Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 01:16

Ostavio ga je na klupi i protiv Celte pa se niko nije žalio, dok nije naišla ta MARCA ludnica pa vam pomutila sve što znate :mrgreen:

Zanimljivo mi je kako se diže hajka kad je Kikser u pitanju i zajedno s njim Mourinho, a niko se nije žalio kad je Raul čamio na klupi. To je bilo sasvim normalno. A sjećam se i tih vremena ovdje na forumu, kad su ovi sad novkomponovani navijači Reala o svom omiljenom klubu diskutovali sa kolegama ispred TV-a čitajući novosti na teletekstu.

Šta reći, ipak je Casillas veći capitano od našeg Raula kojeg je inače Mourinho otjerao kazavši mu ti imaš autoritet šaljem te Rudarima da se oni zajeebavaju sa tobom dok ja kujem svoj masterplan da preuzmem Real i uništim svaku vrijednost u njemu i ne osvojim nijedan trofej za razliku od svojih maestralnih predhodnika koji su masivno rušili Barcu i svakog drugog protivnika koji nije bio jači od Alcorcona :mrgreen:
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 01:26

Jok eto ti odlucujes o tome. Momci sa CorazonBlanca su daleko relevantnija od nas ovdje, a o tome kako ce biti docekan na stadionu prilikom slijedece domace utakmice ne treba ni pricati. Zvizdalo mu se i kada je je situacija bila "mila majka" u odnosu na ovo, steta sto su navijaci onakvi kakvi jesu inace bih ocekivao da mu u glas *ebu familiju 90 minuta.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 01:31

iDon je napisao/la:Jok eto ti odlucujes o tome. Momci sa CorazonBlanca su daleko relevantnija od nas ovdje, a o tome kako ce biti docekan na stadionu prilikom slijedece domace utakmice ne treba ni pricati. Zvizdalo mu se i kada je je situacija bila "mila majka" u odnosu na ovo, steta sto su navijaci onakvi kakvi jesu inace bih ocekivao da mu u glas *ebu familiju 90 minuta.
Jao kralja. Čuj relevantniji od nas. Pa i Roncero je revelantniji od nas pa iz kluba mu šalju godišnje nula pitanja o tome ko treba ostati a ko ne :mrgreen:

Što se navijača tiče, odi pogledaj recimo Schalke i njihove navijače. Likovi osvajaju jedan trofej na deset godina i samo im jedna tribina nadglasa cijeli naš stadion bez obzira na rezultate, poziciju na tabeli, trenutni rezultat ili bilo šta drugo što utječe na naše razmažene debile na tribinama-

Koji si ti lik :lol:
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 01:44

Kada kazem relevantniji onda se to odnosi na to da onakvo raspolozenje kakvo preovladava u porukama na tom forumu priblizno vlada i na tribinama, a ne ove gluposti koje ovdje po forumu pises ti i tebi slicni. Ako slucajno Perez i ne razmislja o tome da mu presudi uskoro (u sto cisto sumnjam), 'navijaci' ga na to itekako mogu natjerati. Negoduju oni i kada se vraca lopta golmanu prilikom vodstva od 5-0, nema sumnje da ce znati reagovati i kada se Svetac ponizava.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 dec 2012, 09:50

Najcjenjeniji igrači Reala prema istraživanju Marce ;)

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 dec 2012, 09:52

prenisko je marcelo, nije to dobro nesto :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 dec 2012, 10:11

M4kaveli je napisao/la:Pa najteze je voditi ta 2 kluba.
Pogotovo Real koji vec godinama ima kompleks zvani Barcelona.
Zele biti bolji, a to je jednostavno nemoguce pa kontaju da je do trenera.
Selektivna memorija pomaže kod zaboravljanja trauma.
Kolektivno je odlučeno da se zaboravi calma.
Bot.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 dec 2012, 11:27

Ovako kad pogledam msm da bi u većini zemalja konverzacija izmedju vas dvojice mogla bit okarakterisana kao child
molestation :lol: i naravno zakonom zabranjena.
Don Alfredo Di Stefano

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 dec 2012, 11:40

Brnjoo, kako je branio Adan protiv Malage? Samo to pitam.
Ima Mourinho nekih problema sa Casillasom druge prirode. Ne izbacuje se redovni prvotimac + kapiten + legenda samo zbog forme. Ko da je Adan bolji. Pusti te price.
Sto se Mourinha i njegovog ostanka tice, jasno je: ne donese li Ligu Sampiona mora da ide. I ne to sto je sezona neuspjesna, Boze moj desava se, ali Real vec duze vrijeme ne igra fudbal. Haj i to bi se moglo preskociti, faza - sta da se radi opet...ali atmosfera je losa. Mourinho nema sve konce u rukama i bice potrebno mnogo rada da se dosegne jedan prihvatljiv nivo.
Uglavnom, Mourinho se prilagodio Italiji, morace i Spaniji. Ovako vise ne ide.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 11:42

Eh sad ocekuj napade od svog kolege @madridista. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 dec 2012, 11:48

Što je Ramos na klupi bio protiv Manchester Citya? ;)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 dec 2012, 11:49

Nail for Real je napisao/la:Brnjoo, kako je branio Adan protiv Malage? Samo to pitam.
Ima Mourinho nekih problema sa Casillasom druge prirode. Ne izbacuje se redovni prvotimac + kapiten + legenda samo zbog forme. Ko da je Adan bolji. Pusti te price.
Sto se Mourinha i njegovog ostanka tice, jasno je: ne donese li Ligu Sampiona mora da ide. I ne to sto je sezona neuspjesna, Boze moj desava se, ali Real vec duze vrijeme ne igra fudbal. Haj i to bi se moglo preskociti, faza - sta da se radi opet...ali atmosfera je losa. Mourinho nema sve konce u rukama i bice potrebno mnogo rada da se dosegne jedan prihvatljiv nivo.
Uglavnom, Mourinho se prilagodio Italiji, morace i Spaniji. Ovako vise ne ide.
potpis
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2012, 11:56

anonymousHD je napisao/la:Što je Ramos na klupi bio protiv Manchester Citya? ;)
Zato sto je stao iza Ozila kojeg je Mou prebacio da trenira s B timom. Ali vjerovatno se niko toga ne sjeca, vec Marca laze ko i ovo s Ikerom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 dec 2012, 11:59

ovaj arena pise vise na temi real madrida od svakog navijaca reala
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 dec 2012, 12:01

anonymousHD je napisao/la:Što je Ramos na klupi bio protiv Manchester Citya? ;)
Ramos je bio u uzasnoj formi, istina, ali nema spora da je atmosfera bila narusena i da ta zamjena nije bila samo tehnicke prirode.
A opet, Iker je Iker. Bas da vidimo ima li Mourinho muda u Madridu ovo isto da ponovi, pa ziv ne bi izasao.
Mourinho voli da se igra autoriteta. Vidjecemo koliko ce to pomoci timu, ali ovim potezom je samo navukao bijes i nepovjerenje navijaca.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 dec 2012, 12:01

Još da dodam,trener je glavni u timu i nema tog igrača koji je iznad njeg ako želimo ozbiljan tim,da zaključim ni "sveti" Iker ni Ramos(moj najdraži madridista) ni Ronaldo ne mogu bit iznad trenera ni u jednom segmentu i preispitivati njegove odluke(sjetimo se SAF-a i Stama,Beckhama,Ruuda) i uporedimo to s ovim,ako Iker igra neku igru protiv Josea ja ga ne podržavam a ovo što Nail napisa potpuno stoji da i sam Jose mora poradit na prilagodbi ako misli potrajat u Madridu.Inače bijes navijača Madrida nije problem navuć,zviždali su i Zidaneu što ne bi i Joseu,u svakom slučaju ova atmosfera koju su mjesecima podgrijavali **** novinari marce i more petokolonaša je morala explodirati i bolje da jest,čim prije ovo sranjje ostane iza nas tim prije će rezultati doći a time i podrška navijača.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 26 dec 2012, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 dec 2012, 12:03

@madridist
Jes', samo ako imas probleme sa kapitenom i legendom kluba, to rijesis iza zatvorenih vrata a ne ovako ponizavajuci ljudinu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 12:04

madridist je napisao/la:Još da dodam,trener je glavni u timu i nema tog igrača koji je iznad njeg ako želimo ozbiljan tim,da zaključim ni "sveti" Iker ni Ramos(moj najdraži madridista) ni Ronaldo ne mogu bit iznad trenera ni u jednom segmentu i preispitivati njegove odluke(sjetimo se SAF-a i Stama,Beckhama,Ruuda) i uporedimo to s ovim,ako Iker igra neku igru protiv Josea ja ga ne podržavam a ovo što Nail napisa potpuno stoji da i sam Jose mora poradit na prilagodbi ako misli potrajat u Madridu.
Naravno, ali Mourinho je napravio glupost poslavsi Casillasa na klupu.
Ne igra Iker igru protiv Mourinha vec obrnuto.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 dec 2012, 12:06

@Naile misliš da to Jose nije pokušao?
Pa nije on neki glupan,ubijedjen sam da je mjesecima pokušavao ovo razriješit ali sjetimo se kako Iker voli da se zagrli s Xavijem i da se dopisuje porukama jer zaboga čisto sumnjam da bi bio i svjetski i europski prvak bez barcina dueta ,msm da je kao kapiten Španije zaboravio da je i kapiten Madrida.
I još bih kao madridista koji voli klub i želi kao i svaki navijač da klub osvaja trofeje dodao,za klub u smislu rezultata a ne u smislu gospode ,asturijskog princa i sličnog sranjja koje nema veze s fudbalom je za mene bolje imati Josea na klupi a Adana na golu nego Ikera na golu a recimo Pellegrinija na klupi.(razmislimo svi jel ovo tačno jer imali smo pelea na klupi i gomilu drugih **** od kad je otjeran don Fabio)
Ovdje se previše priča o kapitenstvu i sličnim stvarima ali za mene je pojam kapitena Raul a ovo što Iker radi kao kapiten se meni ne dopada.(mislim na sve što se dešavalo u zadnjih godinu dana ,silne izjave na Joseove reakcije na sudjenje,onda "smirivanje" strasti medju reprezentativnim kolegama i sl.) poštujem to da je i kapiten Španije ali meni odavde Španija ne znači ništa tako da ne mogu biti baš realan kad se rad o grljenju s culesima i zabijanju noža u ledja suigračima neodmjerenim izjavama.
Inače nabijanje svojih igrača kopačkom u glavu je trademark legende SAF-a i manchesterovci su širom svijeta njega podržali šutke, ovdje na forumu se toliko vodi računa o ugledu Madrida,gospodstvu,manirima ko da smo svi klonovi Ive Josipovića(primjer gospodina) a ne navijači koji izgidosmo(nažalost uz tv većina) čekajuć trofeje.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 26 dec 2012, 12:24, ukupno mijenjano 4 puta.
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 12:15

madridist je napisao/la:Misliš da to Jose nije pokušao?
Pa nije on neki glupan,ubijedjen sam da je mjesecima pokušavao ovo razriješit ali sjetimo se kako Iker voli da se zagrli s Xavijem i da se dopisuje porukama jer zaboga čisto sumnjam da bi bio i svjetski i europski prvak bez barcina dueta ,msm da je kao kapiten Španije zaboravio da je i kapiten Madrida.
I još bih kao madridista koji voli klub i želi kao i svaki navijač da klub osvaja trofeje dodao,za klub u smislu rezultata a ne u smislu gospode ,asturijskog princa i sličnog sranjja koje nema veze s fudbalom je za mene bolje imati Josea na klupi a Adana golu nego Ikera na golu a recimo Pellegrinija na klupi.
Ovdje se previše priča o kapitenstvu i sličnim stvarima ali za mene je pojam kapitena Raul a ovo što Iker radi kao kapiten se meni ne dopada.
1. Iker ima dosta vise jarana u Barci nego u Realu.
I to puno boljih jarana ..
To sto Mourinha ''jede'' njihovo prijateljstvo je njegov problem.

2. Prva pametna i od tebe na ovom forumu.

3. Vidi se da si zaludjen Mourinhom i da ustvari vise navijas za njega nego za Real kao klub.
Vjerujem da sad kad bi Special One preuzeo City, poceo bi navijati za njih.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.