danas sam u gradu vidio dosta igraca u trenerkama zvijezde malo mi bilo cudno.znali neko zasto.mozda su bili na razgovorima
a danasnji sport pise da najvise sanse da preuzmu zvijezdu imaju durgut i capljic
bio bi presretan kada bi capljic bio trener,u ovom trenutku bi najbolje odgovarao zvijezdi a sigurno i na duze staze...astra1922 je napisao/la:puno ga iscekujemo mislim da cemo se razocarati.ko ce docekati sutra
danas sam u gradu vidio dosta igraca u trenerkama zvijezde malo mi bilo cudno.znali neko zasto.mozda su bili na razgovorima
a danasnji sport pise da najvise sanse da preuzmu zvijezdu imaju durgut i capljic
Sta znas mozda se neko zazelio utakmica sa Devetakom i Puracicom.Bosanski zmaj je napisao/la:Durgut je u rangu Demira Hotica.Bez ljutnje, jeste nas covjek, ali on nema autoriteta kod igraca, a i nevjerujem da bi se on toga prihvatio, bolje mu je biti 100 godina pomocni u Zvijezdi i sjediti u hladovini nego prvi trener tima jer onda snosi najvecu odgovornost.Sjecate li se perioda kada je bio na klupi Zvijezde poslije odlaska Ninkovica i kada je bio trener par utakmica da je izjavljivao u medijama kako ne zeli biti prvi trener Zvijezde jer ne zeli da bude odgovoran ako Zvijezda ispadne.To je kukavicka izjava i takvi nam ne trebaju treneri.
Oni koji su se zazelili gledati leprsave igre pomenutih ekipa mogu takav fudbal gledati u obliznjim gradacackim selima svakog vikendazmajevac je napisao/la:Sta znas mozda se neko zazelio utakmica sa Devetakom i Puracicom.Bosanski zmaj je napisao/la:Durgut je u rangu Demira Hotica.Bez ljutnje, jeste nas covjek, ali on nema autoriteta kod igraca, a i nevjerujem da bi se on toga prihvatio, bolje mu je biti 100 godina pomocni u Zvijezdi i sjediti u hladovini nego prvi trener tima jer onda snosi najvecu odgovornost.Sjecate li se perioda kada je bio na klupi Zvijezde poslije odlaska Ninkovica i kada je bio trener par utakmica da je izjavljivao u medijama kako ne zeli biti prvi trener Zvijezde jer ne zeli da bude odgovoran ako Zvijezda ispadne.To je kukavicka izjava i takvi nam ne trebaju treneri.
to su vjerovatno oni igraci kojima su pripreme pocele prosle sedmiceastra1922 je napisao/la:puno ga iscekujemo mislim da cemo se razocarati.ko ce docekati sutra
Ma to je zelja nekog od igraca, kakva crna antalija, ovoliko se stadion pravi, prave drugi pomocni sa plastikom i jos bi u tursku da idu, nece oni maknut iz federacije, doduse uvijek je tu opcija mjesta oko suboticejoksimovic je napisao/la:Hajde jednom sa tim trenerom više.Koji je sretnik,a to kad si spomenuo Antaliju debelo si me nasmijao.Prije dvije-tri godine ste isto trebali put Antalije i igrači nisu smjeli u avion ,pa ste odgodili taj put.Nadam se da su se neki od njih već oslobodili tog putovanja avionom,te da ćete ovoga puta zaista i otići.Sretno u nastavku komšije,ma ko vam sad došao za trenera.
Ja kako sam cuo da je budzet za ovu godinu dobro srezan.Tkanton je napisao/la:Ma to je zelja nekog od igraca, kakva crna antalija, ovoliko se stadion pravi, prave drugi pomocni sa plastikom i jos bi u tursku da idu, nece oni maknut iz federacije, doduse uvijek je tu opcija mjesta oko suboticejoksimovic je napisao/la:Hajde jednom sa tim trenerom više.Koji je sretnik,a to kad si spomenuo Antaliju debelo si me nasmijao.Prije dvije-tri godine ste isto trebali put Antalije i igrači nisu smjeli u avion ,pa ste odgodili taj put.Nadam se da su se neki od njih već oslobodili tog putovanja avionom,te da ćete ovoga puta zaista i otići.Sretno u nastavku komšije,ma ko vam sad došao za trenera.
E to nisam znaojoksimovic je napisao/la:Hajde jednom sa tim trenerom više.Koji je sretnik,a to kad si spomenuo Antaliju debelo si me nasmijao.Prije dvije-tri godine ste isto trebali put Antalije i igrači nisu smjeli u avion ,pa ste odgodili taj put.Nadam se da su se neki od njih već oslobodili tog putovanja avionom,te da ćete ovoga puta zaista i otići.Sretno u nastavku komšije,ma ko vam sad došao za trenera.
Nadat je se ako se saberu !!!Bosanski zmaj je napisao/la:Danas je sastanak Uprave sigurno zakazan poslije radnog vremena, jer clanovi Uprave su ljudi koji imaju svoje redovne poslove tako da cemo vijest o novom treneru saznati sigurno veceras.
po čemu je legendaran... one zadnje sezone kad nam je uvalio cijeli željin otpadzmajevac je napisao/la:Izgleda da je u opticaju za trenera i legendarni Ratko Ninkovic,mislim da je ekipa otputovala na pregovore.
Legendaran po tome sto je Zvijezdu uveo u Premijer ligu i kada je on bio sef strucnog staba Zvijezda je igrala najbolji fudbal u BiH,i samo mi zao sto te prve godine PL nismo izborili Europu.Mislim da ovo moje misljenje dijele svi istinski navijaci i simpatizeri Zvijezde,neznam sta je sa tobom koji uredjujes Zvijezdinu stranicu,koji je za tebe dosad najbolji trener koji je radio u Zvijezdi.emir_dj je napisao/la:po čemu je legendaran... one zadnje sezone kad nam je uvalio cijeli željin otpadzmajevac je napisao/la:Izgleda da je u opticaju za trenera i legendarni Ratko Ninkovic,mislim da je ekipa otputovala na pregovore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.