Nemoj mi reci da nas poredis sa MEM!alemsa je napisao/la:pa ne moze svako, stas, neke ekipe ne igraju danas, recimo Memphis ne igra a atraktivna je ekipa
Ovi najveci iz Texasa igraju
San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Samo kazem, 10 ekipa igra danas, ne mogu svi, ne igraju vam ni komsije iz Dallasa.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sramotno je da Denver i Houston igraju danas, a ne igraju San Antonio i Memphis. Ako eto Memphis igra ovih par sezona dobro, pa da se kaze da ne zasluzuju, onda je totalno nejasno po cemu zasluzuju Denver i Houson. Spursi su osvajali i kao takvi trebaju igrati na Bozic, kada igra ta krema lige.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Houston vazda zasluzuje
Raspored je pravljen prije pocetka sezone, pa ne moze Stern predvidjeti buducnost, ko ce biti dobar, ko ne.adriano_leite je napisao/la:Sramotno je da Denver i Houston igraju danas, a ne igraju San Antonio i Memphis. Ako eto Memphis igra ovih par sezona dobro, pa da se kaze da ne zasluzuju, onda je totalno nejasno po cemu zasluzuju Denver i Houson. Spursi su osvajali i kao takvi trebaju igrati na Bozic, kada igra ta krema lige.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Procitaj Carlo ponovo, rekao sam, ako Memphis ne zasluzuje, jer igra kratko vrijeme dobro, onda Spursi sigurno zasluzuju da budu prije Houstona i Denvera. Ako nista, Spursi imaju vise titula nego Denver i Houston zajednoCarlo je napisao/la:Raspored je pravljen prije pocetka sezone, pa ne moze Stern predvidjeti buducnost, ko ce biti dobar, ko ne.adriano_leite je napisao/la:Sramotno je da Denver i Houston igraju danas, a ne igraju San Antonio i Memphis. Ako eto Memphis igra ovih par sezona dobro, pa da se kaze da ne zasluzuju, onda je totalno nejasno po cemu zasluzuju Denver i Houson. Spursi su osvajali i kao takvi trebaju igrati na Bozic, kada igra ta krema lige.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Što ćemo im mi za božić?Naši igraši poštuju praznike i slave ih,Spurs family 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To onda upravo i treba biti razlog da igraju ekipe koje su uvijek u vrhu,a drugi kad budu imali tu konstantnost!Carlo je napisao/la:Raspored je pravljen prije pocetka sezone, pa ne moze Stern predvidjeti buducnost, ko ce biti dobar, ko ne.adriano_leite je napisao/la:Sramotno je da Denver i Houston igraju danas, a ne igraju San Antonio i Memphis. Ako eto Memphis igra ovih par sezona dobro, pa da se kaze da ne zasluzuju, onda je totalno nejasno po cemu zasluzuju Denver i Houson. Spursi su osvajali i kao takvi trebaju igrati na Bozic, kada igra ta krema lige.
Iskreno mislim da bi svi igraci i treneri vise voljeli biti danas sa svojim porodicama, nego po dvoranama i po avionima...Ako se ne varam vecina ekipa se za Bozic rotira i mislim da su jedino Lakersi i Celticsi sigurni da ce igrati na taj dan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To uopste nije pitanje i razlog diskusije,bez uvrede!Zna se da se igra otkad postoji liga i sta znaci igranje na taj dan!Promocija ekipe u svakom smislu,a da ne kazem koliko ljudi sirom svijeta gleda NBA bas na taj dan,a mi ne igramo,evo vec 3.sezonu,cini mi se...amerosm je napisao/la:Iskreno mislim da bi svi igraci i treneri vise voljeli biti danas sa svojim porodicama, nego po dvoranama i po avionima...Ako se ne varam vecina ekipa se za Bozic rotira i mislim da su jedino Lakersi i Celticsi sigurni da ce igrati na taj dan.
Ma vidjet ce nas ljudi u Maju kao i uvijek 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nea veze @nez, imas priliku gledat Bradu i Lina, stas bolje
Mozda slijedece godine budete predstavljali Texas, na ovaj dan.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro!Cekamo vas u petak na casu!alemsa je napisao/la:Nea veze @nez, imas priliku gledat Bradu i Lina, stas bolje![]()
Otkad znam za sebe, otprilike iste ekipe igraju na ovaj dan...
Nema tu dileme uopste, Stern nas nikad gotivio nije...
Nema tu dileme uopste, Stern nas nikad gotivio nije...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gary Neal nece igrati veceras zbog istegnuca lista...
Opet nas povrede handre...
Cini se da smo Raptorse odradili kao na treningu, bez previse trosenja, sto je najbitnije...
Svih 12 igraca je postiglo poene...
P.S. Ja se probudio da gledam, upalio, namjestio se...i zaspao!
Svih 12 igraca je postiglo poene...
P.S. Ja se probudio da gledam, upalio, namjestio se...i zaspao!
Ispit mi je bio vazniji od opasnih evropljana iz Kanade 
ako se sjetimo utakmice u Kanadi koja ode u dva produzetka sjetit cemo se kako su nas ubijali sa ofanzivnim skokom
e pa ovaj put to nije bilo moguce posto je Khawi bio na terenu
i pokidao svaki skok u odbrani..
U petak nasamarati male komsije
za cetvrtu uzastopnu pobjedu..
ljepse je kad se igra u San Antoniu
ako se sjetimo utakmice u Kanadi koja ode u dva produzetka sjetit cemo se kako su nas ubijali sa ofanzivnim skokom
e pa ovaj put to nije bilo moguce posto je Khawi bio na terenu
U petak nasamarati male komsije
ljepse je kad se igra u San Antoniu
samo je u svom apsolutnom prime-u zakucavao viseTim's dunks per 40 minutes:
00-01: 1.18
01-02: 1.38
02-03: 1.70
03-04: 1.57
04-05: 1.54
05-06: 1.09
06-07: 0.85
07-08: 0.92
08-09: 0.49
09-10: 0.67
10-11: 0.72
11-12: 1.07
12-13: 1.26
Pazi te se Brade sutra 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.