Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Sere Johnson ko grilica pola ovih trenera u Nba ligi nemaju pojma o kosarci !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To mu je posao,a ne zaj...., da bude skoncentrisan....Cist skok izgubi!Vedad87 je napisao/la:A jbg, dobije minutu i haj se skoncentrisi...kokuz je napisao/la:e jbg. Mirza kad ni loptu ne možeš uhvatit...
Jes vazan taj bio skok tekma davno gotova niko vise nije gledao samo mi Bosanci!!NEZALAGANJE je napisao/la:To mu je posao,a ne zaj...., da bude skoncentrisan....Cist skok izgubi!Vedad87 je napisao/la:A jbg, dobije minutu i haj se skoncentrisi...kokuz je napisao/la:e jbg. Mirza kad ni loptu ne možeš uhvatit...
- TheVerminator
- Kontakt:
Gledao je Avery. 
Bitno je trenerovo mišljenje, a ne moje, tvoje ili nekog navijača Brooklyna.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ej,nadji moj post od juce i procitaj!Muka mi je da se ubjedjujem sa vama vise ovdje!Sve je bitno i kako pertle vezes,kad gradis reputaciju...Tad igras za trenera, u taj minut,a ne za rezultat!
- storm_raider
- Kontakt:
Bas tako, Mirza ce morati poceti od najsitnijih stvari da gradi svoje ime u NBA.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Da mu hoce dat par utakmica u kontinuitetu po 15-ak minuta na terenu, ja bih smio zivot stavit na kocku da bi Mirza pokazao sta zna i moze, a moze puno, puno 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Sve to stoji..najmanje mu se sitnice gledaju, ali ti mislis da je lahko sjediti citavu tekmu, i stavi te jednu minutu i haj se pokazi..ne opravdavam ga, ali nije mu lahko. Njemu nisu toliko pare bitne (znamo dobro sta mu je bilo sa ugovorom) nego da igra i napravi nesto novo. Vidi se na njemu koliko mu je tesko, moze on pricati novinarima da je ok, da se prilagodjava...pa Jbt u CL je bio glavna zvijezda i dodje ovdje, gleda tikvane citavu tekmu kako ne znaju trojku pogoditi, osim JJ, i onda udje zadnju minutu...koji je to mentalni udarac...ne z.....da je to tek tako lahko..lagano je nama pricatiNEZALAGANJE je napisao/la:To mu je posao,a ne zaj...., da bude skoncentrisan....Cist skok izgubi!Vedad87 je napisao/la:A jbg, dobije minutu i haj se skoncentrisi...kokuz je napisao/la:e jbg. Mirza kad ni loptu ne možeš uhvatit...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
To je reko i Bosa TanjevicBosnaSTL je napisao/la:Sere Johnson ko grilica pola ovih trenera u Nba ligi nemaju pojma o kosarci !!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ko te pita jel ti lagano covjece?To je posao,kraj price!Jel pita ko rudara u rudniku kako mu je?Ne pita,imas normu i radi!Tako to funkcionise,iako se slazem da nije lako,ali tvoje je da budes max skoncentrisan i odradis ono sto je do tebe...
Da odradi u minuti,u vec odavno izgubljenoj utakmici ,ma bravo!NEZALAGANJE je napisao/la:Ma ko te pita jel ti lagano covjece?To je posao,kraj price!Jel pita ko rudara u rudniku kako mu je?Ne pita,imas normu i radi!Tako to funkcionise,iako se slazem da nije lako,ali tvoje je da budes max skoncentrisan i odradis ono sto je do tebe...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- skyisthelimit
TheVerminator je napisao/la:Gledao je Avery.
Gledao je on q.... da izvines. Covjek je slijep pored ociju. Gube od pocetka druge cetvrtine 20 razlike i do zadnje minute drzi prvu petorku kontajuci da ce nesto preokrenuti..Citava ekipa Netsa lose igra i to samo zbog ovog debila od trenera...
15.10 - 15.06 ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
DA ODRADI ONO STO JE DO NJEGA U TOJ MINUTI,A TOJ JE BIO TAJ SKOK!BUKVALAC MALI!NAUCI SE CITATI!emir79 je napisao/la:Da odradi u minuti,u vec odavno izgubljenoj utakmici ,ma bravo!NEZALAGANJE je napisao/la:Ma ko te pita jel ti lagano covjece?To je posao,kraj price!Jel pita ko rudara u rudniku kako mu je?Ne pita,imas normu i radi!Tako to funkcionise,iako se slazem da nije lako,ali tvoje je da budes max skoncentrisan i odradis ono sto je do tebe...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poredit' posao rudara i ovaj Mirzin, ko nebo i zemlja (bar što se tiče ovog psihološkog aspekta o kojem ti i ja raspravljamoNEZALAGANJE je napisao/la:Ma ko te pita jel ti lagano covjece?To je posao,kraj price!Jel pita ko rudara u rudniku kako mu je?Ne pita,imas normu i radi!Tako to funkcionise,iako se slazem da nije lako,ali tvoje je da budes max skoncentrisan i odradis ono sto je do tebe...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa covjece u svom postu sam sebe demantujes.Jesi li svjestan toga uopste?Da,i imas psihologe da bi uvijek bio stabilan i u 20sec,a ne u minuti...NBA je takav da uvijek moras biti spreman igrati,uvijek!Druga je stvar sto Mirza jos to uci i sto mu treba vremena,ali spreman mora biti!Pogledaj malo druge timove,igrace koji ne igraju po 10 utakmica,pa udju i imaju produkciju!Doduse,duze su u ligi,ali su naucili biti spremni bilo kad!Vedad87 je napisao/la:Poredit' posao rudara i ovaj Mirzin, ko nebo i zemlja (bar što se tiče ovog psihološkog aspekta o kojem ti i ja raspravljamoNEZALAGANJE je napisao/la:Ma ko te pita jel ti lagano covjece?To je posao,kraj price!Jel pita ko rudara u rudniku kako mu je?Ne pita,imas normu i radi!Tako to funkcionise,iako se slazem da nije lako,ali tvoje je da budes max skoncentrisan i odradis ono sto je do tebe...). Motivacija i samopouzdanje su dva jako bitna elementa kod sportista. Što mislis da svaki klub ima psihologe. Upravo zbog ovakvih stvari. Sasvim je normalno da Mirza ne može pokazati ništa u minuti i da će praviti ovakve greške. Kad bi dobio po 10ak minuta u kontinuitetu, siguran sam da se ovakve greške ne bi događale...Anyway, da ne razglabamo previše, ne slažemo se i to je to. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
ovu prvu sezonu mirze treba totalno otpisati, nek se prilagodi u njoj samo na ameriku, nba, treninge i slicne stvari, ne mora ni zaigrat kako treba bukvalno al da se prilagodi i da od iduce sezone bude normalan uz dosta vise samopouzdanja ja sam zadovoljan tj svi mi bi trebali bit zadovoljni tim kao i on sam 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Slatinash_7
- Kontakt:
@nezalaganje
druze nemoj se dzaba truditi ovim ljudima objasniti da je minuta ko godina..svi bi vi zivot na kocku stavili da bi on igrao bolje itd itd i tako i zaa Dzeku garant govorite,covjek ga stavi od prve minute nista..forum jeste da se raspravlja,ali govoriti kako je nebitno da je on ufatio taj skok je u najmanju ruku smijesno...utakmice se odlucuju u jednoj sekundi,jedan skok puno znaci,da ne razlgabam previse...Avery ne zeza sa rotacijama po meni,samo mu je stil igre presmijesan,ima Derona on usporava igru radi Lopeza,nek njega stavi u drugu postavu kad je Bogans na terenu ili Watson a ne ovako...no to je za neke druge teme...poenta posta,Mirza propustio jos jednu ukazanu "priliku"
druze nemoj se dzaba truditi ovim ljudima objasniti da je minuta ko godina..svi bi vi zivot na kocku stavili da bi on igrao bolje itd itd i tako i zaa Dzeku garant govorite,covjek ga stavi od prve minute nista..forum jeste da se raspravlja,ali govoriti kako je nebitno da je on ufatio taj skok je u najmanju ruku smijesno...utakmice se odlucuju u jednoj sekundi,jedan skok puno znaci,da ne razlgabam previse...Avery ne zeza sa rotacijama po meni,samo mu je stil igre presmijesan,ima Derona on usporava igru radi Lopeza,nek njega stavi u drugu postavu kad je Bogans na terenu ili Watson a ne ovako...no to je za neke druge teme...poenta posta,Mirza propustio jos jednu ukazanu "priliku"
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- skyisthelimit
nezalaganje@, Zasto se Mirza u toj jednoj **** minuti u kojoj je davno sve odluceno mora da bori i izgara na terenu ? Jel treba da jos rizikuje neku povredu kad onako nezagrijan udje na parket a protivnik vodi 20 razlike. Kakva je tu logika ? Usao je samo da ove debile odmori, a ne da se zbog njih lomi i ispravlja nesto sto oni nisu u proteklih 47 min..
Ako ce ti odgovor biti zbog trenera nemoj ni odgovarati..
Inace sam je Mirza kriv izabrao je ove debile i jos pored svega toga pristao na smanjenje plate da bi ovi ko fol doveli D.Howarda a zapravo samo je otvorio prostor za drvosjece koji nezasluzeno dobijaju punu minutazu sto se odslikava na igre i rezultate ove vjestacke ekipe
Ako ce ti odgovor biti zbog trenera nemoj ni odgovarati..
Inace sam je Mirza kriv izabrao je ove debile i jos pored svega toga pristao na smanjenje plate da bi ovi ko fol doveli D.Howarda a zapravo samo je otvorio prostor za drvosjece koji nezasluzeno dobijaju punu minutazu sto se odslikava na igre i rezultate ove vjestacke ekipe
15.10 - 15.06 ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravu si 100% i hvala na savjetu!Slatinash_7 je napisao/la:@nezalaganje
Mi smo svi frustrirani njegovom minutazom u ovom klubu i znamo mi da on moze vise a kako je njemu to samo on zna ! Vazno je da je ziv i zdrav i ako se vrati u Evropu nije smak svjeta kao sto je bilo neki dan pa smo prezivjeli! Mozda nece Johnson nikad Mirzi dat pravu sansu al nadam se da neko drugi hoce !!Dozivjeli smo da pisemo o Bosancu u NBA WOW i to je nesto !!Napreddd Mirzaaaa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.