AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

scudetto
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la scudetto » 23 dec 2012, 00:35

Alen1987 je napisao/la:Slavit će se do kasno u Tuzli (ovi momci što su zajedno gledali tekmu,evo ih jos nema na forumu) :lol:

Al nas opet sudija zeznu. Onaj igrac Milana sto je nad njim bio penal,bio je u ofsajdu prije nego sto je golman odbio loptu. A 5min kasnije 5 igraca Milana po 3m u ofsajdu sudija nista. Hocu da kazem veceras smo vodili 4-0,pa nas te greske sudijske nisu kostale,a sta da je bilo 2-0 za romu? :? Ili proslo kolo u Veroni kod 0-0 nam ne svira čist penal,a u iducem napadu primamo gol iz ofsajda :roll: Nikako da se popravi suđenje u Seriji A,jučer cirkus u Parmi (cagliari-juve)
Gdje ste u TZ da vam ceku napravim :lol:

strasna Roma grehota ce biti ako ova ekipa ne izbori LS

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 dec 2012, 02:12

Imal gdje slika sa vecerasnjeg derbija,hvala. Ako moze link

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 dec 2012, 02:59

demonstracija sile
nema potpisa

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 23 dec 2012, 11:11

geniuse link za download? :D
Unica grande amore

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 dec 2012, 11:23

AllAbout je napisao/la:geniuse link za download? :D
Evo probaj sa ovim linkovima:

Prvo pol
http://www.filesm.net/8Al/Roma-v.-AC-Mi ... es.net.mkv

Drugo pol
http://www.filesm.net/8Am/Roma-v.-AC-Mi ... es.net.mkv

Ocjene za sinocnji trijumf 8-)

slika
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 23 dec 2012, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 23 dec 2012, 11:26

grande Zeman!mislim da svi koji napadaju Zemana veze nemaju,samo jedna zamjerka po mom misljenju je forsiranje Grka ostalo je odlicno!Roma sa ovim nacinom igrom je pridobila mnoge simpatije neutralnih gledaoca i stvarno je prekrasno ih gledat!Zeman mnogo priča ponekad i bez neke potrebe ali činjenica da je Seria A ne bi bila to bez njega i trenera tipa Mazzari,Cosmi znači velikih pričalica!Marqinhos stoper strasan potencijal,Lamela vec skoro pa dokazana klasa,Pjanić fenomenalan znači Roma se polako uspinje ka samom vrhu i igrački i logistički baš kao u vrijeme dok je allenatore bio veliki Don!izvinite na poduzem postu i pozdrav za sve Romaniste!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 23 dec 2012, 12:34

haris10 je napisao/la:grande Zeman!mislim da svi koji napadaju Zemana veze nemaju
hvala brate :lol:
NAPRIJED NARODE!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2012, 13:39

Kakva dominacija, rekoh ja gore, kljuc uspjeha Totti - Osvaldo - Lamela i u sredini Bredley - De Rossi - Pjanic :D :D :D

Ubili ih nogama, s ovom igrom niko se nece izvuci sa manje od 3 gola. 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 dec 2012, 19:08

Cestitke navijacima Rome na pobjedi ,u januari bi dobro bilo za Romu kada bi doveli kakvog iskusnog i provjerenog stopera,jer igrate odlicno u napadu ali nekako mnogo ispadate u odbrani i ima tu dosta rupa ,a i ovaj desni bek Ivan Piris mi je pomalo sumnjicav koliko ima godina Piris,u vezi vam ne treba niko tu ste pravo jaki samo ne smijete dati Pjanica ni pod razno , napad takodje nije los ,samo je pitanje koliko vam je klupa siroka zbog raznoraznih povreda

Znaci stoper ,desni bek ,i po mogucnosti da se malo klupa prosiri ;) i to bi bilo to ,uloziti sada jedno 25 miliona eura u pojacanja i LP je tu ......
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 24 dec 2012, 23:48

rio_Ferdy88 je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:geniuse link za download? :D
Evo probaj sa ovim linkovima:

Prvo pol
http://www.filesm.net/8Al/Roma-v.-AC-Mi ... es.net.mkv

Drugo pol
http://www.filesm.net/8Am/Roma-v.-AC-Mi ... es.net.mkv

Ocjene za sinocnji trijumf 8-)

slika
hvala ferdy..samo su ogromni file-i..a prespor download :D
Unica grande amore

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 dec 2012, 13:32

meho-medo je napisao/la:Cestitke navijacima Rome na pobjedi ,u januari bi dobro bilo za Romu kada bi doveli kakvog iskusnog i provjerenog stopera,jer igrate odlicno u napadu ali nekako mnogo ispadate u odbrani i ima tu dosta rupa ,a i ovaj desni bek Ivan Piris mi je pomalo sumnjicav koliko ima godina Piris,u vezi vam ne treba niko tu ste pravo jaki samo ne smijete dati Pjanica ni pod razno , napad takodje nije los ,samo je pitanje koliko vam je klupa siroka zbog raznoraznih povreda

Znaci stoper ,desni bek ,i po mogucnosti da se malo klupa prosiri ;) i to bi bilo to ,uloziti sada jedno 25 miliona eura u pojacanja i LP je tu ......
Hvala brate,treba Romaa dovesti tri igraca,jednog u sredini onda desno beka i jednog stopera i to je to.Sredina je jaka kada igraju tu De Rossi i Pjanic medjutim kada nema Daniella ili Pjanketa onda to k.urcu ne valja,zato treba pod hitno dovesti jos jednog igraca na sredini da ne gledam onog Takcididsa i Florencija u prvih 11,klupa je kriminalna pogotovo na sredini terena:markinjo,florenzi,perotta,takcidis,ova klupa ne valja nikako
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 dec 2012, 13:37

Manuel je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Cestitke navijacima Rome na pobjedi ,u januari bi dobro bilo za Romu kada bi doveli kakvog iskusnog i provjerenog stopera,jer igrate odlicno u napadu ali nekako mnogo ispadate u odbrani i ima tu dosta rupa ,a i ovaj desni bek Ivan Piris mi je pomalo sumnjicav koliko ima godina Piris,u vezi vam ne treba niko tu ste pravo jaki samo ne smijete dati Pjanica ni pod razno , napad takodje nije los ,samo je pitanje koliko vam je klupa siroka zbog raznoraznih povreda

Hvala brate,treba Romaa dovesti tri igraca,jednog u sredini onda desno beka i jednog stopera i to je to.Sredina je jaka kada igraju tu De Rossi i Pjanic medjutim kada nema Daniella ili Pjanketa onda to k.urcu ne valja,zato treba pod hitno dovesti jos jednog igraca na sredini da ne gledam onog Takcididsa i Florencija u prvih 11,klupa je kriminalna pogotovo na sredini terena:markinjo,florenzi,perotta,takcidis,ova klupa ne valja nikako
Da to bi mogao biti problem,jer sezonaje duga povrede su ceste u sportu ,treba tu jedan igrac u sredini , a ona Florenzi nije on los ,brz je ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 dec 2012, 13:44

meho-medo je napisao/la:
Manuel je napisao/la:

Da to bi mogao biti problem,jer sezonaje duga povrede su ceste u sportu ,treba tu jedan igrac u sredini , a ona Florenzi nije on los ,brz je ;)
Florenzi je brz i trudi se ali lik veze nema realno,mora se dovesti jos jedan igrac na sredini terena mada ako budu ikoga dovodili dovest ce nekoga u odbrani
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 25 dec 2012, 13:58

Florenzi ce bit igracina, pravi moderni veznjak, u Italiji ga vec cijene, za par sezona ce biti neizostavan clan reprezentacije..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Muhamed1234556
Kontakt:

Post Postao/la Muhamed1234556 » 25 dec 2012, 21:31

scudetto je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Slavit će se do kasno u Tuzli (ovi momci što su zajedno gledali tekmu,evo ih jos nema na forumu) :lol:

Al nas opet sudija zeznu. Onaj igrac Milana sto je nad njim bio penal,bio je u ofsajdu prije nego sto je golman odbio loptu. A 5min kasnije 5 igraca Milana po 3m u ofsajdu sudija nista. Hocu da kazem veceras smo vodili 4-0,pa nas te greske sudijske nisu kostale,a sta da je bilo 2-0 za romu? :? Ili proslo kolo u Veroni kod 0-0 nam ne svira čist penal,a u iducem napadu primamo gol iz ofsajda :roll: Nikako da se popravi suđenje u Seriji A,jučer cirkus u Parmi (cagliari-juve)
Gdje ste u TZ da vam ceku napravim :lol:

strasna Roma grehota ce biti ako ova ekipa ne izbori LS
nije se slavilo :( ,obaveze na sve strane pucauju xd ,nekoliko momaka je otkazalo dolazak ,ali ipak smo se uspijeli nesto skupiti i gledati ,ali bice slavlja ,romino vrijeme tek dolazi :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 01:02

Florenci je super za sada, al ne bi mu baš davao svaku da starta, neka se kali povremenim startovima i ulascima, a za godinu-dvije bi trebao biti nezamjenjiv. Sad nek opet glupson zeman stavi pjanica na krilo u napulju ili na siciliji. od naredne dvije tekme mislim da nam zavisi sezona, tj ulaak u ligu prvaka ili ne, ako uzmemo 4 boda siguran sam da cemo je izboriti, tri boda bi bila ajd dobro je, al sve manje je dosta loše

milan i june su protiv catanije u gostima imali sudjenje kao da marota ili galiani sude, vidjecemo sta ce se nama desiti
nema potpisa

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 dec 2012, 01:10

pa standardno za Romu. Cuj sta ce se desiti. zabit ce Catanija pobjednicki gol iz ofsajda. Malo ce snijeg i teren praviti problem pa ce biti kao da po ledu igraju. i tak...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 dec 2012, 01:24

IlPrincipino je napisao/la:pa standardno za Romu. Cuj sta ce se desiti. zabit ce Catanija pobjednicki gol iz ofsajda. Malo ce snijeg i teren praviti problem pa ce biti kao da po ledu igraju. i tak...
:lol: :lol:

Al' tačno najviše Romini navijači kukaju :D Il' na sudjenje, il' na teren, il' na vremenske uslove ... ma uvijek ima nešto :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 dec 2012, 02:25

Ja mislim da se nije godinama navlacilo Juveu i Milanu sad bi Roma imala brat bratu 25 titula otprilike :oops: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 02:30

zeman je sam reko da im fali 15 bodova na tabeli :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.