FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la terabajt » 24 dec 2012, 23:48

bagrcavi je napisao/la:a daaaaaaaaaaaaj ba budimo realni.
Kad su oni bili realni ?.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 dec 2012, 23:55

Maslacak je napisao/la:
sloboda je napisao/la:Moraju imati pasos eu ili dovoljno nastupa za repku a said nije dijete
Nemanaja Vidic nije to nista imao, pa je zavrsio u Man.Utd.
Vidić je već bio standardan reprezentativac kada je prešao u Manutd, malo se informiši. A ovo za Saida su izvalili Bugari i Sc Sport, neko sa foruma je samo kopirao tekst, svi su svjesni da je lafina, šta se odmah palite

http://football.****.bg/news.php?news=403022" onclick="window.open(this.href);return false;

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 dec 2012, 00:39

Sretan Božić braći koja slave!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Alex92
Kontakt:

Post Postao/la Alex92 » 25 dec 2012, 01:17

Vidic je vec bio standardni reprezentativac kad je presao u Mancester i za njega dozvola nije bila problem.

Kad je Mancester dovodio Zorana Tosica i Adema Ljajica iz Partizana licno Alex Ferguson je urgirao kod fudbalskog saveza Engleske da Ljajic dobije radnu dozvolu i ovaj bi je dobio bez problema.Mancester je tada trebao za taj dvojac da plati 17 miliona evra Partizanu,za Ljaju 10,a za Tosica 7.Tosic je odmah u zimskom p.roku presao u Man.Utd.,a Ljajic je trebao da igra jos godinu dana kao pozajmljen igrac Mancestera za Partizan,e sad zasto je odustao od Ljajica ne znam,kasnije je Ljajic presao za 8 miliona u Fiorentinu.Tako da za radnu dozvolu je potrebno samo da je igrac talentovan i da je reprezentativni potencijal i nece biti problema za r.dozvolu,naravno i par reci strucnjaka kakav je Sir Alex :D
“Mi navijamo za Partizan pre svega zato što ga volimo, a tek onda zato što je najbolji.”
“Partizan je dobar. Toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.”
DUŠKO RADOVIĆ

High

Post Postao/la High » 25 dec 2012, 12:41

Na turniru učestvuju: FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Olimpic, Malonogometni klub Centar Sarajevo, Selekcija grada Prijepolja iz Srbije, Selekcija Austrije, Mostar Stari Grad i FK Vratnik.

FK Sarajevo se nalazi u grupi "B" zajedno sa:
FK Željezničar, MNK "Stari Grad" - Mostar, FK Vratnik.

Raspored utakmica je sljedeći:
SUBOTA 29.12.2012. :

11,00h FK Sarajevo : MNK "Stari Grad" - Mostar

Otvaranje turnira od 16,45 - 17,00h.

17,00h FK SARAJEVO : FK ŽELJEZNIČAR

NEDJELJA 30.12.2012. :

13,00h FK Sarajevo : FK Vratnik

16,00h Revijalni susret veterana: FK Sarajevo : FK Željezničar
--

ZA FK SARAJEVO NASTUPAJU:

Plakalo Emir i Kurtanović Enes (golmani), Handžić Faris, Radovac Samir, Hadžić Emir, Suljić Asmir, Ćizmić Fadil, Šehović Nail, Torlak Sedin, Čiva Adin, Muharemović Haris, Čomaga Ismar i Međuseljac Adel . Trener naše ekipe je Admir Hasančić.

ZA VETERANE FK SARAJEVO NASTUPAJU:

Ibro Hodžić, Almir Hurtić (golmani), Almir Turković, Vahidin Terzić, Džemo Smiječanin, Samir Naser, Emir Obuća, Faruk Ihtijarević, Memnun Suljagić i Admir Hasančić. Trener: Nedim Runda
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 dec 2012, 22:40

Stef sta ti mislis o tandemu Amer-Guza? :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2012, 22:59

Sarajlijc@ je napisao/la:Stef sta ti mislis o tandemu Amer-Guza? :D
Pa jbg s obzirom da ne znam kakav je Osmanagic trenutno nakon sto nije dugo igrao ne bih smeo da se usudim da komentarisem.
Ako bude na nivou forme iz OFK Beograda bice to strasan tandem jer bi samim tim i Osmanagic bio jedan od najboljih fudbalera lige ako ne i najbolji. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 26 dec 2012, 00:06

Devil je napisao/la:
Pa jbg s obzirom da ne znam kakav je Osmanagic trenutno nakon sto nije dugo igrao ne bih smeo da se usudim da komentarisem.
Ako bude na nivou forme iz OFK Beograda bice to strasan tandem jer bi samim tim i Osmanagic bio jedan od najboljih fudbalera lige ako ne i najbolji. ;)
Nadam se da je ovo istina.Valjda ga nije puno poremetila ta povreda koju je fasovao u Norveškoj. :?
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 dec 2012, 00:48

Devil je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ovo je tipicna transfer-bombaja.Nisu Norwich i Reading toliko ludi da udju u pregovore sa Saidom kada on ni po jednom osnovu ne moze dobiti radnu dozvolu. ;)
A jel to za repku vrijedi samo za ove sto igraju u A selekciji ? Ne mozes dovesti ni djete od 17 godina ako ne igra u svojoj zemlji za u17 repku? :( Glupost totalna
Talentovani fudbaleri mogu da dobiju radnu dozvolu bez nastupa u reprezentaciji ako procene da zasluzuje radnu dozvolu. ;)
Tacnije ako neko veliko ime garantuje za igraca. Da je talenat i tako to.

Iskreno, na ovu vijest sam se smijao bar minutu-dvije, ono socno. Said u Engleskoj, dribla Carricka, Morison odvlaci Evru a Said k`o protiv Bugara okrece Ferdinanda, pa Evansa i zabija De Gea-i.... Najobicniji SF majke mi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2012, 05:04

slika

Brat zaprosio djevojku na Hasetu.
Nek im je sasrećom!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 dec 2012, 06:30

VanBasten je napisao/la:slika

Brat zaprosio djevojku na Hasetu.
Nek im je sasrećom!
Originalno,nek je sa srećom!
Sarajevo ljubavi moja!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 dec 2012, 11:00

Rooney88 je napisao/la: Tacnije ako neko veliko ime garantuje za igraca. Da je talenat i tako to.

Iskreno, na ovu vijest sam se smijao bar minutu-dvije, ono socno. Said u Engleskoj, dribla Carricka, Morison odvlaci Evru a Said k`o protiv Bugara okrece Ferdinanda, pa Evansa i zabija De Gea-i.... Najobicniji SF majke mi.
Ja mislim da bi on mogao biti dobar u ligama petice,u Francuskoj i Spanskoj ligi pogotovo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 dec 2012, 11:20

Bolje kontaj koga drugog s amerom,jer ce te debelom intelektualcu hebavati sve od do najkasnije za mjesec dana,koef. na kladionici 1.05,siguran dobitak ;)
btw. amera ako nije povreda izbacila skroz iz forma bi vam mogao biti fino pojacanje

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 26 dec 2012, 12:00

Teža povreda izbaci svakog igrača iz kolosjeka, to je neminovno, sad je sve u njegovoj glavi i naravno njegovom radu.
U novi boj...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 dec 2012, 13:39

Zaista ne želim da omalovažavam ničiji učinak na terenu, a posebno ne Amera Osmanagića. Momak igra na poziciji polušpica i ofanzivnog lijevog veznog (nešto slično kao Zeba ili Dž.Muharemović ili Zeka Turković) i u dosadašnjoj karijeri je u 119 zvaničnih nastupa u raznim ekipama i selekcijama dao 10 golova. Za Velež je odigrao 27 utakmica i dao 1 gol, za Teleoptik 40 i 5 golova, za OFK Beograd 25 i 3 gola, za Zaglebie L. 17 i 0 golova, za Haugsend 2 i 1 gol i za mlađe selekcije BiH 8 utakmica bez gola. Momku je 23 i pol godine. Ukoliko je toliki talenat i ekstra igrač, pa vjerovatno bi do sada negdje pokazao tu svoju klasu. Pitajte navijače Veleža. Ništa posebno.

Ja bih volio da momak uspije, ali ono što je do sada pokazao je čisti prosjek i ništa više, a posebno imajući u vidu činjenicu na kojoj poziciji igra.

Pa Dželo Muharemović, Zeka Turković, pa i Zeba su se nadavali golova, a njega već svrstavate u sami vrh. Kao da ga niko nikada nije gledao. Niko kao mi ne može igrača dići do tih visina, a kada padnu u vodu očekivanja, onda mu svi redom yebemo mater.

Polako ljudi. Momak je u najboljim fudbalskim godinama i ako sada ne pokaže kvalitet, neće nikada. Ja sam skeptik.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 dec 2012, 14:34

Zaista mi je žao što si skeptik,i što ne znaš kvalitet igrača kakav je Osmanagić.Ako jedan momak poput njega ode tako mlad u jedan "Partizan",zar treba više šta reći.Eto i za Saida ste sve najgore pričali pa vidi momka šta radi u Sarajevu.Ako uzmemo Mešanovića u Čeliku o kojem ste isto najgore pričali.
Moj prijedlog bi FK Sarajevu bio, da uzme (sigurno su slobodni igrači-)i Bekiće ili Borogovca)Vjerujte sve sam ih ovih dana zajedno sa Sajom i Amerom vidio i sreo u Tuzli.Momci samom pojavom nešto govore,Znam da svi vole da rade i nikad niti o jednom nije rečeno da su se opijali ili nešto slično, uvijek sam samo čuo riječi hvale,a vrlo dobro mi je poznato da super igraju u svojim trenutnim ekipama.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 dec 2012, 15:10

avlami97 je napisao/la:Zaista ne želim da omalovažavam ničiji učinak na terenu, a posebno ne Amera Osmanagića. Momak igra na poziciji polušpica i ofanzivnog lijevog veznog (nešto slično kao Zeba ili Dž.Muharemović ili Zeka Turković) i u dosadašnjoj karijeri je u 119 zvaničnih nastupa u raznim ekipama i selekcijama dao 10 golova. Za Velež je odigrao 27 utakmica i dao 1 gol, za Teleoptik 40 i 5 golova, za OFK Beograd 25 i 3 gola, za Zaglebie L. 17 i 0 golova, za Haugsend 2 i 1 gol i za mlađe selekcije BiH 8 utakmica bez gola. Momku je 23 i pol godine. Ukoliko je toliki talenat i ekstra igrač, pa vjerovatno bi do sada negdje pokazao tu svoju klasu. Pitajte navijače Veleža. Ništa posebno.

Ja bih volio da momak uspije, ali ono što je do sada pokazao je čisti prosjek i ništa više, a posebno imajući u vidu činjenicu na kojoj poziciji igra.

Pa Dželo Muharemović, Zeka Turković, pa i Zeba su se nadavali golova, a njega već svrstavate u sami vrh. Kao da ga niko nikada nije gledao. Niko kao mi ne može igrača dići do tih visina, a kada padnu u vodu očekivanja, onda mu svi redom yebemo mater.

Polako ljudi. Momak je u najboljim fudbalskim godinama i ako sada ne pokaže kvalitet, neće nikada. Ja sam skeptik.
Cijenim tvoje zalaganje i interes prema FK Sarajevo, i svakako zaslužuješ jedno veliko hvala na ovako
važnim detaljima i na tvojim željama da pomenuti igrač uspije i pokaže sve što zna u našem klubu.
No, obzirom da te vrlo dobro 'poznajem', želim da ti kažem da meni lično tvoje mišljenje nije važno.
Niko od nas sa foruma nije insistirao da Uprava dovede baš ovog igrača, prema tome predlažem ti
da prošetaš do Titove 38b i njima predočiš svoje statističke podatke. Možda ljudima ukažeš na pogreške,
što je opet za svaku pohvalu.
Ako su navijači Sarajeva zadovoljni novim igračem u bordo dresu, nema razloga da ti budeš nezadovoljan.
Ili ipak ima? ..Primjetio sam da procjenjuješ igračke kvalitete tako što gledaš koliko je ko golova dao. hehe..
F.K.SARAJEVO

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 dec 2012, 15:15

prosjecni igraci srbijanske lige pa i donekle otpadci ovdje dobijaju status nekih igracina,i velikih pojacanja,pa ce bit cudjenje u 7 mejsecu,kako 5 komada,kako od ribara itd itd,za sve klubove kod nas ovo vazi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2012, 15:57

I ja sam bio skeptik sto se tice Osmanagica,ali kad god su se kone pocele baviti statistikom naših igraca,mi smo sa tim igracima pogodili.Evo posle Husejinovica na red je dosao Osmanagic. :lol: Interesantno da nije samo na udaru igracki kadar, vec se oni bave i nasom Upravom,radom clanova Skupstine itd.itd. :lol: :D
Svakaki bolesnika ,mila majko. :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2012, 15:58

avlami97 je napisao/la:Zaista ne želim da omalovažavam ničiji učinak na terenu, a posebno ne Amera Osmanagića. Momak igra na poziciji polušpica i ofanzivnog lijevog veznog (nešto slično kao Zeba ili Dž.Muharemović ili Zeka Turković) i u dosadašnjoj karijeri je u 119 zvaničnih nastupa u raznim ekipama i selekcijama dao 10 golova. Za Velež je odigrao 27 utakmica i dao 1 gol, za Teleoptik 40 i 5 golova, za OFK Beograd 25 i 3 gola, za Zaglebie L. 17 i 0 golova, za Haugsend 2 i 1 gol i za mlađe selekcije BiH 8 utakmica bez gola. Momku je 23 i pol godine. Ukoliko je toliki talenat i ekstra igrač, pa vjerovatno bi do sada negdje pokazao tu svoju klasu. Pitajte navijače Veleža. Ništa posebno.

U Teleoptiku a bgm ni u OFK Beogradu nije igrao pozicije ofanzivnog levog krila a jos manje poluspica. ;)
A statistika ionako ne otkriva ko je kakav fudbaler. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, muhamedhulk, Pablo11, riki46 i 21 gost.