Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rooney88
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rooney88 » 26 dec 2012, 00:29

vedofeelgood je napisao/la:slika

Da obnovimo gradivo 8-) :lol:
Definitivno odlican izbor za upravni odbor Energoinvesta. :mrgreen:

Salu na stranu Wenger je tvorac Arsenala. Naravno da ne mislim u bukvalnom smislu ali covjek je donio dosta trofeja, osvajao sve osim CL-a gdje je bio jako blizu, steta sto Arsenal nije uzeo ono finale, a zasluzio ga je...

Ipak stoji ta zamjerka da je dosta kvalitetnih igraca olako pustio. Bar ja imam takav utisak. Mnogi od njih su mogli biti zadrzani. Razumijem i pricu oko dugova, stadiona ili cega vec ali nekako ne mogu da se otmem dojmu kako Wenger svoje igrace nekako previse razmazi te da oni onda u odutnim momentima (otici ili ostati) nemaju dovoljno postovanja prema covjeku. Za veliki novac su oni otisli ali to mi se nikako ne cini ispravnim, posebno kada gledamo iz trenutne perspektive. Motivacija drugih igraca drasticno poraste kada se ugovori tzv. "zvijezdama" obnove i kada oni ostanu u klubu. To pokazuje ambicije kluba, autoritet struke koja ga vodi i tjera ostale na pokornost. To Wengeru nekako fali. Ove price kako je vrijeme za njegov odlazak su prazna slama po meni, zna on voditi klub i osvajati trofeje, samo treba blagi zaokret u finansijama. Ako covjek valja na terenu, majka mu stara plati ga koliko treba i neka ostane, isplatit` ce se na duze staze sigurno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 dec 2012, 00:39

Od ovih Fabregas mu je najveća greška al najnajnajveća. Taj bi čovjek sad bi legenda, najbolji vezni u univerzumu, imo bi statuu ispred stadiona, bio bi kapiten, vodio bi Arsenal do trofeja siguran sam.

al et to je sve prošlost.

Koji yebeni genije je ono bio :o . Barselona je upropastila njegov talenat, iako je i tamo dobar, al nije ni blizu onog u Arsenalu, i šta je samo mogao bit :cry: :cry: . 104 asistencije do 24. godine ako ne varam :!: :!: :!: :!:

On i Henry su jedina 2 čovjeka za kojima sam pustio suzu kad su odlazili iz Arsenala. Pogotovo Henry kad je odlazio :mrgreen:
Vođa zna.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 26 dec 2012, 01:37

La Gazzetta dello Sport: Arsene Wenger spreman ponuditi 25 milijuna eura za Sebastiana Giovinca.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 dec 2012, 02:00

A sta je to mogao uraditi sa Fabregasom? Covjek htio ici kuci, onu zadnju sezonu totalno odradio bezveze. Mogao ga je drzati na klupi jos 3-4 godine, ali kakva korist.
Celik!3,2,2.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 10:38

BigBigBang je napisao/la:Ko zeli flopa Casillasa koji prima presjemsne golove a ispred sebe ima mozda i najbolji stoperski tandem na svijetu? Mourinho je rekao da Real ima jos jednog golaman boljeg od Casilasa i ne vidim razlog zasto njemu ne vjerovati pa on je covjek iz struke koji ih svaki dan trenira valjda on zna. Necemo sad cijeniti misljenje nekakvog forumasa Romaria ispred Mourinhovog, budimo ozbljini.
:lol:
Ja ne znam kad si ti nesto realno napisao.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 26 dec 2012, 10:55

M4kaveli je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Ko zeli flopa Casillasa koji prima presjemsne golove a ispred sebe ima mozda i najbolji stoperski tandem na svijetu? Mourinho je rekao da Real ima jos jednog golaman boljeg od Casilasa i ne vidim razlog zasto njemu ne vjerovati pa on je covjek iz struke koji ih svaki dan trenira valjda on zna. Necemo sad cijeniti misljenje nekakvog forumasa Romaria ispred Mourinhovog, budimo ozbljini.
:lol:
Ja ne znam kad si ti nesto realno napisao.
Frajer se sprda,ako do sada to primjetio ja ne znam.Samo je pod nikom paja bio puno jaci.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 10:58

Sprda se, ali i dosta toga ne zna pa ispadne da on nekoga pravi budalom.
Ironicno zar ne ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 26 dec 2012, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 26 dec 2012, 12:26

Sto vecina krivi Wengera za prodaju igraca?! Pa logika je da bi i on sada volio da u ekipi ima Fabregasa,Nasrija,Klisija,Adebajora,Persija, Songa... itd itd. Nije to do njega, nego do vlasnika. Uprava hoce novac na bilo koji nacin, da li preko trofeja ili preko transfera, nebitno! Znam da Venger ima veliki autoritet ali taj autoritet je nebitan kada Barsa posalje 35 miliona za Fabregasa! Da Wenger prodaje svojom voljom ove igrace sigurno bi do sada dobio otkaz. Nista ne osvaja a svake godine iz kluba ode neko bitan.Nema logike!

Al' eto ,obećali su za 2 god novi -stari Arsenal. Ja iskreno vjerujem u to zbog velikih dugova zbog izgradnje stadiona.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 dec 2012, 12:52

Idemo na tržište, ole...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 dec 2012, 12:53

al samo po potrebna i kvalitetna pojacanja. Ako se nadju za pravu cijenu. Jbg navikli smo na tu pricu, slusamo je vec niz godina.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 dec 2012, 12:57

Ako dobiju slijedece tri-cetri tekme, da nece Wenger opet reci kako je ova ekipa jaka, za velike stvari itd.. :)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 dec 2012, 13:05

izlizana prica sa strane profesora.
Ali treba gledati i na to, da se igraci mnogo skuplje prodaju u zimskom roku, nego li ljetnom. Normalno je da klubovi ne zele izgubiti svoje najbolje igrace usred sezone, pa mnogo puta klubovi i preplate pojedine igrace.

Muka mi je kad vidim koliko utakmica se igra danas na boxing day, a Arsenala nema :cry:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 dec 2012, 13:14

Joj Wengera kad nece nikoga dovede standardnu suplju baci idemo na trziste ali samo po prava pojacanja :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 dec 2012, 14:10

Kao sto neko rece Wenger je svojim trudom napravio veliki klub a ne tudje pare, tako da respect!

Mislim licno da ni upravi nije bilo u interesu prodati neke od ovih igraca nego ih je kraj ugovora natjerao... Prvo, preprosle godine onaj Argetinski Indijanac Pastore je kostao 40 miliona a Fabregas koji je bio najbolji vezni PL 30! Ili Nasri 24, ali samo zbog ugovora!!! Da su ti igraci imali bolje ugovore moglo je se mnogo vise novca izvuci za njih tako da nije sve ni uprava kriva.

Postoje tri stvari koje su onemogucile onaj Wengerov plan da se realizuje sa boljim rezultatima i kojim trofejem vise.
Prvi je pojava ovih "one man club" klubova. Zanimljivo je se pojavom Abramovicha 2004 poklopio sa poslednjim uspjesima. Pojavom Sitya pa sada PSGa sve je otislo dodjavola... Nije razlog samo sto su oni pokupili nase igrace, nego to sto su nabili cjene na igrace i plate a pre svega na mlade igrace tako da malo koji klub to moze pratiti, a da ne racunam nas koji jos otplacujemo stadion... Pa tako jedan Hazard,Pastore jos ne izgradjeni igraci sa puno marketinga kostaju po 40 miliona funti a treba uzeti da je samo pre 3-4 godine tada najbolji igrac svjeta presao za 96 miliona u Real! Znaci cjena ovih igraca kada dostignu top klasu treba biti po 200-300 miliona sto je smjesno! Da ne pricam o onim 18-odisnjim Brazilcima sto kostaju jos skuplje pa PSG dovede jednog takvog za 40 miliona! Ali to je sve uticalo na nas da nismo u stanju vise dovoditi kvalitetne igrace za normalan iznos! Naravno da ovo divlje stanje nije odrzivo i da je pitanje vremena kada ce se sve raspasti!

Drugi razlog je sam Fabregas. Najbolji igrac sredine terena (dok je igrao u Arsenalu) sto sam ja vidio u zivotu! Ali greska je bila sto je Wenger oko njega gradio tim kada je se znalo da je pitanje vremena kada ce ga nagovoriti da se vrati kuci, Volio je on Arsenal, i voli ga i sada ali strasni su pritisci zadnje dve sezone bile na njega iz Barselone,katalonskih medija i njegove porodice i prijatelja... Jesnostavno je popustio i niko mu ne moze to zamjeriti... Ali kada je on otisao sve je puklo i znalo se da ce se cjela ta generacija raspasti. Prodavao je Wenger svake godine po jednog velikog igraca ali nije to uticalo toliko na igru koliko je se odrazilo nakon prodaje Fabregasa... Svako ko se malo razumje u stanje Arsenala znao je posle da ce otici i Nasri,Pussy,Song a sada i Walcott i Sagna. Ali neka idu mozda je to i dobro sada Wenger gradi tim na Wilshereu koji je krv i kost Arsenala tako da smo bar tu mirni! Naravno da se nadam da ce se Fabregas jednog dana vratiti tamo gdje stvarno pripada!

Za treci razlog mozemo navesti i nedostatak srece i veliki broj povreda koji ih je znao zadesiti u najgorem trenutku po ekipu... Dali je razlog bio nedovoljna fizicka masa i sprema tadasnjih igraca u najnemilosrdnijoj ligi ili nesto drugo ne znam. Znam samo da im je uvjek bilo pola igraca povredjeno kada se liga lomi. Tako da pre dve godine kada je taj tim bio na vrhu uvjek se desavala povreda kljucnog igraca. Da ne zaboravim da tada nije bilo igraca koji nije pretrpeo bar jednu tesku povredu! Nadam se da ce se i to sa novim Arsenalom promjeniti... Kao sto rece veliki Klopp dvije godine te ismijavaju a trece ti se dive! GOO GUNNERS!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 26 dec 2012, 15:02

Profesor je napisao/la:izlizana prica sa strane profesora.
Ali treba gledati i na to, da se igraci mnogo skuplje prodaju u zimskom roku, nego li ljetnom. Normalno je da klubovi ne zele izgubiti svoje najbolje igrace usred sezone, pa mnogo puta klubovi i preplate pojedine igrace.

Muka mi je kad vidim koliko utakmica se igra danas na boxing day, a Arsenala nema :cry:
Bolje je da ne igraju, igraci ce biti odmorni za subotu, a Njukastl umoran tako da tu moze biti lagana pobjeda.
I ko prati Arsenal treba da zna da nije sve pocelo sa odlaskom Fabregas, pocelo je to mnogo ranije sa odlaskom Kembela i Ešli Kola(najbolji bek na svijetu u to vrijeme). Otišli su glavni igrači iz odbrane i Arsenal do ove sezone nije imo adekvatnog beka(ne računajte Klišija jer je on najveca ubleha sjetite se samo greški koje je pravio). Ja u Gibsu vidim novog Kola i kad on još malo sazrije može postič ono sto je i Ešli postigo. Volio bih kad bi Arsenal doveo Kola na kraju sezone jer će biti slobodan igrač, a može odigrati još 3-4 sezone ne vrhuncu, a i Gibs bi mogo dosta toga naučit od njega.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 dec 2012, 15:04

AaronRamsey je napisao/la:
Orion87 je napisao/la:Ne znam za vas,al meni bi nekako draže bilo da igramo sutra tekmu,jeste bolje ovih par dana više zbog odmora,al nekako mi dosadno i glupo kad vidim da se jedno kolo igra a da Arsenal ne igra.....

Sad mi Sagna izgleda nekako obično,više bi volio da je ostavio pletenice luđi mi je sa njima....
Kako izgleda obično pa izgleda čovjek normalno zamisli kako bi nam se smijali kada bi svi imali špagete na glavi kao ovaj žućo nekada sve bih ja njih natjerao da se ošišaju i puste vojničke brčiće kao aaron ramsey a ne ove zajebancije ono raščupano kao santiago da se nosa ili gervinhove špagete također ono je komedija treba da budu vojnici jer oni su topnici a ne kuhari pa da rezance na glavi imaju treba malo discipline i drago mi je što je wenger to počeo uvoditi to je pametan potez pa da se bavarci prepadnu kada vide ozbiljnu armiju a ne pizzaboyeve po ekipi
Jarane ti si jedan od mozda 0,2 % ljudi kojima je Ramsey dobar igrac..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 dec 2012, 15:37

M4kaveli je napisao/la:Sprda se, ali i dosta toga ne zna pa ispadne da on nekoga pravi budalom.
Ironicno zar ne ? :mrgreen:
Frajer zna o fudbalu ko svi navijači Barcelone zajedno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2012, 15:41

Gunner4 je napisao/la:Kao sto neko rece Wenger je svojim trudom napravio veliki klub a ne tudje pare, tako da respect!

Mislim licno da ni upravi nije bilo u interesu prodati neke od ovih igraca nego ih je kraj ugovora natjerao... Prvo, preprosle godine onaj Argetinski Indijanac Pastore je kostao 40 miliona a Fabregas koji je bio najbolji vezni PL 30! Ili Nasri 24, ali samo zbog ugovora!!! Da su ti igraci imali bolje ugovore moglo je se mnogo vise novca izvuci za njih tako da nije sve ni uprava kriva.
Wenger i uprava su 100% krivi za osipanje Arsenala. Trebali su ljudima dati bolje ugovore. To im je posao. Ne zanima me kako, trebali su i morali. Problem i jeste sto oni zaostaju 10 godina, ali to cu ti odgovoriti dole.
Veliki klubovi to rade pametnije. Kad je Rooney htio ici, zovnuli ga, dali mu desetak miliona platu i novi ugovor. Covjek naravno prihvatio i odma se tu zaustavilo osipanje Uniteda. Da je Rooney otiso, mozda bi i united krenuo stopama Arsenala. Ko zna? Uglavnom, Ferguson je uspio i stvarati i odrzavati stvoreno.
Moze se reci da je Wenger od nista napravio velik klub ali, sada ide u suprotnom smjeru, od velikog kluba pravi nista. I na dobrom je putu da zavrsi zapoceto.
Gunner4 je napisao/la:Postoje tri stvari koje su onemogucile onaj Wengerov plan da se realizuje sa boljim rezultatima i kojim trofejem vise.
Prvi je pojava ovih "one man club" klubova. Zanimljivo je se pojavom Abramovicha 2004 poklopio sa poslednjim uspjesima. Pojavom Sitya pa sada PSGa sve je otislo dodjavola... Nije razlog samo sto su oni pokupili nase igrace, nego to sto su nabili cjene na igrace i plate a pre svega na mlade igrace tako da malo koji klub to moze pratiti, a da ne racunam nas koji jos otplacujemo stadion... Pa tako jedan Hazard,Pastore jos ne izgradjeni igraci sa puno marketinga kostaju po 40 miliona funti a treba uzeti da je samo pre 3-4 godine tada najbolji igrac svjeta presao za 96 miliona u Real! Znaci cjena ovih igraca kada dostignu top klasu treba biti po 200-300 miliona sto je smjesno! Da ne pricam o onim 18-odisnjim Brazilcima sto kostaju jos skuplje pa PSG dovede jednog takvog za 40 miliona! Ali to je sve uticalo na nas da nismo u stanju vise dovoditi kvalitetne igrace za normalan iznos! Naravno da ovo divlje stanje nije odrzivo i da je pitanje vremena kada ce se sve raspasti!
Nije ti kriv Chelsea, nije kriv ni City ni PSG, igraci su svakako iz godine u godinu sve skuplji i skuplji. To je jednostavno tako i bez tih klubova bi bilo.
Fudbal je sve veci biznis i zato je tu jak marketing a gdje je jak marketing ima i para.
Zasto ti za primjer uzimas Cheslea, City i PSG a ne spomenes npr. United? Kako je United uspio da se suprostavi i uvijek bude konkurentan a Arsenal nije. Ko je tome kriv? Zasto United kupi najboljeg igraca i kapitena Arsenala a ne obratno?
Moze Arsenal jos godinama tapkati u mjestu i pricati gluposti kako su igraci preplaceni, ali to ne pomaze. CIGANI iz Arsenala moraju shvatiti da se bez para ne moze nista. Jednom im se posrecilo da u isto vrijeme imaju dva VELIKA igraca i oko njih je Wenger stvorio ekipu i proslavio se. Vecim dijelom zahvaljujuci njima a ne nekoj nadljuskoj moci da od teladi pravi igrace. Sto sad ne napravi igraca od Chamakha ili slicnih lopata koje je doveo?

Traziti krivca u nekom trecem je najgore sto se moze desiti. Svejedno da li je to politika kluba ili drzave, uvijek je pogresno. Ferguson i njegovi su shvatili to ali Wenger i njegovi nisu. To je cinjenica, svidjela se ona nama ili ne.

GOSPODIN ROBIN VAN PERSIE je trazio od Arsenala vise para i trazio je da dovedu prava pojacanja i budu konkurentni. Cigani nisu pristali na to i GOSPODIN je otisao i sada je prvi na tabeli i zaradjuje 12 miliona godisnje.
Robin je htio sa Arsenalom osvajati trofeje ali cigani su mu rekli da njima nije do trofeja nego do para. I ja bi uradio isto. Jeste da mu zamjeram sto bas u united ali da sam na njegovom mjestu, uradio bi isto.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 dec 2012, 16:05

Robina van Persie možemo nazivati svakakvim imenima i pridjevima ali gospodinom sigurno ne možemo. Evo još ne mogu vjerovat svojim očima da postoji neki navijač ili simpatizer Arsenala koji to smeće od čovjeka može nazivati gospodinom i pritom biti ozbiljan a ne ironičan ili sarkastičan.

Taj "gospodin" je 7 godina primao platu nizašta, 7 prokleto dugih godina u kojima je često izbivao i po više od pola sezone. 7 godina je jedan čovjek imao povjerenje u njega i čuvao ga, branio ga onda kada je cijeli navijački puk digao ruke od njega i želio ga vidjeti van kluba. Dok je svih tih godina bio povrijeđen i slomljen po bolnicama i klinikama nije tražio smanjenje plaće jer ne doprinosi klubu, nije se iste odrekao, bivao je uredno plaćen svake sedmice bez obzira je li bolovao kuci u Rotterdamu i po klinikama i tada se nije sjetio i nije se tada žalio na smjer u kojem klub ide.

Tražio je pojačanja, ista je dobio. Šta je on mislio, da će Arsenal dovesti Messija, Švajnštajgera i Thiago Silvu jer se njemu tako ćefnulo. Šta je on mislio da je ? Daje bog nakon jedne dobre sezone pa da izričito traži od Arsena da se dovedu njegovi prijatelji Afellay i Sneijder u klub? Ne ide to tako. Na kraju krajeva ponuđena mu je i najveća plata u historiji Arsenala, u historiji hej !!!

Wenger mu je apsolutno sve dao i da njega nije bilo danas bi igrao u nekom nižerazrednom timu. On je pokazao svoju zahvalnost prelaskom u United. Mogao je ići u Italiju, u Španiju ali ne, otišao je u jednog od najvećih rivala.

Gospodin. Molim te lijepo. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 dec 2012, 16:19

SamoZeljo je napisao/la: Nije ti kriv Chelsea, nije kriv ni City ni PSG, igraci su svakako iz godine u godinu sve skuplji i skuplji. To je jednostavno tako i bez tih klubova bi bilo.
Fudbal je sve veci biznis i zato je tu jak marketing a gdje je jak marketing ima i para.
Zasto ti za primjer uzimas Cheslea, City i PSG a ne spomenes npr. United? Kako je United uspio da se suprostavi i uvijek bude konkurentan a Arsenal nije. Ko je tome kriv? Zasto United kupi najboljeg igraca i kapitena Arsenala a ne obratno?
Moze Arsenal jos godinama tapkati u mjestu i pricati gluposti kako su igraci preplaceni, ali to ne pomaze. CIGANI iz Arsenala moraju shvatiti da se bez para ne moze nista. Jednom im se posrecilo da u isto vrijeme imaju dva VELIKA igraca i oko njih je Wenger stvorio ekipu i proslavio se. Vecim dijelom zahvaljujuci njima a ne nekoj nadljuskoj moci da od teladi pravi igrace. Sto sad ne napravi igraca od Chamakha ili slicnih lopata koje je doveo?

Traziti krivca u nekom trecem je najgore sto se moze desiti. Svejedno da li je to politika kluba ili drzave, uvijek je pogresno. Ferguson i njegovi su shvatili to ali Wenger i njegovi nisu. To je cinjenica, svidjela se ona nama ili ne.

GOSPODIN ROBIN VAN PERSIE je trazio od Arsenala vise para i trazio je da dovedu prava pojacanja i budu konkurentni. Cigani nisu pristali na to i GOSPODIN je otisao i sada je prvi na tabeli i zaradjuje 12 miliona godisnje.
Robin je htio sa Arsenalom osvajati trofeje ali cigani su mu rekli da njima nije do trofeja nego do para. I ja bi uradio isto. Jeste da mu zamjeram sto bas u united ali da sam na njegovom mjestu, uradio bi isto.
Jesili ti dobro? Kako nisu oni krivi! Pa pojavom tih klubova 18ogodisnjaci se placaju po 40 miliona! Svi igraci su generalno cigani i prodali bi majku za vecu platu (cast po nekom izuzetku) ali ti klubovi da bi postali konkurentni su i digli toliko plate jer u suprotno niko nebi ni dosao kod njih. A logicno je da ce posle traziti svi vece plate. U Sityu nema igraca koji zaradjuje ispod 200 hiljada i logicno je da ce otici tamo... Trend cjena jeste rastao ali sada je otisao preko svih mogucnosti... Ti poredis United sa nama... Kolike ugovore ima United a kolike mi? Traford ima 78 hiljada mjesta! Njima se moze... Pa United nema teret otplacivanja stadiona a da ne zaboravim da su pored toga najzaduzeniji odmah posle ovog dvojca!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.