ma derbi kola, nema sta

Hvala.Kevin je napisao/la:a ima i Zrinjski-Široki..tako da ako bude Željo-Sarajevo čisto sumnjam da će i sljedeće kolo biti opet Sarajevo..Simpatizer je napisao/la:Vjerovatno ce prenosti Borac-Sarajevo u 15. kolu upravo zbog sarajevskog derbija, tako da ne vjerujem da ce biti i ona sa Velezom.
Hoce li ovaj sajt danas vrsiti tekstualni prenos, posto nisam u mogucnosti da slusam radio?
imas tekstualni prijenos...
sta je vec kukas kako igrate s velikim klubovima kuci ??? a placete evo danima na sudzenje....cccmostar_mo je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
znaci 13 kolo je sarajevski derbi ..onda ce vjerovatno to prenositi mada je po situaciji na tabeli trenutno zanimljivija utakmica Borac - Velež ...
hebiga , sad nesto kontam ..Velež upao u taj projekat kad je odigrao sve gostujuce utakmice koje se mogu nazvati derbijima i gdje niti jednom nije bilo tv prenosa , na proljece igra kuci sa svim ovim zvucnijim imenima ... Borac , Sarajevo , Zeljeznicar , Zrinjski, Siroki ... nije pravedno ali nema veze , drago mi je zbog toga i vjerujem da ce nasi omoguciti prenos u tim utakmicama ako bude postojao interes od ovih iz projekta ˝DERBI KOLA ˝..
nemogu da vjerujem..evo sad isao na txt kad stvarno je...aMadafaka je napisao/la:cuj velez-rudar![]()
ma derbi kola, nema sta
Ne boj se za Celik,,i kad nas protiv Zelje i Borca nisu prenosili izgubili smoKevin je napisao/la:nemogu da vjerujem..evo sad isao na txt kad stvarno je...aMadafaka je napisao/la:cuj velez-rudar![]()
ma derbi kola, nema sta
a pisali prvo Sarajevo-Slavija ili Čelik-Široki!? sad tu neki motori film![]()
opet su počele nebuloze...bas me zanimaju razlozi sto nisu u subotu uvecer ove utakmice!?
pretpostavljam da je to zato da se na neki nacin udovolji Veležu koji je tek upao u projekat i da se prenosi recimo bar ta gostujuca utakmica iz Banjaluke jer bi bilo nepravedno traziti od Veleza da na proljece dozvoljava sve te prenose protiv Zelje , Sarajeva , Borca , Sirokog , Zrinjskog ako vec on nije prenosen u gostima niti jednom , mislim da je to razlog ...tj da se to sve otprilike izjednaci ...pinoche je napisao/la:12.. 13. i 14. kolo idu utakmice veleza, sto posto provjereno, tako da derbi sarajevski sam s tribina se gledaStole iz Bora je napisao/la:13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
ciro_grb1 je napisao/la:
sta je vec kukas kako igrate s velikim klubovima kuci ??? a placete evo danima na sudzenje....ccc
ma nije meni do toga..nego iskreno govorim da su ovo nebuloze...sarajevo-slavija je derbi sigurno..a vjerojatno ga nece zbog toga sto je sarajevo prenosili u mostaru..onda ostaje čelik-široki..ni jedni nu drugi nisu odavno bili na tv-u..što je logično..ali....Phill Jackson je napisao/la:Ne boj se za Celik,,i kad nas protiv Zelje i Borca nisu prenosili izgubili smoKevin je napisao/la:nemogu da vjerujem..evo sad isao na txt kad stvarno je...aMadafaka je napisao/la:cuj velez-rudar![]()
ma derbi kola, nema sta
a pisali prvo Sarajevo-Slavija ili Čelik-Široki!? sad tu neki motori film![]()
opet su počele nebuloze...bas me zanimaju razlozi sto nisu u subotu uvecer ove utakmice!?
![]()
![]()
Ma nemoj se ti meni sikirati jer prosto je nemoguce da vas sam prenose kuci zato se nemoj sikirat uzecete bodovamostar_mo je napisao/la:ciro_grb1 je napisao/la:
sta je vec kukas kako igrate s velikim klubovima kuci ??? a placete evo danima na sudzenje....ccc
ne kukam uopce , samo sam realan ...a smatram da je cinjenica da nam na proljece kuci dolaze svi ti klubovi koji ce se boriti za vrh pozitivna stvar za nas ...
ciro_grb1 je napisao/la:Ma nemoj se ti meni sikirati jer prosto je nemoguce da vas sam prenose kuci zato se nemoj sikirat uzecete bodovamostar_mo je napisao/la:ciro_grb1 je napisao/la:
ne kukam uopce , samo sam realan ...a smatram da je cinjenica da nam na proljece kuci dolaze svi ti klubovi koji ce se boriti za vrh pozitivna stvar za nas ...
sta hoces da kazes da se nece prenositi derbi?RAVFC je napisao/la:ovo kolo velez rudar
iduce
borac velez na tvu
100% tacna inf.
A j.biga, kad malo sagledas situaciju "derbi kola" tog kola ce biti Borac-Velez. Ipak je to utakmica izmedju prve i trece ekipe na tabeli. Realno, trenutno bolji kvalitet i ljepsu igru pruzaju Borac i Velez nego Zeljo i Sarajevo. Znam ja da je nas derbi najjaci po tradiciji i svemu ali to je samo nama u Sarajevu interesantnije. Kad gledas i po broju ljudi koji bi gledali te dvije utakmice svede ti se na isto. Sa jedne strane Sarajevo a sa druge Banja Luka i pola Mostara.Madafaka je napisao/la:sta hoces da kazes da se nece prenositi derbi?RAVFC je napisao/la:ovo kolo velez rudar
iduce
borac velez na tvu
100% tacna inf.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.