Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Madafaka
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Madafaka » 28 okt 2009, 13:52

cuj velez-rudar :mrgreen:

ma derbi kola, nema sta :lol:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 okt 2009, 13:54

Kevin je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Vjerovatno ce prenosti Borac-Sarajevo u 15. kolu upravo zbog sarajevskog derbija, tako da ne vjerujem da ce biti i ona sa Velezom.

Hoce li ovaj sajt danas vrsiti tekstualni prenos, posto nisam u mogucnosti da slusam radio?
a ima i Zrinjski-Široki..tako da ako bude Željo-Sarajevo čisto sumnjam da će i sljedeće kolo biti opet Sarajevo..

imas tekstualni prijenos...
Hvala.

A nisam bas previse zabrinut sto se nece prenositi Borceve domace utakmice. :mrgreen:
Bice mi vaznije da prenose Borac na proljece, posto tada imamo dosta jakih gostovanja.

ciro_grb1
Kontakt:

Post Postao/la ciro_grb1 » 28 okt 2009, 13:54

mostar_mo je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..

znaci 13 kolo je sarajevski derbi ..onda ce vjerovatno to prenositi mada je po situaciji na tabeli trenutno zanimljivija utakmica Borac - Velež ...
hebiga , sad nesto kontam ..Velež upao u taj projekat kad je odigrao sve gostujuce utakmice koje se mogu nazvati derbijima i gdje niti jednom nije bilo tv prenosa , na proljece igra kuci sa svim ovim zvucnijim imenima ... Borac , Sarajevo , Zeljeznicar , Zrinjski, Siroki ... nije pravedno ali nema veze , drago mi je zbog toga i vjerujem da ce nasi omoguciti prenos u tim utakmicama ako bude postojao interes od ovih iz projekta ˝DERBI KOLA ˝..
sta je vec kukas kako igrate s velikim klubovima kuci ??? a placete evo danima na sudzenje....ccc

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 okt 2009, 13:55

Madafaka je napisao/la:cuj velez-rudar :mrgreen:

nemogu da vjerujem..evo sad isao na txt kad stvarno je...a

a pisali prvo Sarajevo-Slavija ili Čelik-Široki!? sad tu neki motori film :(

opet su počele nebuloze. :shock: ..bas me zanimaju razlozi sto nisu u subotu uvecer ove utakmice!?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 okt 2009, 13:57

Kevin je napisao/la:

opet su počele nebuloze. :shock: ..bas me zanimaju razlozi sto nisu u subotu uvecer ove utakmice!?
Ne boj se za Celik,,i kad nas protiv Zelje i Borca nisu prenosili izgubili smo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 okt 2009, 13:58

pinoche je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:evo vidio sam na teletekstu , izgleda da su prosirili projekat sto su i spominjali u onoj emisiji pa ce sad i Velež biti na tv prenosima mada za ovo kolo to nije najjaca utakmica , valjda ce u 13 kolu prenositi Borac - Velez ..to bi volio vidjeti na prenosu kao i vjerujem vecina ljudi u BiH ..
13. kolo je derbi utakmica Zeljo-Sarajevo i mislim da ce to prenositi. Ali hajd im ga znaj ..
12.. 13. i 14. kolo idu utakmice veleza, sto posto provjereno, tako da derbi sarajevski sam s tribina se gleda
pretpostavljam da je to zato da se na neki nacin udovolji Veležu koji je tek upao u projekat i da se prenosi recimo bar ta gostujuca utakmica iz Banjaluke jer bi bilo nepravedno traziti od Veleza da na proljece dozvoljava sve te prenose protiv Zelje , Sarajeva , Borca , Sirokog , Zrinjskog ako vec on nije prenosen u gostima niti jednom , mislim da je to razlog ...tj da se to sve otprilike izjednaci ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 okt 2009, 14:03

ciro_grb1 je napisao/la:

sta je vec kukas kako igrate s velikim klubovima kuci ??? a placete evo danima na sudzenje....ccc

ne kukam uopce , samo sam realan ...a smatram da je cinjenica da nam na proljece kuci dolaze svi ti klubovi koji ce se boriti za vrh pozitivna stvar za nas ...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 okt 2009, 14:05

Phill Jackson je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Ne boj se za Celik,,i kad nas protiv Zelje i Borca nisu prenosili izgubili smo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma nije meni do toga..nego iskreno govorim da su ovo nebuloze...sarajevo-slavija je derbi sigurno..a vjerojatno ga nece zbog toga sto je sarajevo prenosili u mostaru..onda ostaje čelik-široki..ni jedni nu drugi nisu odavno bili na tv-u..što je logično..ali....

p.s. otiđite na http://nfsbih.ba/ :lol: :lol: pogledajte bruke
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ciro_grb1
Kontakt:

Post Postao/la ciro_grb1 » 28 okt 2009, 14:07

mostar_mo je napisao/la:
ciro_grb1 je napisao/la:

ne kukam uopce , samo sam realan ...a smatram da je cinjenica da nam na proljece kuci dolaze svi ti klubovi koji ce se boriti za vrh pozitivna stvar za nas ...
Ma nemoj se ti meni sikirati jer prosto je nemoguce da vas sam prenose kuci zato se nemoj sikirat uzecete bodova ;-)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 okt 2009, 14:13

ciro_grb1 je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
ciro_grb1 je napisao/la:

Ma nemoj se ti meni sikirati jer prosto je nemoguce da vas sam prenose kuci zato se nemoj sikirat uzecete bodova ;-)

kada bi mene pitali dozvolio bi prenos protiv Sirokog jer smo tamo imali korektno sudjenje , zatim Zrinjskog gdje smo izgubili 2-1 nesretno ali uz ok sudjenje, i eventualno Borca ako nas budu prenosili iz Banjaluke ...
Velež- Sarajevo ne bi dao da se prenosi zbog cinjenice da oni nisu dali prenos kada smo igrali na Kosevu , takodje ni protiv Zeljeznicara ne bi dao jer smo tu brutalno pokradeni ... revansizam je gadna stvar , ali u danasnjem vremenu jedino tako mozes opstati ! ;)

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 okt 2009, 14:22

rudara a ni velea nisu nikako prenosili,red je bar jednom u polusezoni... 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

RAVFC
Kontakt:

Post Postao/la RAVFC » 28 okt 2009, 16:21

ovo kolo velez rudar
iduce
borac velez na tvu
100% tacna inf.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 okt 2009, 16:21

borac velez, najjaca tekma sezone, vracaju vam se kartonirani i imate priliku da se pokazete pred tv ekranima
Cuva Bog Zelju svog!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 okt 2009, 16:35

Zasto je utakmica Sarajevo-Slavija bolja od utakmice Velez-Rudar?

Po meni nije ni po cemu....niti ce biti posjecenija,niti su bolje plasirani na tabeli,niti imaju jacu tradiciju....ne znam stvarno,nije ovo losa utakmica,samo nek traje ovaj projekat,vazno je da se prenosi bilo koja utakmica,ne treba traziti dlaku u jajetu,a pogotovo kad su parovi ovako "u pet deka" sto se kaze.....nije sad izabrano da se prenosi npr Travnik-Laktasi,a da je drugi izbor bio Sarajevo-Zeljeznicar ili Borac-Velez....

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 28 okt 2009, 22:33

Nemam ništa protiv da se prenosi Velež-Rudar, ali onda ne znam zašto se projekat zove "Derbi kola" , dakle derbi ili najatraktivnija utakmica kako hoćete...???
Željo - My first love!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 okt 2009, 00:43

Zar je bitno kako se zove. Nek se prenosi.
...Život za Široki...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 okt 2009, 00:52

RAVFC je napisao/la:ovo kolo velez rudar
iduce
borac velez na tvu

100% tacna inf.
sta hoces da kazes da se nece prenositi derbi? :roll:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 okt 2009, 08:35

Madafaka je napisao/la:
RAVFC je napisao/la:ovo kolo velez rudar
iduce
borac velez na tvu

100% tacna inf.
sta hoces da kazes da se nece prenositi derbi? :roll:
A j.biga, kad malo sagledas situaciju "derbi kola" tog kola ce biti Borac-Velez. Ipak je to utakmica izmedju prve i trece ekipe na tabeli. Realno, trenutno bolji kvalitet i ljepsu igru pruzaju Borac i Velez nego Zeljo i Sarajevo. Znam ja da je nas derbi najjaci po tradiciji i svemu ali to je samo nama u Sarajevu interesantnije. Kad gledas i po broju ljudi koji bi gledali te dvije utakmice svede ti se na isto. Sa jedne strane Sarajevo a sa druge Banja Luka i pola Mostara.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 29 okt 2009, 09:03

Ma boli me qurac za derbi kola ako ne budu prenosili Zeljo-Sarajevo ne treba im dat nijednu utakmicu ova dva kluba da prenose.Cuj levata Zeljo-Sarajevo da ne prenose ne mogu vjerovat.Zeljo-Sarajevo je uvijek nas najveci derbi pa makr i u kantonu igrali i ima prioritet ispred svih utakmica.
AMAR OSIM!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 okt 2009, 10:14

Ako derbi ne bude na drzavnim bice na lokalnim tv stanicama tako je vazda bilo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.