NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 25 dec 2012, 22:37

puno ga iscekujemo mislim da cemo se razocarati :D .ko ce docekati sutra
danas sam u gradu vidio dosta igraca u trenerkama zvijezde malo mi bilo cudno.znali neko zasto.mozda su bili na razgovorima
a danasnji sport pise da najvise sanse da preuzmu zvijezdu imaju durgut i capljic :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 25 dec 2012, 22:40

astra1922 je napisao/la:puno ga iscekujemo mislim da cemo se razocarati :D .ko ce docekati sutra
danas sam u gradu vidio dosta igraca u trenerkama zvijezde malo mi bilo cudno.znali neko zasto.mozda su bili na razgovorima
a danasnji sport pise da najvise sanse da preuzmu zvijezdu imaju durgut i capljic :)
bio bi presretan kada bi capljic bio trener,u ovom trenutku bi najbolje odgovarao zvijezdi a sigurno i na duze staze...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 dec 2012, 22:42

bice capljic nebrinite ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 dec 2012, 22:43

Durgut je u rangu Demira Hotica.Bez ljutnje, jeste nas covjek, ali on nema autoriteta kod igraca, a i nevjerujem da bi se on toga prihvatio, bolje mu je biti 100 godina pomocni u Zvijezdi i sjediti u hladovini nego prvi trener tima jer onda snosi najvecu odgovornost.Sjecate li se perioda kada je bio na klupi Zvijezde poslije odlaska Ninkovica i kada je bio trener par utakmica da je izjavljivao u medijama kako ne zeli biti prvi trener Zvijezde jer ne zeli da bude odgovoran ako Zvijezda ispadne.To je kukavicka izjava i takvi nam ne trebaju treneri.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 dec 2012, 22:54

Bosanski zmaj je napisao/la:Durgut je u rangu Demira Hotica.Bez ljutnje, jeste nas covjek, ali on nema autoriteta kod igraca, a i nevjerujem da bi se on toga prihvatio, bolje mu je biti 100 godina pomocni u Zvijezdi i sjediti u hladovini nego prvi trener tima jer onda snosi najvecu odgovornost.Sjecate li se perioda kada je bio na klupi Zvijezde poslije odlaska Ninkovica i kada je bio trener par utakmica da je izjavljivao u medijama kako ne zeli biti prvi trener Zvijezde jer ne zeli da bude odgovoran ako Zvijezda ispadne.To je kukavicka izjava i takvi nam ne trebaju treneri.
Sta znas mozda se neko zazelio utakmica sa Devetakom i Puracicom.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 dec 2012, 22:58

zmajevac je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Durgut je u rangu Demira Hotica.Bez ljutnje, jeste nas covjek, ali on nema autoriteta kod igraca, a i nevjerujem da bi se on toga prihvatio, bolje mu je biti 100 godina pomocni u Zvijezdi i sjediti u hladovini nego prvi trener tima jer onda snosi najvecu odgovornost.Sjecate li se perioda kada je bio na klupi Zvijezde poslije odlaska Ninkovica i kada je bio trener par utakmica da je izjavljivao u medijama kako ne zeli biti prvi trener Zvijezde jer ne zeli da bude odgovoran ako Zvijezda ispadne.To je kukavicka izjava i takvi nam ne trebaju treneri.
Sta znas mozda se neko zazelio utakmica sa Devetakom i Puracicom.
Oni koji su se zazelili gledati leprsave igre pomenutih ekipa mogu takav fudbal gledati u obliznjim gradacackim selima svakog vikenda :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 dec 2012, 23:42

astra1922 je napisao/la:puno ga iscekujemo mislim da cemo se razocarati :D .ko ce docekati sutra
to su vjerovatno oni igraci kojima su pripreme pocele prosle sedmice ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 dec 2012, 00:12

Ove igrace sto si vidjeo su izabrani za predpripreme tj. oni za koje se smatra da nisu na nivou koji mogu izdrzati sledece pripreme!Sledece pripreme imaju drugaciji program u odnosu na protekle sto znaci da ce biti mnogo zahtjevnije !Za ove pripreme je izgleda planirana Antalija ili neka druga veca destinacija u kojoj igraci u toku pripremnih utakmica vec moraju pokazati nivo forme kakav se ocekuje u sledecoj polusezoni!

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 26 dec 2012, 14:39

Imal kakvog habera :?:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 dec 2012, 14:39

Hajde jednom sa tim trenerom više.Koji je sretnik,a to kad si spomenuo Antaliju debelo si me nasmijao.Prije dvije-tri godine ste isto trebali put Antalije i igrači nisu smjeli u avion ,pa ste odgodili taj put.Nadam se da su se neki od njih već oslobodili tog putovanja avionom,te da ćete ovoga puta zaista i otići.Sretno u nastavku komšije,ma ko vam sad došao za trenera.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 dec 2012, 15:33

joksimovic je napisao/la:Hajde jednom sa tim trenerom više.Koji je sretnik,a to kad si spomenuo Antaliju debelo si me nasmijao.Prije dvije-tri godine ste isto trebali put Antalije i igrači nisu smjeli u avion ,pa ste odgodili taj put.Nadam se da su se neki od njih već oslobodili tog putovanja avionom,te da ćete ovoga puta zaista i otići.Sretno u nastavku komšije,ma ko vam sad došao za trenera.
Ma to je zelja nekog od igraca, kakva crna antalija, ovoliko se stadion pravi, prave drugi pomocni sa plastikom i jos bi u tursku da idu, nece oni maknut iz federacije, doduse uvijek je tu opcija mjesta oko subotice

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 dec 2012, 15:43

Tkanton je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Hajde jednom sa tim trenerom više.Koji je sretnik,a to kad si spomenuo Antaliju debelo si me nasmijao.Prije dvije-tri godine ste isto trebali put Antalije i igrači nisu smjeli u avion ,pa ste odgodili taj put.Nadam se da su se neki od njih već oslobodili tog putovanja avionom,te da ćete ovoga puta zaista i otići.Sretno u nastavku komšije,ma ko vam sad došao za trenera.
Ma to je zelja nekog od igraca, kakva crna antalija, ovoliko se stadion pravi, prave drugi pomocni sa plastikom i jos bi u tursku da idu, nece oni maknut iz federacije, doduse uvijek je tu opcija mjesta oko subotice
Ja kako sam cuo da je budzet za ovu godinu dobro srezan.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 dec 2012, 16:06

E to nisam znao :lol: :lol: :lol: :lol: !

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 dec 2012, 16:09

Po pitanju Antalije je skup samo put a ostalo je jeftinije nego na hrvatskom primorju !

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 dec 2012, 16:12

Danas je sastanak Uprave sigurno zakazan poslije radnog vremena, jer clanovi Uprave su ljudi koji imaju svoje redovne poslove tako da cemo vijest o novom treneru saznati sigurno veceras.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 dec 2012, 16:28

Bosanski zmaj je napisao/la:Danas je sastanak Uprave sigurno zakazan poslije radnog vremena, jer clanovi Uprave su ljudi koji imaju svoje redovne poslove tako da cemo vijest o novom treneru saznati sigurno veceras.
Nadat je se ako se saberu !!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 dec 2012, 17:10

DANAS U 19.00 SATI U SKENDERIJI UZVRATNA UTAKMICA 1/4 KUPA BIH IZMEDJU ŽOK KULA GRADAČAC - ŽOK JEDINSTVO BRČKO.
HAJDEMO IH PODZATI I ISPRATITI APLAUZOM ZA ODLICNO ODRADJENU POLUSEZONU.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 dec 2012, 19:25

Izgleda da je u opticaju za trenera i legendarni Ratko Ninkovic,mislim da je ekipa otputovala na pregovore.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 26 dec 2012, 19:28

zmajevac je napisao/la:Izgleda da je u opticaju za trenera i legendarni Ratko Ninkovic,mislim da je ekipa otputovala na pregovore.
po čemu je legendaran... one zadnje sezone kad nam je uvalio cijeli željin otpad

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 dec 2012, 19:56

emir_dj je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Izgleda da je u opticaju za trenera i legendarni Ratko Ninkovic,mislim da je ekipa otputovala na pregovore.
po čemu je legendaran... one zadnje sezone kad nam je uvalio cijeli željin otpad
Legendaran po tome sto je Zvijezdu uveo u Premijer ligu i kada je on bio sef strucnog staba Zvijezda je igrala najbolji fudbal u BiH,i samo mi zao sto te prve godine PL nismo izborili Europu.Mislim da ovo moje misljenje dijele svi istinski navijaci i simpatizeri Zvijezde,neznam sta je sa tobom koji uredjujes Zvijezdinu stranicu,koji je za tebe dosad najbolji trener koji je radio u Zvijezdi.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.