samo da podsjetim da nasa utakmica nije bila ni predvidjena za prenos. Znaci, bilo je pitanje dobre volje nase Uprave.
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
SAFET SUŠIĆ
slazem seKevin je napisao/la:hahahaha..jedna si jedina je napisao/la:pa to se valjda podrazumijeva, al ne može široki i sarajevo dobivati isto, i po meni krivi su klubovi svi redom, nije ni euromedia ni bht, koji ku*ac klubovi seru hoće odmah pare, a trebaš ih moliti da dopuste prenos, to fino treba na početku sezone potpisati ugovor da euromedia može prenositi kad hoće, koga hoće, a ne bude li para u dogovoreno vrijeme nema prenosa(što nije bio slučaj u zadnjem kolu jer euromedia je isplatila borcu pare), i ko ne pristane na to zna će se da namješta, svi kofa treneri, uprava govore hoće napredak lige, žale se na suđenje, ne prenose, a oni su glavni krivci za sveZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@jedna si jedina
Da skratimo raspravu bez para nema prijenosa i to je to!!!!![]()
![]()
kako to? da koliko će..Sarajevo 20000Km a recimo Borac 5000Km ..po čemu to..po nekoj staroj slavi ili?
a ionako nemog Široki i sarajevo isto..znaš zasto.jer Široki ne uzima ništa, Široki daje besplatno,Širokom je da se napokon krene naprijed u ovom nogometu u kvaliteti i regularnosti...a ne ko velikani Bh nogometa tipa Sarajevo..sad oće sad neće..
Evo malo dobrih vijesti,izgleda da nam se vraca bh fudbal na tv ekrane....u subotu bismo trebali po svoj prilici gledati Zrinjski-Sarajevo,dobra utakmica....
- rob do bagro
- Kontakt:
to je onda odlicnoSchlager je napisao/la:Evo malo dobrih vijesti,izgleda da nam se vraca bh fudbal na tv ekrane....u subotu bismo trebali po svoj prilici gledati Zrinjski-Sarajevo,dobra utakmica....

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Popravi mi dan ..Schlager je napisao/la:Evo malo dobrih vijesti,izgleda da nam se vraca bh fudbal na tv ekrane....u subotu bismo trebali po svoj prilici gledati Zrinjski-Sarajevo,dobra utakmica....

nedjelja 13hSchlager je napisao/la:Evo malo dobrih vijesti,izgleda da nam se vraca bh fudbal na tv ekrane....u subotu bismo trebali po svoj prilici gledati Zrinjski-Sarajevo,dobra utakmica....

Titula po sezoni. . .
-
- Kontakt:
To je dobra stvar,meni je svejedno svakako cu akoBogda na tekmu u Mostar,juce misam mogao zbog posla,al u nedjelju idem,nadam se da ce do kraja prenositi svako kolo po jednu tekmu...
-
- Kontakt:
Velez-Rudar u nedelju od pola 3
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Phill Jackson je napisao/la:Velez-Rudar u nedelju od pola 3

a gluposti
gasi ovaj projekat, stvarno nema smisla više. . .
Sarajevo-Slavija
Čelik-Široki
Olimpik-Željo
i oni ovo prenose

Titula po sezoni. . .
Phill Jackson je napisao/la:Velez-Rudar u nedelju od pola 3
zar je Velež potpisao projekat ? zezas se ili ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Stole iz Bora
- Kontakt:
prolaznik je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Velez-Rudar u nedelju od pola 3![]()
![]()
![]()
![]()
a gluposti
gasi ovaj projekat, stvarno nema smisla više. . .
Sarajevo-Slavija
Čelik-Široki
Olimpik-Željo
i oni ovo prenose![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Ne zezam se,,evo maloprije na ttxt-u gledam,,ako hoces provjeri,,stranica 371mostar_mo je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Velez-Rudar u nedelju od pola 3
zar je Velež potpisao projekat ? zezas se ili ?

http://liverpool.bosnianforum.com/
evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
AMAR OSIM
- Simpatizer
- Kontakt:
Vjerovatno ce prenosti Borac-Sarajevo u 15. kolu upravo zbog sarajevskog derbija, tako da ne vjerujem da ce biti i ona sa Velezom.
Hoce li ovaj sajt danas vrsiti tekstualni prenos, posto nisam u mogucnosti da slusam radio?
Hoce li ovaj sajt danas vrsiti tekstualni prenos, posto nisam u mogucnosti da slusam radio?
12.. 13. i 14. kolo idu utakmice veleza, sto posto provjereno, tako da derbi sarajevski sam s tribina se gledaStole iz Bora je napisao/la:13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
a ima i Zrinjski-Široki..tako da ako bude Željo-Sarajevo čisto sumnjam da će i sljedeće kolo biti opet Sarajevo..Simpatizer je napisao/la:Vjerovatno ce prenosti Borac-Sarajevo u 15. kolu upravo zbog sarajevskog derbija, tako da ne vjerujem da ce biti i ona sa Velezom.
imas tekstualni prijenos...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Stole iz Bora je napisao/la:13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
znaci 13 kolo je sarajevski derbi ..onda ce vjerovatno to prenositi mada je po situaciji na tabeli trenutno zanimljivija utakmica Borac - Velež ...
hebiga , sad nesto kontam ..Velež upao u taj projekat kad je odigrao sve gostujuce utakmice koje se mogu nazvati derbijima i gdje niti jednom nije bilo tv prenosa , na proljece igra kuci sa svim ovim zvucnijim imenima ... Borac , Sarajevo , Zeljeznicar , Zrinjski, Siroki ... nije pravedno ali nema veze , drago mi je zbog toga i vjerujem da ce nasi omoguciti prenos u tim utakmicama ako bude postojao interes od ovih iz projekta ˝DERBI KOLA ˝..
zasto to?pinoche je napisao/la:12.. 13. i 14. kolo idu utakmice veleza, sto posto provjereno, tako da derbi sarajevski sam s tribina se gledaStole iz Bora je napisao/la:13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG